130

Анонимен

преди 2 години

БРАВО,БРАВО ИВА МИТЕВА - С ИМПОТЕНТЕН чл.45 ОТ ПРАВИЛНИКА за ОДНС. ЧЕТЕТЕ ИВА МИТЕВА КОНСТИТУЦИЯТА - Чл. 82. Заседанията на Народното събрание са открити. По изключение Народното събрание може да реши отделни заседания да бъдат закрити. Анонс - БНР - "ПАРЛАМЕНТЪТ ПОЖЕЛА ... ЗАТОВА ПРЕКЪСВАМЕ ..." БРАВО,БРАВО ИВА МИТЕВА!! РЕШЕНИЕТО Е ПРОСТО - ЗАКОН ЗА ПАРЛАМЕНТАРЕН КАНАЛ С ЧЛЕН ЕДИНСТВЕН - "ЗАСЕДАНИЯТА НА НС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ПРЕДАВАТ ПО КАНАЛ ZZ НА ОБЩЕСТВЕНАТА БНТ" -FINIT.

129

Толуп

преди 2 години

Борисов е снажен, елегантен и добър спортист.

128

Анонимен

преди 2 години

Фъфлата да ходи да преподава в НБУ, с незащитена дисертация, значи става въпрос за страшни връзки.

127

Прост тъп невъзпитан

преди 2 години

Борисов е интелигентен, възпитан и сдържан.

126

ПроСоТо

преди 2 години

Само БСП!

125

Анонимен

преди 2 години

Хорааааа, Слави рискува живота си, партията на Слави - ИТН, а също и БСП, ДПС, на Мая и Т. Дончева,АБВ,ОП не са партии от ЕНП , а точно партиите от ЕНП убиват България, те са и най-богатите партии, защото са и най-крадливите и заради тях и баце ви Бойко, сте бедни!

124

Илитерат

преди 2 години

Борисов е прочел 3 библиотеки с книги.

123

Гражданин

преди 2 години

КЛАСИ над Караянчева. КЛАСИ!

122

Магарисов

преди 2 години

Магаре да ви бЕх вързАл, щЕхте да го изберете.

121

Do trolove GERP

преди 2 години

Повтаряйте след мен: Бойко няма кюлчета и евраци!

120

Анонимен

преди 2 години

Не сте сбъркали, като сте гласували за ИТН, Слави рискува живота си , гласувайте за всякакви партии, но не и за Баце, партиите от ЕНП , УБИВАТ БЪЛГАРИЯ, а тези партии са в ръцете на бившата любовница на Бойко!

119

МНЕНИЕ

преди 2 години

ИТН трябва да продължи Политиката на Служебносто Правителство .1. Слагане на ред в Пенсиите - кой колко е плащал да получава толкова - хората с ниски Пенсии не са Пенсионери в смисъла на думата - не са участвали в осигурителния модел НОИ .2.Спиране на всички Инфраструкторни Проекти - Магистралите са трагедия - от тях са откраднати поне 5 метра в ширина и по 20 метра в завой .3.Трябва да има Осъдени Политици за тези точки 1 и 2 4.Гешев трябва да е в точка 3 .Това е мое мнение .

118

Анонимен

преди 2 години

Вижте и отношенията на Митева с Данчо-ментата, сякаш са стари кабинетни любовници!Като се има в предвид че е назначена за чиновник в НС през 2003г и от тогава работят заедно и са правили множество лобистки закони в полза на ДПС,както се чува в коридорите на НС! Не знам но ги наблюдавах в 45 и 46 събрание и се забелязва че тя го слуша безпрекословно, а той ревностно е защитава!Гледайте по внимателно!

117

Анонимен

преди 2 години

Връща се КОМУНИЗМА!!!!Честито

116

Четете

преди 2 години

Баце за власт, ще разчекне и размаже страната,хората ако трябва. Ето какво четем в Снайпер: ГЕРБ и "Со рос" готвят атака в медиите и протести като 2013, ако правителството бъде избрано с вота на ДПС в парламента. (Думата "Cо рос",произлиза от sorrow(сорроу) - скръб,тъга,мъка). ГЕРБ и кръгът "Сорос" готвят атака в медиите и протести като през 2013г., ако правителството бъде избрано с с гласовете на ДПС в парламента.След срещата на Иво Прокопиев и Бойко Борисов, на която е договорено "Демо

115

Анонимен

преди 2 години

симпатяга

114

Анонимен

преди 2 години

Какъв Ви е проблема с 1600 лв заплата ?!?! Началниците Ви е карат с 600-700!Те ,популисти ли са ?!?!

113

Законност няма!

преди 2 години

Защото е мутренски Рай.

112

Анонимен

преди 2 години

Това на снимката е Ивана която пее "Води ме в някоя квартална кръчма и поръчвай.... всичко живо да ни п(ува..." все пак са от едно чалга котило

111

US Immigrant

преди 2 години

Блазе ви! Весело си живеете в България. Не ви трява да посещавате театър "Сълза и Смях".