95

Анонимен

преди 2 години

В събарянето на Божков играят турците,турската мафия,турските служби и донякъде Сарая, според един сайт, а сега защо падат и хората около Божков, поне тях да не убиват!

94

Не ви ли дразни:

преди 2 години

Че БПЦ са си паркирали изеднишките задникообразни форми точно върху залата на Калоян дето донесъл всички завети на българските ханове и царе и князе и крал и император за да мое килимявките дето го убиха да му смеят и 800 години по-късно.Чиба от храма на краля! Чиба от залата на краля.Имам правото да бъда забравен.

93

КАТЯ

преди 2 години

ЕДИН ДОНОСНИК ПО МАЛКО

92

И като такава медия

преди 2 години

Какво всъщност взеха като позиция.Имам правото да бъда забравен.

91

Цитирам:

преди 2 години

Канас сюбиги Омуртаг, обитавайки в стария си дом, направи преславен дом на Дунав и по средата на двата всеславни дома, като измерих (разстоянието), направих на средата могила и от самата среда на могилата до стария ми дворец има 20 000 разтега и до Дунав има 20 000 разтега. Самата могила е всеславна и след като измериха земята, направих този надпис. Човек и добре да живее, умира и друг се ражда. Нека роденият по-късно, като гледа този надпис, да си спомня за оногова, който го е направил.

90

Кой прибират?

преди 2 години

Дарик радио може и да е една от по-читавите медии в България, тоя човек може и да е много богат - какво е направил с парите си Хан Омуртаг би казал нищо особено ....Пред Косача нема значение тия неща - логиката е друга дали ще е беден или богат не му/и пука обаче на него преди срещата би трябвало да му пука.

89

Анонимен

преди 2 години

Един по един си ги прибират.Какво ли иде на тяхно място?

88

1984

преди 2 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙ Ти винаги си бил за БСП, а комунистите винаги са били атеисти. Защо споменаваш името Божие, като си комунист?

87

Щирлиц

преди 2 години

Когато се вихреше българският майдан срещу Жан Виденов,Дарик радио и Нова телевизия нагнетяваха обстановката умишлено.Изводите си ги направете сами.

86

Стефан Христов

преди 2 години

Отиде си в по-добрия свят един от най-добрите ми приятели!Поклон от другия край на света и Светла ти памет!

85

баба Пенъ БСП

преди 2 години

Ми Нинува да увеличи пенсията му!Борил съй чилякъ против капитълизъма и фашизъма!

84

Анонимен

преди 2 години

Никога не съм слушал радио Дарик, и не ме интересува ченгето радев.

83

Анонимен

преди 2 години

До КоментарМен два пъти са ме преследвали и тормозили ДС през соца, без да върша никави престъпления , греха ми беше, че имах познати чужденци, но не ги мразя, считам дори, че са необходими на държавата, защото всяка държава трябва да има служби, а някои превилигировани комунисти и мамини детенца, които винаги са били на яслата и хранилката , днес са първи викачи срещу родината си, срещу ДС,срещу соца и в един хор със зложелателите на България, лицемери!

82

Анонимен

преди 2 години

До Доктор Сър ПичукРадосвет Радев е член на Фондация Тракия с Почетен Председател Васил Божков. Името му е на уебсайта на фондацията заедно с останалите 8 члена.

81

Бай Баяни

преди 2 години

Хайде стига бе, та "Дарик радио" е най-платената анти-ГЕРБ медия. Този ДС агент свърши работата на комунистите и Радев. Вечна му *** памет!

80

Това ми е на менемай

преди 2 години

К'во ме интересуват некви фараоноподобни близкородоственоинцесни? Проблемът е че средата дето създават много пречи цивилизационно. Има я петата художествена форма, антагонистична форма е ...А иначе за тоя човек дошло му е времето , то и на Третия райх му иде времето и на фараона дето създаде.

79

Анонимен

преди 2 години

До Има пета форма:Ама , моля те, архитектурата е математика и геометрия, а не изкуство! Може да е съчетана с изкуството , поради художествения си характер, естетика, но е наука, не е изкуство.

78

Анонимен

преди 2 години

Бог да го прощава, но ние не можем.

77

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАз не знам някой да мрази хората на ДС, които де факто са пазили и опазвали държавата още от царско време и дори през социализма , освен зложелателите на България, които мислят злото на България и искат една изтърбушена,слаба държава,без служби, тези хора , не искат да има ДС и мразят ДС, те искат една разрушена България, няма държава без служби , няма такава държава.

76

Има пета форма:

преди 2 години

Аз ви го повтарям от 14 години, не може да няма пета антропоморфна форма. Няма логика да я няма. 1. Художествена2. Дизайнерска3. Архитектурна4. Концептуална5. ................... Свързана е с този двоен фийдбек за който говорехме. Изкуството поражда наука и технологии, а науката и технологиите пораждат нова форма на изкуство. Като електрическата китара например. Няма логика да я няма въпроса е как да я кръстим. Артогенезисна - не ми звучи добре има нещо повече.