286

МмАаНн

преди 2 години

Интересно как човек в такова критично състояние успява редовно да прави клипове и да публикува активно във Фейсбук. Някой ни взима за адски ***

285

Пончо

преди 2 години

1.Не смятам,че хората трябва да бъдат ваксинирани,ако не искат.2.11.09.2001 си бе акция на службите,за да ограничат свободите на хората.3.Не смятам,че семейство от двама мъже е нещо нормално,защото го няма в природата.И защото не е възможно продължението на рода.Следователно това е или извращение или болест.4.Този вирус е лабораторен и ви го казват нобелови лауряти,а не български професори по нещо.Духът е по-силен от парите!

284

US Immigrant

преди 2 години

До DDD --- :) Изобилства от видеоизповеди на хвърлящи топа антиваксъри, но когато слънцето грее, а някои са се скрили в мазетата, слънцето ли е виновно, че не ги огрява ?

283

Анонимен

преди 2 години

Такива и с ваксина щаха да са в същото положение.

282

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Ами такъв му бил късметът на Кембъла. Дали някога ще покажат ваксиниран в същото положение обаче? Щото и талива има - дето псуват на пресекулки безполезната ваксина.

281

US Immigrant

преди 2 години

До Анонимен 318 --- Не съдя, а се опитвам да хвърля светлина от кандило върху масата на антиваксърите, като давам пример колко бързо числеността на въпросните намалява. И докато преди две седмици ТВ каналите NY1, ABC, FOX Channel и вестник The New York Times правeха интервюта със стотици антиваксъри, се очертава, че след още две-три седмици НЯМА да има с кого да правят интервюта по "технически причини".

280

фигаро

преди 2 години

пилците , пардон антиваксърите в чували се броят наесен ..

279

Анонимен

преди 2 години

НЕ ВИ ЛИ Е СТРАХ ОТ ВИРУСА,ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕТЕ,ТЕЖКО И ФАТАЛНА ,СЛУЧАИТЕ СА МНОГО...

278

DDD

преди 2 години

Абе, няма ли в България добри артисти, та пускате някакъв хамериканец да ни навива, бе? Друго си е видео от интензивното на военна болница, примерно, на Иван Иванов!... Да ви видим тогава как ще се опитате да ни излъжете?... Това с ХАмерика е лесно - никой не знае как точно изглеждат отвътре тамошните стаи... И няма да е зле, преди да почнете с минусите, поне да прочетете Конституцията, по-специално Член 29, алинея 2.

277

Анонимен

преди 2 години

US immigrant, не си прав - напротив, още повече хора в българия НЕ искат да се ваксинират. Това си е защитен механизъм, когато някой иска да ти налага нещо. Тук мисля особено тренирани да бягат от комунизма са хората: сега е комунизъм на ваксините. А ти спри да казваш антиваксър: нещо не си много politically correct за живеещ в USA!

276

преди 2 години

*** за пореден път разбива с гугъл транслейт качество на превода...

275

US Immigrant

преди 2 години

Колоратурно допълнение. В последно време наблюдавам из българските форуми изпосталяване на антиваксърските редици. Да не се е случила някоя ковидна случка, че затова така ?

274

Анонимен

преди 2 години

До US immigrant: да беше влязъл в църквата по пътя - добре ще ти се отрази да научиш за Последните времена, които са СЕГА! Ти като искаш, трови се с тези лъжливи ваксини, ама недей да съдиш хората, които са още с ума си и не искат сами да се тровят!

273

анонимен

преди 2 години

До Корона екстра 296 Намери коя телевизия да рекламираш-руският Канал 1!Та там освен най-закостенелата пропрезидентска и проправителствена пропаганда няма нищо друго.Да си чул поне една критична гледна точка или критика на властимащите(ако разбира се добре разбираш/говориш руски)?Иначе в критиката на Запада и САЩ те равни нямат.Що се отнася до кадрите то и други телевизии ги показват.Въпросът е доколко полезен подобен натурализъм или по-скоро отблъсква хората.

272

Анонимен

преди 2 години

До 314: Ти пък да не би с името си да си излязъл?? Има логика човекът, като не се чувства добре човек, всичко може да му пробутат нашите продажни пишман доктори!

271

US Immigrant

преди 2 години

В Даунтаун, Манхатън, имаше някакво сдружение на антиваксърите, в което членуваха над 100 ентусиасти. Оня ден минах покрай баптистката църква, недалеч от Българския ресторант, и що да видя: не повече от 10 парчета антиваксъри. Поздравих десятката с What's up и ударихме кратък моабет. Признаха си, че много от роднините на "самоотлъчилите се" са дали фира и антиваксърите са търчали до болницата Свети Джонс, за да се имунизират и... край на антиваксърството. Looool (жесток смях!!!)

270

Анонимен

преди 2 години

Предполагам няма нужда да питам защо това видео плъзна точно когато започна новият масов натиск във всички държави.

269

До 309:

преди 2 години

Написал си маса глупости. Нямаш никаква квалификация. Излез с името си и докажи това! Защо лъжеш хората?

268

Анонимен

преди 2 години

Отчаяни са, вече прибягнаха и до евтини холудвидски постановки.

267

Коментар

преди 2 години

Първо, пожелавам бързо оздравяване на всички хоспитализирани и нехоспитализирани пациенти от всички заболявания и държави! И второ, когато агитираш за медикамент трябва да си 110% сигурен, че той е абсолютно безопасен за хората и действително им помага! Когато стандартът (да, светът се движи по стандарти във всяка сфера) ти казва, че за да може даден медикамент да бъде определен като ваксина и одобрен за хората, трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН период на тестване мин 8-10г! Останалото са платени глупости!