28

Анонимен

преди 2 години

Правителството на ГЕРБ напълно съсипа правата на пациентите - това е причината. Аз самият се опитах да си възстановя правата, след като доста време не бях в България. Направиха всичко възможно да не признаят факта, че даже не съм пребивавал в страната, така че да платя за 5 години назад.

27

Анонимен

преди 2 години

До 36, плащаш заради сругите пиавици дето се възползват от системата затова !?!

26

Анонимен

преди 2 години

Шукри, такива като теб рано или късно стават пушечно месо. Пък аз ще си ползвам привилегии а ти ще си гледаш само от гетото

25

зелен чорап

преди 2 години

ами питайте спецов,той не плаща ,а искате другите да плащат

24

Анонимен

преди 2 години

След като съм осигурен, защо трябва да плащам допълнителни такси при личен лекар, при специалист, рентген и за какво ли още не?

23

HMLF

преди 2 години

до 29Моше е бил умен за ралика от теб, капиш?

22

Анонимен

преди 2 години

До 29, ами живей като отчвлник бе хитрец не ползвай блгата които са създали другите. Бегай в гората и живей колкото можеш, да те видим дали и 30 години ще стигнвш. Пръдльовци , много е лесно да си пиявица на гържа на другите нали ???

21

Анонимен

преди 2 години

Много са ми интересни тези които си мислят че са по хитри. Като почнете да чакате по болниците или да ви пращат само в публични болници защото си без здравни ще ви питам кой ще ви лекува там. Умираш като куче за смешната сума от 26лв на месец !?!Ще ви дойде акъла много бързо .

20

Анонимен

преди 2 години

Според Световната здравна организация здравеопазването е основно човешко право. Това означава, че всеки трябва да има достъп до здравни услуги, където и когато се нуждае от тях, без финансовото му положение да се превръща в пречка.

19

ККК

преди 2 години

ЗАЩОТО НЯМАМ ПАРИ, ЗАТОВА!

18

до 23

преди 2 години

Странно, северна Корея има продължителност на живота с около 10 години пред България. То от глад ще да е.

17

Анонимен

преди 2 години

Депутатите-законотворци да прочетат книгата,, Клетниците,, и да не упрекваме само българските роми.Как хората да си плащат здравните осигуровки, след като са безработни.

16

Анонимен

преди 2 години

Отказват ти лечвнив и гушваш буквта на стълбите пред болницата хайде бегай ***

15

Анонимен

преди 2 години

Хаха, като искаш в комунизуъма да е си правиш здравна застраховка и си готов !?!

14

Кал-Ел

преди 2 години

До 10. На кой да се моля? На Господ, който разчита на нас да осъзнаем силата си, да не се ловим на блъфове като ковид, да не ни е страх от бостански плашила като Гейтс? На Господ, който никога не би поискал от своя образ и подобие да се моли на някой. Господ изпитва безкрайна любов към хората и ни е дал свободна воля, не за да Му се молим. Можем само да Му благодарим.

13

Анонимен

преди 2 години

Искам да е като при комунизъма отиваш на лекар, зъболекар всичко ти е безплатно 1 ст. не плащаш

12

Тарикат

преди 2 години

Тоя с въпроса има ли някакви ментални изменения? Аре да му обясня. Понеже съм не в сивия, а тотално в черния бизнес. Пенсионни и здравни застраховки НЕ ПЛАЩАМ! Обаче доброволно си плащам здравна ЗАСТРАХОВКА! Две евро на ден. Отива ми два пъти по скъпо от осигуровката обаче премията ми за лечение е 2 000 000 евро във всяка европейска болница по избор!!! Без доплащане! Няма - дай 6 000 лева за таз.става! В Швейцария ми даже имаше мед. сестра от Македония да се разбираме. БЕЗ ЦЕНТ ДОПЛАЩАНЕ!

11

Анонимен

преди 2 години

Ако си безработен ще ходиш да си търсиш работа а не да ми правиш далаверки и да се скатаваш. Като не таботиш без пари ли живееш от въздуха ?!??Хайде стига номера .Ако си на социалки ще си отделяш 26лева на месец да ги плащаш

10

Анонимен

преди 2 години

Ако не ми ги удържат в работата и аз няма да ходя да плащам. Ако съм безработен откъде да намеря пари за здравни осигуровки?

9

Анонимен

преди 2 години

Проблема може да се реши много лесно.Небискаш да си плащаш здравните хубаво, като се наложи да те лекуват плащаш кеш всичко. Ако е спешно лекуват те и те съдят по бързата процедура. Плащаш няма проблем, не плаштащ принудително удържане от доходи, конфискация на имущество или принудителен труд. Ако и това не искаш отиваш в панделата да си ги лежиш !?!?Всеки да си има собствена партида, колко е платил кога за какво се лекува. Деца, пенсионери и хора с увреждание безплатно. Стига вече