172

Анонимен

преди 2 години

Че какво му е лошото на служебното правителство? Като гледам, то се радва на най-широка обществена подкрепа. Или отиваме на нови избори и това правителство остава и продължава с реформите които така или иначе започна, или пък да стигнем до коренно различен вариант.В изборите да участва партия (хипотетична), която изцяло да подкрепи състава на служебното правителство. И тогава то да се превърне в редовно.Само че това явно няма шанс да се случи, защото самите министри нямат явно желание.

171

Анонимен

преди 2 години

Taka ще е докато има *** да гласуват за Манолова и Сарая Иванов ще има избори до дупка

170

Чичо

преди 2 години

Точно така. И новите избори ще бъдат спечелени от ГЕРБ - единствената все още нормална партия.

169

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 180Колкото Баце ще го пратят при митичния бай Ставри, толкова й Радев :)) Само дребни риби влизат у пандизо - "За кокошка нема прошка", чувал ли си я песничката ? :))

168

Действителност

преди 2 години

Проблема на нашата нация е в това, че вечно сме съгласни с нередностите и си траем.Защитаваме имена без да има обосновка за това.Ако питаш хора в открита дискусия защо харесват някой, аргументите са мало.умни и деби.лни.Много бил направил еди си кой.ДА АМА ЗА СЕБЕ СИ. Бойко освен да купува гласовете в държавния сектор с едни мижави повишения с които утре няма да може да си купите и хляб ама нали днес сте добре друго не прави.НЯМА СЪЗДАВАНЕ НА УСЛОВИЯ ЗА БИЗНЕС утре ще раздаде дедовия ми....

167

РАДЕВ ГЛЪТНА ВОДА..

преди 2 години

ЧАЛГАРЧЕТО СЕ ОКАЗА С ХАРАКТЕР....ХА,ХА,ХААААА....ЮМРУЦИТЕ НЕ ГО ПЛАШАТ....

166

Анонимен

преди 2 години

Бати Бойко оседлавай белия кон и идвай да ни спасяваш че чалгарите запалиха държавата!

165

До 178

преди 2 години

А че тях ги устройва идеално. Служебното да громи опозизията, и така. А некои визирям ДБ ше се пробват да избутат напред. Де ще медиино усилие се фърля за целта. Мъ с таквоз безотговорно поведение някой ше усети сопата по гърбината рано или късно. То наглост наглост , мъ си има граница.

164

Анонимен

преди 2 години

Приготвили са правителство на подмяната никой не е приготвил правителство на промяната.

163

Щерю

преди 2 години

Вие си ги избрахте.

162

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Няма как да остане "служебното",защото всики те начело с клепоухия фигурант отиват в затвора!

161

НОМЕРА БЕШЕ:

преди 2 години

ЧАЛГАРО ДА ИЗПЪЛНЯВА ЗАПОВЕДИТЕ НА ФИГУРАНТА , ТОЧНО И БЕЗПРЕКОСЛОВНО , КАТО ПРИЕМЕ АЙДУЦИТЕ МУ ОТ "СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО" ДА МУ ВЪРШАТ РАБОТАТА ...А , ФИГУРАНТА , САМО ДА БИЕ ПО МАСАТА С ЮМРУК ....И ДА КОМАНДВА РАЯТА!ПАЛАЧИНКАТА ОБАЧЕ СЕ ОБЪРНА ----ЧАЛГАРЧЕТО ИЗЛЕЗЕ С "ХАРАКТЕР"...ХА,ХА,ХААА..НЕ РАЗБИРА ОТ "ВОЕННА МУЗИКА"....А , САМО ОТ КЮЧЕЦИ И ЧАЛГА...!

160

Анонимен

преди 2 години

Срам за всички в парламента е да се допусне харченето на милиони за трети избори. С това само доказват политическата немощ на всяка една партия и нежеланието за адекватно управление. Всички са еднакви, едни долни крадци и лъжци.

159

До този,пеещ за СИВ

преди 2 години

Приятелю,демонстрираш само неинформираност или желание да манипулираш неинформираните.Има достатъчно данни в нета за истинското положение на нещата по време на соца.Да,сега сме най-бедните,но в богатия клуб.Тогава бяхме най-бедните,но в пролетарския клуб на недоимъка,дефицитите и връзкарството - корупция за придобиване и на най-обикновени стоки и услуги,както и в експорта на революции и износ на безценица за тарикати от третия свят.Осъзнай се и не пиши глупости.

158

Анонимен

преди 2 години

Алабалистики, внушения и преповтаряне тезите на ДБ. Ай сиктир. Ми дайте и обратната гледна точка ве БНР. Пеевски ли ? Че тез го удариха в земята.

157

Карпатска рапсодия

преди 2 години

До Тодор ЖивковЗа да сме добре, трябваше и ти, като другаря Чаушеско... А не да те варди и вози бъдещият премиер на България.

156

ВЗЕ НИ ДА ХУБАВО

преди 2 години

До 135Кво приказваш ,бе човек?Аз ще ти кажа какво НИ взе.Взе възможността парите за развитие да ни развият вместо това ги поделиха по между си ,а трохите които ползваме наречени ПРОЕКТИ им берем ползите като вълните по ТРАКИЯ и боядисания стиропор по блоковете.От евро парите не само,че не се стимулираха хората да развият бизнеси за да има утре и за теб,а напротив донаядоха се свинете дето два лева не са дали през живота си за друго освен за Г.Ъ.З.Ъ.Т СИ .ЕТО ТОВА НИ ВЗЕ БОЧКО милостивия.

155

Анонимен

преди 2 години

Подходът на ИТН не е нормално...неадекватен е...Нуждаеш се от подкрепа на поне 3 партии и се правиш на Велик...Не става...По нормално е ИТН да изтрезнеят и да има нови избори...а те ще загубят от нови избори...

154

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

НА СЛАВИ ТРЯБВАШЕ ДО ДНЕС ДА МУ Е ЯСНО , ЧЕ ФИГУРАНТА НЯМА ДА ПОЗВОЛИ НА ЧОВЕК С ХАРАКТЕР И ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО , ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ!---КОМУНИСТИТЕ , НЕ ОБИЧАТ КАДЪРНИТЕ И МИСЛЕЩИТЕ , ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА ГИ КОНТРОЛИРАТ!ТОВА Е ПРОБЛЕМА И НА "КОМУНИСТА РАДЕВ"--ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА РАБОТИ В УСЛОВИЯТА НА "ДЕМОКРАЦИЯ"....ИСКА "ВОЕННА ДИКТАТУРА" , ЗАЩОТО ДА БИЕШ С ЮМРРУК ПО МАСАТА И ДА ЗАПОВЯДВАШ НА НАРОДА , Е КЪДЕ--КЪДЕ ПО ЛЕСНО....

153

Анонимен

преди 2 години

Слави е само фигурант. Сега борбата е за 30те милиарда които ще дойдат от ЕС, да се гепат и да се обърнат в имоти и други материални активи, защото Брюксел печата пари на корем и когато балонът се спука тези пари няма да струват и стотинка заради инфлацията.