67

Анонимен

преди 2 години

Информацията за "дисертацията" на Тиквата е пълна. Беше в нета първите години и когато хората започнаха да се подиграват с глупостите написани там беше бързо покрита.

66

Славчо

преди 2 години

Жълтурята от ПИК да си направят ритуално самоубийство. Шегувам се, просто да застанат на площада, за да бъдат ошамарени 1. Заради търсенето на интриги, клевети и доноси по комунистически. 2. Заради прибързаното им окепазяване на един обикновен предприемач и доктор на науките - човек от народа. Шамарите ще бият Тошко Йорданов, Филип Станев и Радостин Василев. Това е справедливо наказание, за да не се стига до съд.

65

Анонимен

преди 2 години

грух грух

64

ХАХА

преди 2 години

Човека ви каза"Такъв като мене не сте виждали през живота си")))Правилно ви каза човека!Хаха

63

Анонимен

преди 2 години

Днес е модерно на един обикновен склад да му викат логистичен център. Управител на логистичен център звучи доста по-солидно от управител на склад.

62

Д-р Иванов

преди 2 години

До д-р Дрегер: Дисертационните трудове по новия закон са публикувани на сайтовете на научните организации и всеки може да ги види онлайн. Дисертционните трудове, защитени по време на ВАК са на разположение в Националната библиотека. Който иска да ги види, отива там. През тези години те са представяни само на хартия.

61

до 56

преди 2 години

Този да не се окаже метеоролог? За какво време става въпрос?

60

негласуващ

преди 2 години

Абе работата отива към избори .пак!Таз мишка много ненадеждна ми се вижда!

59

Анонимен

преди 2 години

Мен ме интересуват технически подробности за дисертацията на ББ.

58

Анонимен

преди 2 години

Гответе се за още такива пламенки с фалшиви дипломи!

57

Анонимен

преди 2 години

Снишете се дребни душици. ИТН титаните обявиха Пацо за Цезар и Октавиан, Константин Велики и Траян. А ние ровим за дипломи и като типични български комплексари не щем да му дадем шанс да бъде велик и да ни води. Между другото, наистина в дир ИТН *** е писал тая глупост.

56

Един без дисертация

преди 2 години

Сега като ви сменят маските със шнорхели ще видим как ще плюете по честните дисертанти и доктори

55

ИТН трол да ти пише

преди 2 години

Нито Цезар, нито Октавиан Август са учили при Аристотел, но са създали и управлявали Империя. Веспасиан ни е отавил най-величествената сграда - КОЛИЗЕУМА. При Траян Имерията е била в своя апогей като територия... А ние какво - веднага му намерихме хиляда кусуре и гледаме, не как да стане работата, а как да я развалим. Ако требе ще изровим костите на на дада му, ще оплюем калеко му, ще *** майката на буля му, но няма как наш Пламен да ни стане "цар", щото аз съм го дундуркал на коленете си, а то

54

Румен Владимиров

преди 2 години

Да не би и този да е писал дисертация на тема Азис? Или е направил семантичен анализ на знаменитата фраза от поп-фолка "Ще ти скъсам г'за!" Който не иска да го управляват мутри, да се готви за задкулисните инфантили на "Капитал" и Сорос!

53

д-р Дрегер

преди 2 години

Не че нещо ама дисертационният труд е публичен по определение.Какво съгласие и от кого е нужно за да се публикува?

52

Анонимен

преди 2 години

До НАРОДЪТ Философско антропологична рефлексия върху времето. Това е докторантурата на философа на правото, дето се оказа, че няма такава специалност и никога е нямало, защото просто философията била в направление за дисертации "философия, история и право" и що Пацо да не се пише правист.... Но пък Славчо яко го промотира като философ на правото, т.е. баш начетен и в правото чиляк.

51

Хм

преди 2 години

Онзи ден се върнах от Китен. Та там, по улицата към плажа са се наредили със сергиите поне 40-50 докторанта с едни такива бели, пластмасови столчета. Продават от дюшеци и плавници до балони и духалки за сапунени мехури, мда.

50

охо бохо

преди 2 години

Тук пак май почва да мирише на ***? Да не хванат и тоя сега да изтеглят като предните двама! Един свясен човек не е намерил Уйчиндол за три години - то не бяха интервюта, разговори и накрая пак какво - скелет в гардероба!

49

гост

преди 2 години

Ако му я намерите дисертацията, може да се окаже, че е преписвана от някой друг автор. Щом се е навил да ства министър на учиндолския - ясен е.

48

Анонимен

преди 2 години

Нормално. Още я пишат. Хем била в Австрия, хем сега е от СУ. Хем името не се намира в петък, хем в събота изведнъж цъфва в регистъра със странен входящ номер и празна информация на страницата... Тъй де, трябва сценаристите на Слави първо да попишат малко и ще ни я покажат. Само защо изведнъж се оказа, че е нещо за времето? Щото в свто пише за доктор по философия на правото, дето се оказа, че не съществува като профил даже...