26

Анонимен

преди 2 години

Слави вече е договорил подкрепа от БСП и ДПС. Гласовете на останалите партии вече не му трябват.

25

Опа, тропа, радке ле

преди 2 години

Що? Ето изявлението на маймун ТВ за.видеото на Слави от 17ч. Това видео е монтаж и долна инсинуация. В 20ч излезе истината и ние от ИТН заявяваме, че от 3 седмици сме взели решението да представим министрите на ДБ, ИМВ и БСП, защото не трябва да ги крием.Изявлението на Слави очаквайте на страницата му над скалъпения от враговете на ИТН монтаж.(на заден фон се чува ръченица в такт 7/8).

24

Ха-ха

преди 2 години

Не знам защо ДБ и ИБГНИ решиха, че са партии на промяната. Ами те са пълни с хора от статуквото. Преговаряха с ИТН за политики. Какво ги интересува кой ще ги провежда тези политики. Ако политикиге са същото, което искат и те - подкрепят, ако не - не подкрепят. Чисто и просто. И става ясно кой за какво се бори

23

Ай Сиктир

преди 2 години

Това сътворихте, пи ч. Ти, отровноно трио, кривата щанга и бандата военни, воглаве с Президента Радев, с любезното спомоществователство на шайката олигарси. Сега Слави ви е виновен. За нищо не ставате, това е проблема. Кофти матрял, дей биш.

22

3 в едно: 2 Избора+1

преди 2 години

Преброяване 2021*

21

Мария Бакалова е

преди 2 години

русата жена, която ще оправи България.

20

Абе,

преди 2 години

До PayakЛошото е, че едни ги избраха, а всички ще охлаждаме супата!

19

Анонимен

преди 2 години

Алчни за власт и далаверки учиндолски комедианти начело с НОВИЯ БАРЕКОВ

18

Анонимен

преди 2 години

СлаФчо се държи така нарочно, защото не иска да управлява.. Ще изкара другите "виновни ", че не са му дали безусловна подкрепа... Това е сценария...

17

Анонимен

преди 2 години

как несериозна, тя е жалка ситуацията, чакаме да се натуткат и да извадят пак някакви неприемливи, колко ще трае тая драма, видя се че нямат кадри и не стават за тази работа, дано и тези, които гласуваха за ИТН да са го разбрали.... губене на време докато някой с голямо его разбере, че е никой, но с голямо самочуствие

16

Анонимен

преди 2 години

Толкова са жалки, че даже смежни партиите на "промяната", Нееее! Грешка-партиите на "подмяната"Това "шоу" обаче се плаща от този, който го гледа - българския народ.

15

Анонимен

преди 2 години

Слави нарича мандата си и отговорноста си"тази история"??Този човек си мисли,че чете сценарий.

14

аа1830

преди 2 години

Както Г. Любенов днес директно попита - как така БСП беше според Слави от другия бряг на реката а сега три месеца по-късно са на един и същи. Отговор от БСП нямаше, само симпатична усмивка и сменяне на темата.

13

-

преди 2 години

Много ясно, че вие ще сте винови. Хората ви разправят, че след дългите локдауни се е скапало психичното здраве на планетата, а вас ви водят като малки деца с близалка зад ъгъла.

12

Payak

преди 2 години

Хората си ги избраха ще си ги гледат. Лошото е че ще съсипят държавата.

11

Анонимен

преди 2 години

Слави с тия татуировки е отврат.

10

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

борят се за кокала не за хората

9

aa1830

преди 2 години

Слави, ти пък си егати победителя с 1/4 гласовв при 40% гласували = 10% гласували за теб от имащите право н глас. Бойко се оказва най-скромен в тази ситуация!

8

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха много гляво гледал Василев, а Трифонов си стисна ръцете с Нинова и лявата и партия. :D :D Сега си стиснаха ръцете, скоро и гушите.

7

Анонимен

преди 2 години

Мая Манолова - министър-председател на Република България!