343

Анонимен

преди 2 години

Обаче тея от ИТН ме кефят,на всеки три дена вадят по един готов за министър-председател.

342

Анонимен

преди 2 години

С 65 депутата тези се взеха на супер сериозно,ами я си представете,че бяха спечелили 100например.Какво чудо щеше да е.

341

sofeto

преди 2 години

Както го е предсказал и стигнал до заключение г-н Андрей Тасев Ляпчев (1866-1933).... "Какъвто е народа такова му е и управлението"! Българските управляващи, политици, съдии, прокоратура, милЮционери, кметове, "народни избранници". Те не са паднали от планетата Марс а са родени, възпитани в БГ, от български родители и народа ни(БГ). Те са такива каквито сме самите ние.... всичките !!!

340

Анонимен

преди 2 години

И каква е разликата от предишното?Тошко и Филип ръсят мозък,Славун стои като мълчалив октопод отгоре и цялата им парламентарна група със запушена уста.Не им дават да гъкнат.

339

Анонимен

преди 2 години

ИТН си карат по сценария на шоуто. Герб, БСП и ДПС са стари партии и с експерти добри или по-лоши. Тия сме.ковци започват от нищото, затова и кандидатите им са никому не известни и с нулев опит в държавно управление. Да знаеш езици и да управляваш павилиони не означава, че може да си добър ръководител.

338

Анонимен

преди 2 години

След Тиквата дойде Шнорхела,така ли не дойде ред на Академика например?

337

калпав и мързелив

преди 2 години

Славун има тайна договорка с герб . Няма друг начин да се обясни стратегията му. Вижда се в тъмното и косматата ръка на ДПС.

336

Анонимен

преди 2 години

Щом министър председателя е с маска и шнорхел,народа да си поеме дълбоко въздух.Гмуркаме се,дълбоко.

335

Анонимен

преди 2 години

И откога чалгарите станаха протестиращи, като за една година не са се появили веднъж. Вярно, че БСП с телевизийката си се набутваше известно време, но се покриха заедно с измисленото трио. Така че да се наричат протестиращи срещу статуквото е тъпо и смешно.

334

С

преди 2 години

Сценаристите на посредствено то шоу трябваше да знаят че народа не очаква от тях да редят правителство. То вече го има и работи добре.Обаче се оказа че им е платено за да го сменят на всяка цена с НЕКАДЪР ници и и да си продължим по старому.

333

Протестиращ

преди 2 години

Е не е ли факт това което каза Баце ? Без него не може...и идва хаоса ! Поне за сега това е живата истина ! Но явно българите в чужбина ни наказаха затова че в момента са миячи на европейски гъ-ове ! Все едно ние сме им виновни за тяхната наивност че в Европа ще ги позлатят !

332

Васил Гюров

преди 2 години

Пацо Шнорхела е супер пич

331

на гъл и похотлив

преди 2 години

Наточил съм се на кака корни.

330

Анонимен

преди 2 години

От гербавите по-добро поне засега няма. Боко ако беше, досега да е забравил за изборите. Тия чалги нямат и представа какво вършат.

329

Анонимен

преди 2 години

До 369/Интересно е откъде позитанковците ще вземат гласове, ако не от Герб или ДПС. Нещо бъркаш аритметиката.

328

Анонимен

преди 2 години

ИТН предлагат котка в чувал и се сърдят че останалите не искат да купят съдържанието на чувала.

327

наблюдател

преди 2 години

Тоз Тошето е новия Цецо, голям антипатяга.

326

Анонимен

преди 2 години

Герб, БСП и ДПС са с абсолютно мнозинство и могат да изметат тия чалгари. Но Корни едва ли може и има с какво да го проумее, въпреки че партийката й се стопява заедно с електората й. Но козът остава в Доган-каквото каже-това е било и винаги ще бъде.

325

герозен и дръглив

преди 2 години

Покажи си дипломите . А Пламене? Айде бе градски . Или и ти си менте . Изпечен мошеник си ти. Шефа ти много лесно се лъже . Или нарочно си избира бити карти. Да слушат и да кротуват.Пак герберски морафети.

324

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

ЗАПОМНЕТЕ!!!! Ще има правителство, но с мандат на БСП и то може да се каже експертно и ще бъде съставено основно с хора от служебното правителство със срок една година и кокретни цели и задачи.... така ще бъде подкрепено от всички без прокажените ГЕРП и ДПС!!!!