43

Койчо

преди 2 години

С машините някак не се получи да биеме на тези избори както всеки път.Бат мишо не можа да вкара мъртвите души а ромите не можаха да пуснат готови попълнени бюлетини.Направо мъка

42

Анонимен

преди 2 години

Паднахете с 200 000 гласа за 3 месеца, като ви секнаха половината купувачи! Айде да не се правим ан ударени, а? На следващите, ще сте поне 300-350 000 назаде, српямо Април, защото и "корпоративният" ви вот ще окуцее.

41

Ми не

преди 2 години

Отхвърля се. Герб да избягват да внасят каквито и да е законопроекти в следващите около 200 години.

40

българин

преди 2 години

Няма да ви мине номера Герберушки! Справяме се перфектно с машините и вота е честен!-:))))

39

Анонимен

преди 2 години

2010 Г ГЕРБ ВЪВЕЖДАТ УСЕДНАЛОСТ ПРИ ГЛАСУВАНЕ- А ПРЕДИ ТОВА ПОМНИТЕ ЛИ КОЛКО АВТОБУСИ ПОЕМАХА ИЗ БЪЛГАРИЯ И В ОПРЕДЕЛЕН МОМЕНТ НАПЪТСТВАНИ ОТ КООРДИНАТОРИ СПИРАХА ОКОЛО ИЗБОРНИТЕ БЮРА И ГЛАСУВАХА ТАМ - Е НА ТЕ ТОВА МУ СЕ ВИКА ИЗБОРЕН ТУРИЗЪМ ПЛАТЕН ОТ ОЛИГАРХИЯТА. МНОГО ХРАЧИТЕ ПО ГЕРБ, АМА САМО ТЕ НАПРАВИХА БГ НОРМАЛНА- Я ГЛЕЙ КО ПРАВЯТ ЧЕРЕПИТЕ НА РЕЗИЛ РАДЕВ....

38

Цеко

преди 2 години

"От партията са категорични, че в европейските държави организацията на вота трябеа да се извършва от хора, които владеят български език."Съгласен съм, бюлетините и интерфейса на машините също трябва да са на Български език, ако не можеш да прочетеш - няма да гласуваш.

37

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ да не забравят да си поискат и проф. Мишо. Той е факир. Може да накара умрелите да гласуват, а действителните бюлетини да станат недействителни.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42Вотът е анонимен, надявам се, че не трябва да обяснявам защо.

35

Сержант

преди 2 години

Абе хора, толкава избори минаха. Направете един референдум с 15-20 важни въпроси за страната, като: - образователен ценз за право на глас, - изискване на висше образование и сериозен опит в определена сфера за депутати , кметове и по-високо стоящи, - за или против еврото. И други такива . Лесно е, но дали има желание.

34

123

преди 2 години

...за да могат да фалшифицират изборите! Освен това индобългарите не разбират нищо от машини и не могат да гласуват така за рефлукса...

33

баба мара

преди 2 години

които е неграмотен и не знае бълг език няма да гласува нито в българия нито вчужбина прос-ти хора няма да определят бъдещето на родината ми

32

А,ха

преди 2 години

На ГЕРБ им липсват недействителните бюлетини и фалшифицираните протоколи.Но вече въобще не е важно какво искат те .

31

От 29

преди 2 години

И сга новот на ГЕРБ е, старото отпреди 12-15 години. Взеха да вадя хора от дъното на партийните си листи, дето не са компрометирани, с надеждата, че ще им повярва някой.

30

Анонимен

преди 2 години

Аааааа,няма вече масово купуване на гласове,няма сигурна победа за ГЕРБ.Най-добре е и да се гласува по електронен път,всеки с ЕГН-то си и да може да провери дали гласът му е отчетен и за коя партия.

29

аз

преди 2 години

До До 24 - ФАКТ - Наркоман може да наричаш оня дето е направил бебе на оная дето те е зарязала в дом за деца с малформации. Държавите в Европа в които има електронно гласуване са - Австрия, Франция, Великобритания, Естония, Германия и Белгия. Там дори има и такова животно наречено "Гласуване по интернет"

28

Анонимен

преди 2 години

До noname КЪДЕ ПО СВЕТА ИМА МАШИННО ГЛАСУВАНЕ- БРЮКСЕЛ, КАЛИФОРНИЯ, ВЕНЕЦУЕЛА, СИНГАПУР, АРЖЕНТИНА....САМО ТАМ ЛИ ИМА ДЕМОКРАЦИЯ.

27

От 29

преди 2 години

Не знам, много хора се дръпнаха от ГЕРБ вече. Ще остане сила на местно ниво в по-малките общини, може иб още еидн мандат, ама до там. Купуването на гласове е много съпа дейност. Това, че някой си прадава гласа за 50-100 лева, не значи, че друг не му го е изтъргувал за 500 или че не са се разменили едни много скупи "услуги", дето се дължат, а сега вече ГЕРБ не може да обещава защита от полиция и съд, нито да раздава общински и/или ЕС проекти и хептен ще се охълцат.

26

Анонимен

преди 2 години

БРАВО! ЕС, САЩ, ГЕРБ!

25

noname

преди 2 години

Неможе да фалшифицирате избори и затова да се промени. Смешници.

24

Анонимен

преди 2 години

Прецакайте гербаджиите като върнете хартиеното гласуване, обаче да изисквате само образователен ценз за него хахахах