14

Българин в САЩ

преди 2 години

Лошо било в Америка, а? Ще си стоя в Америка.

13

Ай Сиктир

преди 2 години

Да поемаш реална отговорност и да работиш за благото на Суверена не е като да лежиш по павета и мостове и да плещиш лъжи и доноси у фейсо, а, г-н Иванов? Искахте да карате влака, ама няма за всички *** да ли, а? И се почна с инфан тилните номерца - тръшкаме се, ревеме, викаме "ама другарко..." ..... пърдон, трябва да е другарю, щот г-н Президент Радев е мъж.

12

Брей,

преди 2 години

Ристю,на когото цялата му риторика е да плюе по Борисов и Гешев,сега се учудил, като някой аплодирал истината за неговите министри! Ами Ристе, чуй своите изказвания, как лъха класова ненавист/вероятно е наследствено/, тогава търси сметка на другите! Всъщност, да се съберете и да си спретнете заедно с ДПС бюджетна комисия в Парламента, май нямате скрупули?

11

Анонимен

преди 2 години

Тошко Йрданов има главата на Моцарт(след шокова терапия) и тялото на Урко от Планетата на ...

10

Состин

преди 2 години

Ристее, Ристе, омота се като пиле у тел. Борисов никога не е преговарял с ДПС, никога не е управлявал с тях, новия ти кумир си играе с тях, другарката ти Маболова беше с тях когато предложи Пеевки за шеф на ДАНС. Че си бавен това е ясно, но не мисли и останалите за бавежи като тебе.

9

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Христо Иванов,получава...третия мандат и оглавява силно правителство,което ще получи подкрепа.Славун и Тошко Ямболски само...тупат топката,без да знаят...защо.Явно са попаднали в света на...кривите огледала и скоро няма да излезнат от там.

8

Анонимен

преди 2 години

Смърф.

7

към НС

преди 2 години

айде бе , земете да му ръкопляскате на ицко , его е , обижда се момчето .

6

Анонимен

преди 2 години

Само Борисов може да ви упрай сичките от помийната яма.

5

бойкикев

преди 2 години

Тоя е пълен неандерталец!Не разбирам кой е гласувал за него!?И защо?????????

4

Анонимен

преди 2 години

Христо, по-добре не се обаждай, щото секи път слушаме само глупости от тебе.

3

Маджо

преди 2 години

Тоя е по нагъл и неприятен от Буци. Смятай :D

2

Анонимен

преди 2 години

Ицката се дърпа защото на следващите избори повече неориентирани, които гласуваха за славуца, ще гласуват за него. Но нека не забравяме, когато той беше министър в кабинета на бацето.

1

Анонимен

преди 2 години

Освен ГЕРБ всички сте пълни ***.