99

......

преди 2 години

До Менте пандемияТъкмо това му написах на въпросния коментар 112 :)

98

......

преди 2 години

До Анонимен 112: А сега пак го погледни въпросния сайт и виж процентно на 1М население, какви са стойностите на заболеваемост и смъртност в Индия, спрямо България, UK, FR, GE, Русия, Израел и т.н. Та по тия даннни би следвало, че въпеосния индииски щам въобще не отговаря на пропагандата .....

97

Антиваксърчета...

преди 2 години

Пишете твърде големи глyпости и се набива на очи... Не звучи никак достоверно и даже граничи с ш'изофрения....

96

Менте пандемия

преди 2 години

До 112 - "Вирусът е много по-опасен в момента с Индийския вариант" - Айди цъкни на държавата ИНДИЯ (откъдето произлезе многу опасния вариант) и ми анализирай точно колко по-по-заразен и по-по-смъртоносен е, като гледаш данните от последния месец.

95

SHEFA

преди 2 години

И СЕГА?-СЕРТИФИКАТИТЕ НА ВАКСИНИРАНИТЕ МАЙ НЯМА ДА ВАЖАТ.-ТРЕБЕ ПАК БОЦКАНЕ У ДУПАРАТА.-ТО ТАКА ИЗЛИЗА.

94

Анонимен

преди 2 години

Вирусът е много по-опасен в момента с Индийския вариант. Отворете Worldometers.info там цъкнете на държава с малко ваксинирани и с вълна на епидемията с индийския щам. Забележете, че има много нови случаи и на практика по-голяма и по-бързо увеличаваща се смъртност.

93

Ненаучен

преди 2 години

Навремето ваксините се слагаха в детска възраст и до живот. Тези трябва да си ги слагаме по два пъти годишно както го разбирам от статията. Само човек може да се препъне два пъти в един и същи камък. Никое живо същество не го прави два пъти. Явно идва време на прочистване. Глупавите хора ще трябва да преминат в други измерения.

92

Хахаха

преди 2 години

А видяхте ли как са забранили да си анти-ваксър в социалните мрежи? Има само една истина явно - като по бай-тошово време.

91

Анонимен

преди 2 години

"Единственото спасение е да се молим на Бог. Нито Чалгарите нито Мутрите ще ни спасят. Господи който си на небесата. Да се свети името ти да бъде волятата ти както на небето така и на земята- Спаси нас грешниците които не живеехме по твоите закони. Опрости греховете ни. Амин". - - Хитро, една молитвичка, и ни се прощава вируса който ни беше изпратен и си го караме по старому. Ама не стават така. Ти се промени, Господ сам ще види промяната и без да го молиш.

90

Учен-недоучен

преди 2 години

Е, и такова животно се извъди, и днес денят ни не мина безполезно. И ни е много, много страх.

89

българин

преди 2 години

Докато не започнат да вкарват разни писари на статии в затвора,и да се затварят сайтове,няма да престанете да плашите хората.Каквоизлиза от думите на някакъв пишман-лекар,че неизбежно всички ще измрем.Минавате всякакви граници.

88

Любопитен Наблюдател

преди 2 години

Понеже сте неосведомени, сега ще ви светна по един ФАКТ. Това нещо с ваксините се опитаха да ни го пробутат, когато пуснаха ваксини срещу сезонен грип. Нямаше никакъв интерес и фарма-гигантите се усетиха, че трябва да създадат фалшива пандемия, ако искат да изкарат трилиони долари. И така - от едно обикновено ОРИ, което си върви регулярно през 5-6 години, създадоха масова истерия и паника. Това е планирано и добре изпълнено.

87

БОЦИ-БОЦИ-БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

Айде стига сте се информирали и сте разсъждавали. Боцкайте. 25 парчета като се набоцкате и сте спасили един човек. Може да се събирате от входа и да ходите заедно по 25 човека, и направо ви го дават спасения да си го отглеждате. Ново нормално братя.

86

Kolo Kolo

преди 2 години

Спирате с вестниците и телевизията и ще хванете Ков-чето на кукуво лято....Тя наградката от 1.5 млн$ си стои за тоьи юнак,който в сертифицирана лаборатория успее да изолира вирОса

85

SHEFA

преди 2 години

АЙДЕ БЕ-ПИШЕТЕ ГО ВЕЧЕ КАТО ГРИП И ТОВАЕ-НА ХОРАТА ВЕЧЕ ИМ Е ПРЕЗ...

84

Хммм...

преди 2 години

Само 7 месеца след началото на масовата ваксинация, лъсна истината, че ваксините са безполезни. Сега само трябва да проследим през идните години, дали нямат странични ефекти в дългосрочен план.

83

Атанас

преди 2 години

Видни лекари и професори по медицина по цял свят говорят за опасността ваксинираните да умрат до 10 години поради необратимото увеличаване на съсиреците в кръвта, следствие от ваксините. Но до малка България тези важни новини странно защо изобщо не достигат?! Като някакви зомбита сме на нашите едностранчиви и купени медии.

82

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Спокойно, моята лична ваксина предоставя 100% защита срещу всички варианти, само да се намерят желаещи, които да искат да се ваксинират.

81

само лъжат!

преди 2 години

Преди няколко дни сериозен човек, учен, съобщи, че имунитета на преболедувалите издържал до шест месеца, защото нямало наблюдения за по-дълъг период, а на ваксинираните над девет месеца, защото имали наблюдения. При положение, че масови ваксинации се правят от СЕДЕМ месеца, а коронавирус инфекция съществува от почти ДВЕ ГОДИНИ, как така са видели, че ваксининараните удържат имунитет над ДЕВЕТ месеца, а преболедувалите САМО ШЕСТ?

80

ЙЕССССС!

преди 2 години

Добре, че не се ваксинирах! ЙЕССС!