263

Vako

преди 2 години

Ало сценаристите дълги години правихте скечове на гърба на политиците и забогатяхте.Ама сега май вие сте за скеч а?

262

Анонимен

преди 2 години

ИТН и ДБ, като истински европейскиориентирани партии, ще интегрират България в ес както и бащите на неграмотните ни евроатлантици не са и сънували за интеграция с Москва.А ДПС, като истинки европейски либерали ще помагат.Ще започнат с Истанбулската конвенция, дето Тиквата обеща в Брюксел той да я приеме. После Захариева ще дава Тошко за пример, също както даваше за пример Станишев.

261

отврат

преди 2 години

Тошкее,лъсна ти таралежа.ДПС каза че не иска служебни министри в нов кабинет и ти се надупи тутакси.Който разбрал-разбрал къде е статуквото.ДПС ни управлява задкулисно.Но не е прилично да клюкарстваш като банкянска клюкарка.

260

споко

преди 2 години

За сега нищо не правят .а само се карат кой къде и как да седне.Голямото шоу-сеир те първо започва..

259

ХФ

преди 2 години

За да има възход, трябва да се удари дъното. В момента ударихме дъното. На следващите избори - напред /нагоре/.

258

Анонимен

преди 2 години

Тошко шебека ще ни оправи..... А бе господаря ти диван войвода жив ли е?

257

Анонимен

преди 2 години

Вие ги покажете светците, пък тя подкрепата ще дойде. Но да се са свети Тошко и свети Филип, че тези са паднали ангели.

256

Анонимен

преди 2 години

До Байчо Проблема е, че и тия в служебното са измамници, крадци, лъжци и некадърници. За три месеца не са занимават с нищо, освен с изчегъртване. Така държава не се управлява: спрени строежи платени авансово; съсипани държавни болници и спрян ваксинационен план; тормозени хора заради подкрепа на една партия; уволнения на доказани специалисти от всички партии защото работели с ГЕРБ; липса на яснота има, или не пари в хазната; да се направи корекция на бюджета и каква; не внесен план в ЕС...и още

255

Байчо

преди 2 години

Нищо няма да се направи.За да си в политиката ,трябва за това да учиш Тия там тъй наречени партиите отсега взеха да се карат и нехаят за народа. За какво ходихме да гласуваме?? Да остава служебното за постоянно и никакъв парламент , само хрантутници дето ги издържа народа.

254

Анонимен

преди 2 години

До ХФ Ти защо се правиш на не разбрал? бойкикев иска да пробута измамниците от ДБ в кабинета на ИТН на най-отговорните и важни постове :финанси, икономика и правосъдие. По този начин ДБ ще намажат най-много от баницата, а отговорността и негативите ще останат за ИТН. Той бойкикев направи подобна маневра с Борисов. Борисов за да се отърве от радан, бойкикев и "великите спецове" от ДБ предизвика предсрочни избори...

253

Наблюдател

преди 2 години

Охранители и клоуни... това избраха близо половината гласували.

252

чудно

преди 2 години

До Анонимен На кого приличат мърльото тошко Първанов и останалите обувки от свинка кожа.

251

Анонимен

преди 2 години

Тодоре айде вземайте се със спонсорите от ДПС, ГЕРБ ще подпират отзад - нали за това се напъвахте досега ...

250

Анонимен

преди 2 години

Еми това е демокрацията. Като имаш 20%ще се съобразяваш и няма да мрънкаш,щом искаш да управляваш. Нали уж много слушате суверена. Ама нямате капацитет.

249

Анонимен

преди 2 години

Фирмата на Асен Василев Everbread е имала дългове от 9 милиона британски паунда. Истината е, че бизнес активността на Асен Василев е приключила с пълен крах, с фалит и огромни дългове. Отделно това че е крал интелектуална собственост също е вярно. Това че са постигнали извънсъдебно споразумение не съвсем не означава че не е вярно.

248

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Не, василев не е оправдан. ОСЪДЕН Е ЗА ИЗМАМИ И КРАЖБА НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ!!!!!!!!!!!!!

247

Реалист

преди 2 години

ИТН иска подкрепа от едни партии, за тях са гласували няколко хиляди българи. На какво основание тези партии ще подкрепят без условия ИТН. Това ще е предателство спрямо техните избиратели, защото те са гласували точно за Христо Иванов или Мая, а не за ИТН, защото техните формации са обещали да направят нещо конкретно.

246

sss

преди 2 години

Тошко когато излезеш на трибуната да говориш изправи се и говори като мъж а неми се облягаи все едно си в селската кръчма на бара,и Слави Трифонов направи тази партия не зада оправи нещо в тази държава а да осигори работа на своите подчинени понеже хранилката БТВ я няма вече,а кабеларката 7/8 никои не я гледа.

245

Сата НАТО

преди 2 години

Според мене всички ци цат пари от Ту лупа, за да саботират ИТН. Изнудват го, и стария глу пак изгребва чекмеджето :))) И няма да имаме правителство, докато наливането не свърши.

244

ползвайте ги сега

преди 2 години

Най-лошото е че хората позволяват да ги манипулират и вярват на слухове, компромати и какво ли не.Понякога истината не е това,което ви представят,не го забравяйте. Всички имаха сметка да махнат Бойко да не им пречи на далаверите,вижте какви са тия в служебното и тогава говорете каквото и да било за другите(защото както излиза всичко все още е недоказано с факти и документи).Сърбайте си сега попарата и да ви е честито...няма мутри,няма крадци,има новатори демократи,милеещи за народа...със здраве.