12

хахахааа

преди 2 години

Приоритети на Манолова: хубава кола,охрана, привилегии,скъпи дрехи, фукане,неспирно говорене,манипулации за собствена изгода и т.н.А и хубава заплатка като депутат,от комисии, ревизии....а ти избирателю работи за всичко това и си трай,защото ти мислят доброто и работят за твоето светло бъдеще.На хайрлия да е....а ти пийни една студена вода и ако смееш се оплачи на...знаеш на кой.Тарашков само тебе чака,да знаеш, и компроматче има и лъжи и всичко ще намери,за да ти навреди,айде честито..

11

Анонимен

преди 2 години

А казуса за катастрофалната некадърност на генералите на военната хунта и трагичната смърт на подполковник Терзиев !? ...или там няма кинти !!!

10

Жоро

преди 2 години

Явно всичко това с тия комисии е наредено от Херо и целта е постоянна пропаганда за въздействие върху общественото мнение и така контрол върху резултати от избори и поставяне на страната под пълен васалитет.гнусна дърта като Маямата само за това става

9

ура

преди 2 години

Защо няма комисия по разследване на хвърляне на яйца и домати и опорочаване на сгради,или ще си затваряме удобно очите за безчинствата на така наречените протестъри,които сега се правят на разследващи? Няма такава пародия, няма такава държава,няма и закони....нищо няма ...освен едни лапачи и манипулатори(стари муцуни в нови дрехи за хиляди). Радвай се народе какво си докара на власт..

8

Петрова

преди 2 години

Да проверят и президен........

7

? ! ? ... ? ! ?

преди 2 години

Кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС ????

6

О хо хо

преди 2 години

Каква комисия, какви пет лева??? Има ли разследващи органи в държавата или Мая Ревизорката е Единствена на света?!

5

Дедо

преди 2 години

Ами кво да кажа? Едните строят магистрали, другите ги разследват, щото така и една не са построили!Новите пък, просто си смъркат магистралки.

4

Анонимен

преди 2 години

Гербавата изродия свърши! Разследване, съд, тежки ефективни присъди, затвор и конфискация на имуществото на разбойническата банда, превзела България в последното десетилетие!

3

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

РЕВИЗИЯ И НА РЕВИЗОРИТЕ

2

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще има нова комисия за разследване, кои боядисва държавни сгради с доматено пюре.

1

sherlock

преди 2 години

ще ръководеше (????!!!!)