155

Истукан

преди 2 години

Излъгахте се. Вече късно, но да знаете за следващите избори.

154

Анонимен

преди 2 години

До *** ГербалюгиЧалгарите не знаят, че топлата вода е открита - щото са проЗти и ограничени, политиката и управлението е като да друсаш кючеци. Има едно нещичко, дето в демократичния свят се нарича ПОЛИТИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ. Затова най-естественото нещо е ЛИДЕРЪТ на политическата структура, заявила, че ще управлява, да бъде премиерът.

153

Анонимен

преди 2 години

Славчо определи народа на *** и други...Имаше един който ни нарече лош материал....Нищо ново в БГ за съжаление...

152

hard

преди 2 години

Най-голямата грешка на ГЕРБ беше това ,че не даваха отчет за всичката мръсотия която се изливаше за тях през тези 10 години. Ясно е, че никой не може да се мери с това което е постигнато от тях,но грешката да подценяваш малкия червей на съмнението който най-сетне се привърна в голяма отровна змия и бутна едно сравнително добро управление, ако се сръвнява със всичко досега. Слави абдикира, защото явно физически не става вече, а и идейно нещо куцат от всякъде. Блазе на старата Гвардия мафиози....

151

МАЧКАЙ ТОШКО

преди 2 години

ЧЕГЪРТАЙ! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА НАРОДА!

150

Анонимен

преди 2 години

Славчо, херои,На и пед е рА стия та не са добър учител в живота...

149

СлаФчо

преди 2 години

Ша чагуртаме герберджии .... ама мене не ме търсете за тая хамалска работа . Крия се ... пускам по някое напътствие в Фейса ... ся, дал съм ви задача - чагуртайте там, не *** занимавайте с глупости . Болем съм . Ей на , имам черни очила .

148

Виц

преди 2 години

Шофьора на Тодор Живков го вози веднъж, пък му станало скука и се провикнал: "Защо отепАхте дЕдо ми бе, червен сатрап?"

147

анонимен

преди 2 години

Като чета коментарите установявам, че голяма част от хората просто не могат да дишат без да мислят и злословят срещу Борисов и ГЕРБ! Направо са тотално изтрещели по темата и за нищо друго не са в състояние да мислят! Е, изборите минаха ГЕРБ са с 0,57% по нисък резултат от ИТН, време е да се мисли какво ще се прави. Да се критикува отстрани е лесно, особено при доста податливи за продаване журналисти!

146

А кой?

преди 2 години

БСП ли, *** ли са нови лица или кой да е друг

145

Виц

преди 2 години

Питали дедо Поп ,абе що Слави е с обеци?Замислил се Попа и рекъл:Защото или е ***-раст,или е пират!

144

Тъпи Гербалюги

преди 2 години

Гербалюгите не могат да осъзнаят как може да има политически лидер, който няма мераци да властва на министерски пост. Толкова им е и акъла...

143

Славуца:

преди 2 години

Червения сатрап Буци трябва да се изчегъркя, със все антуража му.

142

Анонимен

преди 2 години

Лидерска партия ИТН с лидер-холограма. Тамагочи.

141

ЧегърКай СЛАВУЦ!

преди 2 години

ДАВАЙ СЛАВУЦ! ДАВААААЙ! ГЕРБ НЕМА ДА ВИДАТ ВЛАСТ ПОВЕЧЕ НИ-КО-ГА!

140

Къде стееее...

преди 2 години

.. има ли шаранчетаааааа: "Президентът Румен Радев наскоро заяви, че БСП са най-надеждният партньор на бъдещото управление и то не само математически, но и идейно."

139

Анонимен

преди 2 години

До Тодор ЖивковБорисов дали е питал Живков защо е убил дядо му? Дали му е викал "червен сатрап", когато го е возил нагоре-надолу с крайслера? ................ Гледай видеото с батето Славков за да ти стане ясно каква роля е имал Борисов като охрана на Живков - Да стои в къщичката на пазачите с там още една мутра и да се мотаят около Живков когато е излизал от къщата в която е бил под домашен арест . Двамата са били подарък за Живков от Венци Стефанов и Пашата .

138

Анонимен

преди 2 години

Партията на Тошко спечели гласовете в чужбина и Турция (дадени, продадени) и сега умуват с БСП лошо, с мая ортаци но хората ще разберат че се е продал, с дб още по зле и кво правим???? Кунева зле, оня хобит къде го предложиха още по зле , шахматистката нема да им върже на глупостите и остава ВАНКАТА !!!!!!

137

ПКП

преди 2 години

Къде са Цуца Цачева, Цвъци Караянчева и Фидосова?

136

Хъ

преди 2 години

Гласували за Слави получихте БСП ...