35

виж ся

преди 2 години

До asdПърво черна завист ви гризеше,че Бойко много крадял,пък на вас не давал,нали така!?Сега ново 20,че оправил серсемлъците на баш крадливите комунисти,и България дръпнала напред!Човек не разбира одобрявате ли го,или го заклеймявате!Ама то при народ,дето и 500 год турско са му малко,е така!

34

Анонимен

преди 2 години

Събраха се, хвани единия, удари другия.

33

Анонимен

преди 2 години

Прди 12 години, преди да дойде Бойо крадеца. Нямаше такива задръствания от коли по улиците, по сяко време можех спокойно да си паркирам пред блока. Места бол. На границата с Гърция, лятото имаше само 2-3 тира. Живота беше толкова спокоен. После дойде Бойко и съсипа всичко. Дано сега новите върнат живота от преди 10-20 години.

32

члена

преди 2 години

Славуца къде е - у фейсбука? Да излезе да поеме отговорност пред хората, но той ми е фейсбукар, по-лесно е после, като се усер.е , уж че нищо не е станало.

31

Стоил

преди 2 години

Ще стане каквото кажат олигарсите. След вторите избори е ясно, ме.и.да има трети или ще е същото, или ще върнат ГЕРБ на власт. Така че олигархията нареди да се прави правителство и наще ноппяха главички. Много са ми смешни, като се запулят как това щели да направят, онова щели да променят, трето щели да решат. Решава който има пари. Вие пари нямате, нали? Какво ще решавате тогава, като нямате пари? Ще решите и после ще се измъкнете... По-с ран ци.

30

свобода

преди 2 години

От днес започва просперитета за България. След 12 години мракобесие и потисничество днес България се освобождава. Очаквам пълен мандат на правителството с рекордни доходи след 4 години, образование, здравеопазване, вътрешна сигурност. Вече няма да сме на последно място в ЕС, а доста по-напред!

29

анонимен

преди 2 години

До Анонимен Не само некадърността разсипва една държава, ами и мафията. Бойко е мафиот и с престъпленията, които извърши във властта разсипа държавата.

28

Анонимен

преди 2 години

Можем ли да очакваме хората , които си правеха гавра с Лили Иванова , с Патрашкова с проф. Вучков и с десетки достойни българи , да престанат да се гаврят със знайни и незнайни съотечественици? С--ви-ня-та трудно се отказва от помия !!!!- но иначе вярвайте колкото си искате .

27

Анонимен

преди 2 години

Бойко, ви е разсипал държавата? Сигурно си на 20 и не помниш дори Виденов? Познах? Какво знаеш ти за миналото и кога сме били дори предпоследни, та Бойко ни направил последни. Е сега, гледай добре какво е разсипия. Сигурно се надяваш Слави да те изпрати в Космоса или да ти даде ферари? Ако си малко по в час да ти вдигне заплатата. За какво? Ще има да чакаш...5 партии са това. Баницата, от която чопкаше ГЕРБ, ще се дели на 5. За теб/нас ще остане подложката.

26

Анонимен

преди 2 години

Шушу- мушу, шушу- мушу, шушу- мушу и......готовоооооо, порциите са порциранииии, а Дпс- то е във V.I.P порциона, както при тиквун, тъй и сега! А и за кума лиса на прехода- синьо червената закръглена комсомолка таварищ Нинова ще лaпа от кацата, зада има за синчето във США!

25

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Кака герберугите троляр. Ако ИТН беше върнали мандата щяха да плюят, че се крият. Сега плюят, че се договаряли. И да се пънете с герб е свършено. Радвайте се, ако Борисов не свърши в панделата

24

Анонимен

преди 2 години

Ристьо лодкаря сега и на Слави ли ще реве да го прави главен Прокурор?Бойко го отряза навремето и Ристьо сърдит хвърли оставка. После и на Доган се жалва ама и той го отряза и Рисьо нападна Росенец. Сега Слави много да внимава какво ще му обещае.

23

Анонимен

преди 2 години

Къде се крие учиндолският чалгар? Нали хората гласуваха за него, а не да гледат джуджето Тошко африкански.

22

Зозо

преди 2 години

Слушайте батко ви Зозо: Г-жа Кунева, опаааа... Орешарска ще бъде изгонена с камъни за броени дни.

21

asd

преди 2 години

Бойко съсипал държавата само по думите на фигуранта. На практика рекорден БВП, рекордно високи доходи и ниска безработица

20

О, божке

преди 2 години

Мамини сладки. Имам много приятели, които гласуваха за ДБ. Слава Богу, приятели, гласували за Тошко нямам, но познати от фейсбук - да. Това са коренно противоположни типажи. Едните образовани, гледат на ДБ като на нещо елитарно, имат самочувствие (често покрито) за нещо повече. ИТН са много народни хора да кажа, да не ги обидя. Та, двете групи нямат обща тема и за една бира да изпият заедно. Какво ли не правят мириса на пари и ламтежа за власт с хората.

19

Анонимен

преди 2 години

Дпс ги реабилитираха набързо , вече нещо и Делян Пеевски не споменават :)

18

Диана

преди 2 години

До добре,бе Без общи приказки, БСП! Кажи конкретно как точно Бойко ни разсипа като държава, см.е.ш.ко, когато той ни вкара в чакалнята на еврозоната и това злобно служебно правителство след двумесечно ровене не успя да намери един истински компромат за Бойко! - при положение, че сме още в самото начало на излизане от блатото дори!..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

17

Хам-хум

преди 2 години

При Жан Виденов Русия и Мултигруп изкупиха крупните и печеливши държавни предприятия. Това беше целта на хипер-инфлацията през оная зима - да приватизират обратно всичко.

16

преговори

преди 2 години

- два за вас - не не под 3 милярда не ни устройва - добре ще го измислиме някак - ще ги удариме тия те имат пари - а ок вижда се разбирате - ее как бе ти как мислиш - добре и милярд за фигуранта все пак помогна - да да неговото не се губи...