24

За пръв път виждам..

преди 2 години

...крематориум, който е дотолкова невидим, че даже комин си няма.....Аферим на тия супер-мафиоти, стелтска им работа!

23

Анонимен

преди 2 години

Съществуването на Гладио официално е признато от правителствата на въвлечените западни страни, но правителството на САЩ отрича обвиненията срещу тези организации в тероризъм[7].Днес не е безспорно доказано дали дейността на секретната мрежа организации Гладио е наистина преустановена с края на Студената война, нито каква е съдбата на нейните тайни складове с оръжие и на оперативните ѝ агенти.

22

Ха!

преди 2 години

Това ме подсети, че от два дни няма съобщения от САЩ за няколко убити и куп ранени на парти, на сватба, в училище или просто ей така на улицата! Странно!

21

Анонимен

преди 2 години

Операция Гладио (Operation Gladio Операция Гладиус) е кодовото име на италианската тайна паравоенна организация на НАТО, замесена в терористични атаки под фалшив флаг като част от стратегията на напрежението от късните 1960-те до ранните 1980-те години. Подозирана за отговорна или поне замесена в провеждане на политически терор, атентати, политически убийства, преврати, оклеветяващи кампании и т.н.

20

АнонимеН

преди 2 години

НИЩО НОВО ЗА ТОТАЛИТАРНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ

19

Азимов

преди 2 години

Елементарен и нескопосан фейк.

18

До 27

преди 2 години

Какво е фейк бе? Виж руската преса(тези които не са под малкия ботуш на джуджето)

17

Анонимен

преди 2 години

*** пак даде код кафяво отзад.Веднага го разруши. Ни лук ял, ни лук мирисал.

16

Анонимен

преди 2 години

Няма толко фейк като този фейк. Нещо което прилича, открили, съвсем случайно даже, мислят че може да е. Това и дете от 5-ти клас ще разбвре че е някаква инсценировка ама не много успешна.

15

Бонго Бонго

преди 2 години

Това не е по Сталиново време, днес ....

14

Киро Рамбото

преди 2 години

Русия е страна на злото. От там идва всичко зло. Въобще Русия и Китай са излишни държави, в тях трябва да има хора само колкото да се добиват суровини.

13

егати фейка

преди 2 години

Журналисти от 47News, базиран в Санкт Петербург уебсайт за новиниполучили информацията ... от работник мигрантзаяви офицер от централното европейско контраразузнаване?????????, който вярва, че съоръжението е истинско?????

12

ескимос

преди 2 години

До Нещо чудно?.... ха ха Защо пък само азиатците да са бранили така властта си!? Същото е било винаги и навсякъде по света - при всички империи, царства и власти е имало от изброеното от теб. Щом съдиш за историята само по един филм - гледай и за римската и византийската империя, за египетските фараонства, за западните кралства, че дори и за българските ханове как са убивали братя и синове заради пуста власт и алчност.

11

Виж се ти трол

преди 2 години

Поредните глупости. Журналисти били от някакъв сайт, а уж било телевизия. Информацията доставена от МИГРАНТ. Намерили изоставен гараж с графити. Клошоете и наркежите не мъкнат всякакви неща на такива места, съвсем не! Тук е замесено КГБ! По поръчка на ЦРУ.

10

МНОГО РАДЕВИСТИ...

преди 2 години

РАДЕВИСТИ/СТАЛИНИСТИ.....

9

123

преди 2 години

еми... Русия бате

8

МЕЧТАТА НА РАШКОВ

преди 2 години

ВЕЧЕ Е ОСЪЩЕСТВЕНА И В БЪЛГАРИЯ.... ЗАТОВА Е ТОЛКОВА НАГЪЛ НАПОСЛЕДЪК....РАДЕВ ЛИ Е ЗАД НЕГО..??

7

Гошо

преди 2 години

До Нещо чудно?Я ти поне виждам ги разбираш тия неща ,кажи какъв е тоя надпис Копенхаген заедно с двата пилеца отстрани

6

Нещо чудно?

преди 2 години

Че какво му е изненадващото? Русия е наследник на монголската империя. Гледайте Марко Поло по нетфликс за да ви стане ясно как се брани власт в такава азиатска дивашка империя. С братоубийства, отравяния, дете убийства, страх е терор на населението. Натам ни бутат и поклониците на Кремъл, които завзеха властта чрез клоуните и предатели на Христо Иванов. Сменили десет господаря.

5

ss

преди 2 години

значи някой ако си направи камина в мазето на къщата си ще е го обвинят във връзки с путин :) найс а !