16

Хулигана

преди 2 години

И какъв е проблема да живеем с Ковид, същото като с грипа!? Само името смениха, скапаха здравната помощ, изтровиха ни с какво ли не и т.н.

15

На лъжата краката

преди 2 години

До: номер 14 (Оф) Що лъжеш ми кажи? Миналата година нямаше делта вариант.

14

До 15

преди 2 години

Мн си п.рост, бе! Не можеш да четеш ли или да асимилираш? Миналата година дори не ми казаха какъв е щама, а и не ме е интересувало! Тази година обаче е делта! Наистина е тежко! Дано не ви пипне, че тогава няма да остроумничите!

13

Павето

преди 2 години

Англосаксонската cгaн и германските варвари подтиснаха българите и креативноста им. Затова този свят се е втурнал към гибелта си, като дете което пресича само магистралата. Сблъсъка е неизбежен! Четвъртия райх ще е на българите - справедливия райх. Скоро ще се разбере цялата истина за измислиците Римска империя, Византия и най вече за лъжливите периоди и години. Не могат да се бият с кода на Господ, затова, не подписвайте никакви споразумения, че сте съгласни да ви убиват.

12

Оф

преди 2 години

Чета, мангъров казал, че боледувалите, няма да се разболеят от делта щама... лоша новина, мангъров! И преди година и сега от делта бокедувах и не ме пуска по месец и отгоре! Отврат е!

11

Анонимен

преди 2 години

До 11: Смятай колко ни подценяват, а надценяват себе си. Пропагандаторите им бездарни, а ние простаците костелив орех излязохме.

10

Анонимен

преди 2 години

Днес уж щяха да обявят резултатите от изследването колко хора у нас са преболедували? Какво стана?

9

Анонимен

преди 2 години

Сега горките са в много крива позиция - хем по план-график вече трябваше да ни настройват за ежегодна ваксинация със статии като тази, хем още са твърде малко бyдалите, които са съгласни да се подложат на медицинския експеримент...

8

Анонимен

преди 2 години

На съда всичко е ясно. Да влезе убития!

7

До 3

преди 2 години

Браво пич! Който е лакум за пари и слава и власт и роб- да поклони глава на звяра и да иде за поредната доза!

6

Анонимен

преди 2 години

Давайте някакви нови варианти, че тези недъгавите ги спукахме от бой в България. Не ме интересува, че всички умрели ги пишеха ковид (това е към платените, за да не се хабят)

5

Хмм

преди 2 години

Гледайте филма The Dimming! Там ще видите какво правят планетата ,природата и с хората! Тогава ми кажете да ида до сергията за поредната доза!

4

Студенокръвен

преди 2 години

Аз пък съм се научил да живея и без ковид, честно ви казвам, напълно възможно е :)). Ако трябва ще живея в Аляска (макар че забраниха вече да се живее там) но няма да си инжектирам някакви лудости.

3

Анонимен

преди 2 години

"90% от анкетираните заявяват, че не очакват животът да се нормализира, след като са били ваксинирани" - тоест, 90% от ваксинираните са психично увредени и сами не вярват на приказката, в която доброволно участват. Отчайващо и страшно.

2

Анонимен

преди 2 години

Не е възможно, щот няма ковид.

1

Анонимен

преди 2 години

какво е ковид?