201

НЕ ВЯРВАМ НА РАДЕВ!

преди 2 години

ЯВНО ТОЯ ИМА ВСИЧКИ НИ ЗА ***. ТОЙ ЩЕ БЪДЕ МНОГО ИНТЕРЕСЕН ДОГОДИНА... избирател

200

До 218

преди 2 години

Бойко не ме интересува.Преди 2дни в коментар написах да се Скрий защото дразни и трябва да приеме че е загубил и вече не е фактор.Но ме интересува дали България в следващите месеци ще се справи с задаващата се Криза при постоянните боричкания между политиците и нежеланието на ИТН да състави Правителство.Ако Няма Правителство Няма и Парламент Няма Бюджет2022 Няма 12милиарда от Плана на ЕС за възстановяване от Ковид Няма 10милиарда разрешение за Заем от ЕБанка Няма 52милиарда от Новата Програма ЕС

199

Анонимен

преди 2 години

На Радев само полза му е в главата.

198

Изедник

преди 2 години

Нищо добро не чака България под управлението на Радев и Сие от ДеСе. Парното скача, горивата скачат, цените на храните хвърчат нагоре, пенсиите намалят,... кво стаа с възхода на Радев ?! Баце и пътища направи и заплатите повиши, и работни места отвори, не позволи скок на горивата и хранителните продукти. Антигерберугите се движат като мухи без глави и още не са усетили какво ги чака. Вий си ги избрахте, ще ги траете. Жалко за нормалните овце в държавата

197

Р.Радеф-балалайка

преди 2 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

196

gosho

преди 2 години

До 1do edna godina drugo shte skimtish

195

1

преди 2 години

До Отношението към РР, а твоя б.м.б.защо си мислиш,че добро го чака,народа се отърва от един сатрап,и едва ли ще гласува за него,не спря да плаче ,по партийните си телевизийки,колко е бил добър в политиката,и без него България ще се затрие,вече два месеца без неговото некадърно управление,климата в държавата е добър,щели били да спрат европейските пари,без него,пълни глупости,са неговите изказвания,за това.

194

Отговор

преди 2 години

До 203 "Фигурант" го нарече нежно Черепът, когато Радев му цитираше опорките миналото лято!

193

Отношението към РР

преди 2 години

Гледам + и - под коментарите и виждам че нищо добро не чака РР на изборите за Президент ако Слави не състави Правителство.Цялата вълна на протести за несправяне с новата Корона вълна която бавно се задава ще бъде стоварена върху него и Служебното му правителство особено след като подкрепи Кацаров за уволнението на Балтов.Гледайте в новата история който е тръгнал срещу Пирогов където се лекува при нужда половин България не е прокопсал.А и увеличението с 50%на цените ще наточи брадвата на изборите

192

Анонимен

преди 2 години

Говорителят на *** е най големият срам на България!

191

до 211

преди 2 години

Десо, лягай си! Видя как ти гръмна главата с 3 аневризми.Не се напъвай повече! Излишно е.

190

Анонимен

преди 2 години

***, имаш още няколко месеца!

189

хахх

преди 2 години

Тези които говорят че е зле държавата - само от началото на служебния кабинет са събрани повече от 1.5 млрд. неплатени данъци повече от предвиденото от правителството на тиквите!

188

Радев

преди 2 години

Истински демократ! Тези които говорят че целта му е властта са пълни небивалици...Радев е про-ЕС и НАТО и про демокрация по тази линия!

187

Анонимен

преди 2 години

...и като не стане да има стабилен парламент, ще започнат да ни облъчват с идеи за президентска република и цялата власт - на Радев или друга кукла на конци.

186

Анонимен

преди 2 години

10 години стабилно управление и после - разруха и обещания за по година - две парламент и правителство.

185

Анонимен

преди 2 години

Радев забатачи държавата. Какъвто парламентът, такова и правителството. Няма какво да има претенции.

184

шимпанзе от ИТН

преди 2 години

Добре дошли в Планетата на маймуните :)

183

Анонимен

преди 2 години

Какво признание за медиците? Нали ти обясняваше че мерките са излишни и така ги пожертва заради политическите си далавери. За една година умряха повече медици отколкото през всички войни на България. И ти също си виновен за това.

182

Анонимен

преди 2 години

На президентските избори тоя трябва да бъде изчегъртан,че БЪЛГАРИЯ да си отдъхне!!!