35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 -значи щом не мразиш САЩ, си могополов надрусан *** . Сиреч ,иззкукуригал !

34

Анонимен

преди 2 години

Задачата на г-жа Христова с всеки написан материал е една и съща- да лъже всячески ито само против Русия. Като чета доста от американската преса се удивлявам- такива глупости и там от доста време вече няма. "Заговорът+" на Русия за избирането на Тръмп бе опроверган официално, но това се крие.Г-жо Христова вие разглеждате читателите си не като неинформирани, а като ***, на които може да им се пробута всякаква лъжа. Опомнете се най-после!!!

33

Анонимен

преди 2 години

Секретните документи на баба мара, която пише в коментарите...

32

Анонимен

преди 2 години

то и наш чалгаров е психически неуравновесен, явно руснаците са го подкрепили и подпомогнали. Рашков и въртоглавите активно бяха само срещу ГЕРБ, намалиха си резултата само и само Чалгаров да спечели

31

Анонимен

преди 2 години

Е това каква новина е. Това целият свят го знае.

30

Просто

преди 2 години

Тази статия е с цел преброяване на здравомислещите хора, които все още са останали и трябва да бъдат унищожени. Всеки един отрицателна коментар е един човек с не поразен от пропагандата мозък, които е потенциално опасен за нечии цели.

29

Нормално е...

преди 2 години

ТАКА Е ПРИ ГЛАСУВАНЕ ПО Нета, Пощата и с МАШИНИТЕ!--ВИНАГИ ТИ БУТАТ МЕНТЕТА И ДАЛАВЕРИ....!

28

Е,и ?!

преди 2 години

Това не е новина. Тези данни бяха представени при първия импийчмънт на оранжевия бабуин , а също и в разследването на Робърт Мюлер, както и срещите на *** младши е еврейския мошеник зет с руските дипломати ( разведчици) . Дончо е свършен и вече нито е актуален нито интересен.

27

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПрав си. Статията е поръчкова и с манипулативен характер за объркани наивници. Няма факти, но се предполага несъмнено....

26

izh

преди 2 години

Да им имам секретните документи дето изтекли от Кремъл. Журналисти, журналисти. Е, не всички са на вашето гениално-ограничено ниво. Все пак кажете колко са разстреляните за изтичането на секретните документи? Защото даже и по цивилизования свят за тази дейност заплащането е с 10 грама Pb. Или има едни рибари и едни таранки дето налитат на всяко червейче на малка кукичка. Ама то таранката никой не я брои за риба

25

Голем смех

преди 2 години

Гардиан ще да е ингилизкото Дойче веле

24

Гръмки заглавия

преди 2 години

Абе циркаджии! Да не би Путин да е гласувал лично в САЩ? Какво значи лично!?

23

Анонимен

преди 2 години

Още в първите редове прочетох "предполагат медиите" и разбрах че цялото това нещо няма смисъл да се чете.

22

Анонимен

преди 2 години

И Русия е "страхотна фикция".

21

АА

преди 2 години

Англичаните винаги са се страхували от Русия. Параноята им се изразява във фалшиви медийни твърдения, целащи да злепоставят и настройват срещу Русия. Тази статия е покзателна за пропагандната им война. Нашите журналисти са "профисионалисти" и безкритично следват английските измишльотини.

20

Анонимен

преди 2 години

Путин наредил на шпионските агенции с указ - мислите ли въобще върху това, което пишете. Дали пък не е предложил да се намесят в американските избори с промяна в конституцията?

19

До 18

преди 2 години

А ако не се кланя на Русия и не ми дреме за САЩ сащофил ли ще съм

18

Анонимен

преди 2 години

Има изтичане на документи от Кремъл които приличат на истински!!!Леле колко сте зле, по голяма тъпня не съм чел сигурно от месец. А земете се у ръце молАви се1

17

Анонимен

преди 2 години

До До 12 - щем не се кланяш на САЩ и не ти дреме за Русия вместо да я мразиш, значи си русофил.

16

Анонимен

преди 2 години

Естествено тези митове и легенди са с източник ингилизите. ЦРУ може да им носи вода, а гьобелс да им диша праха. А най радва, когато занимават целия свят с кралските си драми. И веднага светва кои медии са им подконтролни. Не може да режеш клона на който стоиш.