268

ИТНаджиите

преди 2 години

да четат "Дъ Нюйоркски времена" в раздел The World, Europe, ако могат въобще да четат на чузди язъци освен русский, който тоже им е проблематичен.

267

Анонимен

преди 2 години

Бойко само в Симитли те оправят тебе !

266

Анонимен

преди 2 години

Спирането от него на Южен поток доведе до 800 милиона долара загуба за газпром и други руски интереси. Това бе слугинаж на сащ, после когато палачинката взе да се обръща същият селски умник пак на своя глава е пуснал неизгоден за България газопровод до Сърбия. И в двата случая имаме изключително некомпетентно политическо поведение и безотговорност.

265

Арест

преди 2 години

Дека са ония "пророци", пращащи Батко у затвор?! Що млъкнаха, като пос'рани дяца? "Нещо се случи", ама не по Джозеф Хелър, а по бацевски. Що тъй бре антиГЕРБаджийчета? Дори Волен Сидериус беше турнал портрета на Баце по-виско от онзи на Христа, преди да опърди орталъка и се разпопи с ГЕРБ.

264

Българин

преди 2 години

Най-добрият политик в съвременната история на България! Ненапразно е и три пъти Премиер! Огладнели необолшевиките не могат да простят, че повече от десет години ги държи далеч от държавната ясла! И сега не могат да се справят с неговата популярност,защото единствен предлага смислено управление на страната! Другото е ...Чалга!

263

много яко

преди 2 години

с. Буковлък - три секции(сумарни резултати на трите)4.4 ДПС 1016, ГЕРБ 1189, ИТН 30, БСП 56, ВМРО 20, ДБ 1 (2934, гласували 2389)11.7 ДПС 90(-926 -92%), ГЕРБ 63(-1126 -95%), ИТН 170(+140 +466%), БСП 56, ДБ 0(-1 -100%), ВМРО 32(+12 +40%) (2795, гласували 505)ГЕРБ яко губи гласове. Няма как изобщо да си мислим, че такава успешна партия е купувала гласове и така е печелила.

262

Анонимен

преди 2 години

На какво разчита бойкото -- на късата памет на народа, на това, че законите за нанасяне вреда на националния интерес са унищожени, няма нито един политик в затвора за противозаконна дейност и още и още. Действителността бе конструирана чрез закони такива като него да се измъкват сухи дори след тежки престъпления.

261

Всъщност до 304

преди 2 години

Всъщност слугинажът му е повече към Русия, отколкото към Сащ. Справка - РУСКО- ТУРСКИ БАЛКАНСКИ ПОТОК БЕЗ ГРАМ ОТКЛОНЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!!! ЧИЯ Е ПОДМЕТКА Е, АКО НЕ РУСКА??

260

Анонимен

преди 2 години

Комунистите си правят каквото искат вече. Ама тука всичко минава. Много прос т и тъ**п народ сме. Са затова космонавти ше пращаме.

259

ДО 298 ЕМО

преди 2 години

СЛАВИ ТРИФОНОВ ПО КАКВА ЛИНИЯ ГО ОХРАНЯВАТ ОТ 15г. ..... А БИВШ МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ ПО ЗАКОН СЕ ОХРАНЯВА МИНИМУМ 1г., А ПРЕЗИДЕНТ ДОКАТО Е ЖИВ....

258

Петър Славов

преди 2 години

До АнонименКато бивш премиер го охранява,като човек важен за националната сигурност,запознат със всички тайни на държавата ама на тебе празната кофа това не може да го разбере

257

Ццц до 305

преди 2 години

АМИ СЪЩО КАТО ДОГАН! ТОЙ ОЩЕ ИМА ОХРАНА ОТ НСО!

256

Обективно

преди 2 години

РАДЕВОТО ВЕЧЕ МНОГО СЕ ИЗЛАГА! Минават всякакви граници и направо са си военна хунта без извинение!

255

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересува дали е бил член на бкп, интересува ме защо продава националните интереси на България, това е предател, доказателствата са на повърхността и всички ги виждат и знаят. Около него има цяла клика от национални предатели с измислени и смешни оправдания на всичките му предателски актове. А тези предателства струват милиарди на България. Слугинажът му на сащ носи вреди за милиарди. Мястото му е в затвора, а не само да го привикват спектакуларно и да си прави пиар реклама.

254

Баце

преди 2 години

Като водещ латинист в България, ще ви го рекна по латинскому: Veni, Vidi, Vici, демек "отидох, разговарях, победих". Има ли опоненти, тука?

253

ЕМО

преди 2 години

ЩОМ И ГЕРДЖИКОВ НАРИЧА СЕГАШНОТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО И...ОТИ ЗНАЧИ РАДЕВ ГО Е УДАРИЛ СЪВСЕМ ПРЕЗ ПРОСОТО.

252

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 297 ООООО... Даже в прайм тайма бих плащал такса и 100лв да гледам на излъчване от съдебната зала с него като подсъдим.

251

Давай, Баце!

преди 2 години

Мачкай Чорапи, Дженерали и пенЦии, като Рашко - Изхвъргача.

250

мак

преди 2 години

И защо беше хленч и ореваване на света? Излезе непокътнат, жив и здрав, медиите накуп се събраха пак да го отразят, да може да се оплаче и да намеси цик. Не спомена Радев, сигурно заради притеснение. Все по-жалък става, без достойнство и мъжкарство. Като те привикаха, яви се, отговори и излез. Но шумотевицата е важна, *** грандомански.

249

Анонимен

преди 2 години

287 Маса, да, определено, ГЕРБ винаги печели избори, на последните е на стотни от клоунадата ИТН, руския проект Слави".