24

Анонимен

преди 2 години

Поне знаят езици , а не са като електората на Вожда и самият вожд .

23

Анонимен

преди 2 години

da

22

до 16

преди 2 години

Масово емигрантът е необразован и тотално неквалифициран. Кой е прогонил хора с подобен профил грам не ме интересува. Виж, да му мисли този, който гони лекари (взимат има-няма 1700лв., което е заплата на касиерка в Лидл), програмисти (сложно, че тука взимаме по 12к и нагоре), зъболекари (и там сложно- същата работа), архитекти (пак сложна работа) и подобни квалифицирани и образовани млади хора. Някои се махат, защото просто не им харесва българския материал (хората). Нормално е.

21

анонимен

преди 2 години

Съжалявам, но не мога да разбера защо българи живеещи зад граница ще имат право да гласуват и да определят правитеството на България. Значи ти живееш и работиш в чужда държава, плащаш данъците си на чужда държава и накрая ще имаш право да гласуваш в България кой да управлява. Трябва да се въведе някакъв принцип на уседналост, както на местните избори гласуваш за кмет на града където живееш в момента, а не където си се родил.

20

Анонимен

преди 2 години

Хубава статистика. Да се види ясно, колко е мижав вота за ДПС, идващ от чужбина! Сега, че на разни други партии не им отърва, си е техен проблем.

19

Анонимен

преди 2 години

До Фактите Повечето от тези емигранти са си тръгнали много преди ГЕРБ да съществува.

18

Странно

преди 2 години

Преди 3 месеца ИТН бяха първи, ДБ втори, и ГЕРБ трети във вота от чужбина с немного голяма разлика. Изведнъж рязък скок на ИТН и ГЕРБ на 5-то място с много зад тях.Не знам за вас, ама на мен това ми се струва малко странно.КОй следи вота в чужбина всъщност във всичките секции, ако са представители на властта е ясно.

17

Анонимен

преди 2 години

Хората в чужбина са избягали от айдуци чиновници в България . Много от тях биха се радвали , ако обстановката се промени и не сме най бедната държава в ЕС. Айдуците ясно , че не биха се радвали и ще реват по форумите . Ние сме българи .

16

Факт

преди 2 години

Таке е, друго си е електората на герб - римляни и чиновници на държавна хранилка. И двете групи не са вкарали нито един лев в държавата, но са много по-възвишени.

15

Фактите !

преди 2 години

До 69 ... а КОЙ ли ги прогони от България , аз и ти ли , или....вожда ?

14

Анонимен

преди 2 години

Щом живеят на запад а гласуват за простака шоумен,повече да не съм чул че българите на запад са по интелигентни от тези които сме си в БГ!!

13

Анонимен

преди 2 години

И какво излезе - че емигрантите са масово без мозък. Голям износ на интелект, голяма загуба за България, щом масово гласуват за най-жалкия демагог в новата история на държавата ни...

12

всички вече ЧУЖДЕНЦИ

преди 2 години

значи КОНЦЕРТ НА СЛАВУЦА ПО ЖЕЛАНИЕ

11

69

преди 2 години

тези които не живеят в България определят живота на тези, които живеят в България - справедливо и правилно?

10

Анонимен

преди 2 години

Повече от 6 месеца в чижбина - забрана за гласуване. Родоотстъпници да не се мешат.

9

Анонимен

преди 2 години

Голяма еуфория за изборите навън и в крайна сметка са гласували пак толкова.Не ги разбирам тия нашите работници.Отишъл си там,ами стани британец,американец,канадец и участвай в техния политически живот.А то какво,стоиш и мислиш за бг.Ами прибирайте се тогава.Нямаме майстори,лекари ,инжинери.Ама сте отишли на незнам си къде ,за да гласувате за бг парламент.Айде по-сериозно.

8

Анонимен

преди 2 години

Лесно е от чужбина. Подкрепяш чалгар пополист защото знаеш , че няма да живееш под неговото управление.

7

Анонимен

преди 2 години

Сега разбрахте ли за кво ходи преди време да изнася чалгара гнусен концерти по чужбина на разни берачи на ягоди,миячи на чинии,бачкатори по строежите и тем подобни...ай дано сте доволни такива никаквци от чужбина да ви определят кой да ви управлява.

6

анонимен

преди 2 години

До ИЗБОРДЖИЯоколо 170 хил. общо са гласували в чужбина..

5

Анонимен

преди 2 години

Ясно се вижда, че живеещите в чужбина са избягали от Тиквеното управление