94

Анонимен

преди 2 години

Щироката лява коалиция на БСП- комунистите прадължава да се срутва. Това е най-доброто, което се случи на тези избори. Тази партия трябва да изчезне, както комуниститческите партии в бившите соц страни- сега членки на ЕС , изчезнаха. Едва тогава ще имаме нормална държава

93

Анонимен

преди 2 години

Казах, ще гледаме порнография. Тиквите на бибитков не могат да се самообслужат. Чалгари, *** и крадци (ИМВ) ще се сношат с нежно мюсюлманско докосване.

92

знам една

преди 2 години

Която носи във чанта по един милион евро и златни кюлчета -- ама и раирани костюми облича .

91

Анонимен

преди 2 години

Герберастите имат хора и в ЦИК , и по места, и полицията е тяхна, и кметове, и общинари.Когато тия хора си отидат, герберастите повече от 7% няма да вземат.07:51 12.07.2021

90

Анонимен

преди 2 години

До Истукан Ако българите бяха по-интелигентни, щяха да изкарат Демократична България напред. Тогава нямаше да имаме тая дилема. Но каквато попара са надробили, такава ще я сърбаме.

89

И?

преди 2 години

До GogoТова, какво грее някого? Сега пак ще си подмятат мандатите, а в България ще настане хаос! Всички говорят, че трябва да се състави правителство, но как? Колкото до тези от чужбина, то те са си гласували и си остават там и да гледат сеир от страни!

88

Анонимен

преди 2 години

Криворазбраната революция - вместо Гилотина за мутрите, добавяне на Чалга в управлението. Мутро-чалгаро-*** триумвират.

87

Анонимен

преди 2 години

Чегърт, чегърт - твърд до смърт.

86

Анонимен

преди 2 години

Едно експертно правителство да се направи, стига с тия партии! Толкова ли няма читави и независещи от партиите хора в тая държава?!

85

реалист

преди 2 години

До до реалистНещо изнервен ми се струваш. Радвам се за теб. Време беше.

84

Чебурашка

преди 2 години

Бацеееее, на кой ни оставяш?!?Пак ще търся нова работа явно, ама поне ми преведи парите за последните две седмици троленне, че не ща да пиша без пари, а и нямам пари за цигари.

83

герб е най- мразе--

преди 2 години

-- ната групировка . ТРябва цялата държава да се прочисти до долу до началници отдели и техните протежета ,екипи ... и целия октопод да бъде изпържен...Дано Рашков издържи и ги изкорени .

82

Анонимен

преди 2 години

Положението е сложно, но истината е тази: по-голямата част от народа иска управление, при което Бг ще тръгне ряко нагоре. Вече е нетърпимо все да сме последни в Европа, да губим хора и нaселението да намалява и да няма икономика и достойни заплати

81

реалист

преди 2 години

Здраво окопана е мафията, ГЕРБ, но пък толкова по сладко ще бъде изчагъртването им, а Мутрата и Каскета да бъдат в ЦСЗ.

80

АнонимеН

преди 2 години

АЙДЕ ДА НАСРОЧВАТ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ВЕЧЕ ! ГАРГАСМЕЛ НАЙ-ВЕРОЯТНО НЯМА И ДА СТИГНЕ ДО ВТОРИ ТУР!

79

Бог да пази България

преди 2 години

По-добре итн да бият и да им дават мандата да ги видим. Много време мрънкат само как нямали подкрепа. Опасявам се, че и сега ще е така. Ще изохкат как нямало да стане с тези проценти и че трябват нови избори. Сигурно щеше да го каже още в 11, но сега като са равни ще се откаже. Това е много колеблив и нерешителен човек. Осен това страхлив, мнителен, което е в пряка връзка от неопитност и неспособност да анализира.

78

Анонимен

преди 2 години

Мъндуро-Пъндуро ама при мината няма как да носиш бременни чували с фалшиви бюлетини.Нали така герберастчета крадливи.

77

Анонимен

преди 2 години

Да ви кажа...,хората на цв.цв.отново ще бъдат министри, депутати, общински съветници, кметове. Бойко Рашков ще има много работа с тия лепки. До 76

76

Анонимен

преди 2 години

Наистина няма друг народ с толкова голям % опростачено поколение и население... СлаФчо няма да направи нищо по-различно от това което стори през април, защото ще е абсолютно безпринципно да се отмята от думите си... 2 месеца по-късно. Плюс това няма потенциал да управлява. Фигуранта остава главен играч с марионетките си от служебния кабинет.

75

Анонимен

преди 2 години

За последните 12 години мутрите разграбиха България и оставиха само дългове за следващите правителства, които ще плащаме много години.