121

Анонимен

преди 2 години

Е то овцете сега като си сложат ваксини и ще се поразчисти и освободи много място в държавата. Въпросът е дали нашите политици ще са *** като Меркел и ще позволят арабелитее да ни окопират!

120

Анонимен

преди 2 години

До До ПРОПАДНАЛИ ДЕЦААма моля те, че ромите са хората, които най-малко сключват официален брак, 95% от тях живеят без официален брак!

119

До ПРОПАДНАЛИ ДЕЦА

преди 2 години

Прав си, тези аморални явления са предимно при българите, българите сме пропаднал, оскотяващ *** народ, затова и намаляваме.

118

КЧЕСТВО НЕ БРОЙКА

преди 2 години

До 140 По-голям глупост не бях чувал? Браво! Държавата да създава качествени хора така си мислиш и пишеш. НАПРОТИВ КАЧЕСТВЕНА ДЪРЖАВА си създава ОТ КАЧЕСТВЕНИ ХОРА, А НЕ ОБРАТНОТО. Първо е яйцето, а после кокошката. Трябва да се избират само качествените яйца,

117

Анонимен

преди 2 години

До ПРОПАДНАЛИ ДЕЦАПрестани да пробутваш закоравелите си ориенталски,изостанали мисли! Хората ще живеят както си искат и ще раждат деца колкото и както си искат, ако искат с брак, ако искат без брак , ако е някой , който си пребива децата или жената , защо да живее в насилие с него и децата да преживяват ад?

116

До ПРОПАДНАЛИ ДЕЦА

преди 2 години

Прав си, но вината не е само у феминистките, то и повечето бг мъже не са мъже, а мухльовци, ако някои от тях изоставят бременните си приятелки, не желаят нито брак, нито семейства, нито деца, някои не искат да припознават децата си, камо ли пък издръжка. В предаването "Съдебен спор" дават точно такива, но те не са и единствените. Стига сте обвинявали само ромите, повечето българи и българки също не са читави,неспособни да имат нормални семейства и деца, а на такива държавата им е била виновна..

115

Анонимен

преди 2 години

До КАЧЕСТВО НЕ БРОЙКАОхх, качествените хора се играждат от самата държава и частните фирми ,така е на запад! Ти първо трябва да имаш хора, че да създаваш кадри и ги обучаваш!

114

ПРОПАДНАЛИ ДЕЦА

преди 2 години

Какво ДЕЦА и КАКВО ПОКОЛЕНИЕ очакваш да бъде? Когато масово жените НЕ създават семействат живеят си ей така по съжителство, безбрачни деца, безброй любовници с финансови изгоди. Какви деца окачкваш да бъдат отгледани и възпинани? Децата ще са пропаднали морално, без ценности и всякакви задръжки и нетрадиционни групови сексуални ориентации.

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 126 "Само простите и некадърните са нещастни при демокрацията и американското партньорство." Ти си доказателството за това. :)))))

112

Анонимен

преди 2 години

До КАЧЕСТВО НЕ БРОЙКАТи бавноравиващ ли си? Да не би с качество албанците да превзеха Македония и Югославия? Да не би с качество мюсулманите да превзеха Англия и Франция? Ти луд ли си или християномразец?

111

Анонимен

преди 2 години

В България има над или около 270 000 бездетни двойки, които не могат да имат деца поради здравословно заболяване,което пречи те да имат деца, а това е голяма цифра. Другите, които не страдат от репродуктивно заболяване, но могат да имат деца, но не искат, търсят си поводи да "оправдаят" нежеланието си да създават семейства и деца. Българите сме пропаднал народ, затова и намаляваме. Турците са с по- добра демография от целите Балкани, ЕС и България, но там семействата и децата са първи приоритет

110

Анонимен

преди 2 години

До АнонименГледах предаване за семейство, в което майката е родила 9 деца българчета от северна България, не всички деца са от човека с който живеят, но успяват да ги отглеждат с една заплата и обичат децата си, а тъпите социални са дошли и са и принудили жената да си сложи спирала! Това не са ли ненормалници? Те да заповядват на хората как да си живеят живота? И всичко това направено на инат, защото майката не е давала детето си на чужди хора за отглеждане и са се скарали със служителката от

109

Анонимен

преди 2 години

Мда, докато масата българи живеят на семейни начала и има аборти, докато обществото ни е против нормалното семейство с деца, раждаемостта в България ще продължава да намалява или ще изчезне. България е на първите места в ЕС, Европа и света по брой аборти, а в ЕС сме на второ място по деца, родени без брак и по двойки, които живеят на семейни начала. Чалгата, съчетана с простотията и злобата българска водят и до демографска смърт на българите. Сами сме си виновни.

108

Анонимен

преди 2 години

До до 120Само едно ще ти кажа ,ти си ненормален(а) или българофоб или просто не познаваш живота в страната, ако беше много добре и хората се чувстваха добре, нямаше хората да напускат страната и се обезлюдява! И не излизайте с мантрите,че нямало пари,защото това е една огромна лъжа, пари има много, но отиват в чужди джобове!

107

Анонимен

преди 2 години

До до 120/124 "Това оправдание за пари и условия е основният рекет и болни амбиции на провинциалистките за ЛЕСНИ ПАРИ и ЛЕСЕН ЖИВОТ." Ти от кое село пишеш? Нека ти обясня нещо: няма НИЩО лесно в това да си скъсаш д-то да се развиваш и да пълниш главата с акъл.

106

Анонимен

преди 2 години

От тия 50 000 две трети са ромчета и турчeта. От българчетата повече от роловината ще напуснат към чужбина преди да навършат 30г. и няма да се върнат. Като добавим към това високата смъртност и ревсионерското ни общество се задава демографска бомба и перфектна буря. Да видим кой ще им работи на чорбаджиите тогава.

105

Анонимен

преди 2 години

До 1Бяхме 10 милиона през 80-те години,а не 9, както пишат. Днес активното население - учащи, работещи се е смъкнало петкратно, направете нещо и създайте добри условия на живот и заплащане, за да не бягат хората или плащайте на български семейства да отглеждат деца, ако нямат работа или ако имат такова желание! Гърците си осиновяват всякакви деца, включително българчета,румънчета , даже ромчета.

104

до 120

преди 2 години

АБЕ човече какви ги ПЛЕЩИШ? ДА НЕ би на РОМЦИТЕ, Индийците и Африканците ДА ИМАТ ОСИГУРЕНИ добри условия на живот и труд ??? Множат се като ЗАЙЦИ да не КАЗВАМ И ДРУГО **** Това оправдание за пари и условия е основният рекет и болни амбиции на провинциалистките за ЛЕСНИ ПАРИ и ЛЕСЕН ЖИВОТ.

103

До 1

преди 2 години

През 1985г са родени 119 хиляди. Два пъти повече от 2020г.

102

Анонимен

преди 2 години

Раждат ромките, българките като родят веднага си запращат децата в чужбина. Българките се хващат масово със западняци и не се връщат. Умно постъпват ако питате мен.