79

Анонимен

преди 2 години

Божкооов!!!

78

Анонимен

преди 2 години

Тук гербовидни IT експерти говореха как училищни мушмороци ще вкарат кодове които да манипулират резултатите и след това кодовете ще се самоунищожат ... хехехе ... Експерти от полувисшия институт за поцинковани кофи в Кърджали.

77

Време за промяна

преди 2 години

В машина за гласуване, която няма връзка с интернет и няма вход за данни (освен екрана за гласуване) нищо не може да бъде променено без тя да бъде отворена. И не сме ние първите в ЕС, които използват машини за гласуване. В Белгия гласуването е изцяло машинно, а във Франция - частично.

76

Анонимен

преди 2 години

Мисля да гласувам за най-измислената партия, за да видя дали ще ми отразят гласа накрая. Ще сложа и най тъпата преференция...

75

Си ДжинпиЛ

преди 2 години

До 1 машина, 1 човек "За да има злоупотреба не е нужно машините да имат връзка помежду си. Достатъчно е една машина да има връзка с един човек." Даже и това не е нужно, но лозунга ми харесва по принцип. :)))

74

водка PUTINKA

преди 2 години

Дезинфекцира байганьовски пръстчета.

73

1 машина, 1 човек

преди 2 години

За да има злоупотреба не е нужно машините да имат връзка помежду си. Достатъчно е една машина да има връзка с един човек.

72

Путин

преди 2 години

До Анонимен 73 "Нещо да допълниш :)" Мога да допълня нещо само след като успееш да формулираш ясно съждение. Иначе системата на мен лично много ми допада. Изглежда напълно безаналогова. Поне за Европа. :))))

71

Анонимен

преди 2 години

До ПутинТам е работата комрад Путин, че тези допотопни машинки не са свързани с интернет, аз говорех за гласуване от компютърно устройство (ps, laptop, phone), не си ме разбрал комрад :)))) Какъв е смисъла да получиш бележчица че си гласувал и после да ходиш до урната да я дадеш ? :))) Значи даденчеляк от затънтено някъде село гласува на тази допотопна машинка, излиза му разписката и.....трябва да отиде до най близката урна за да му се зачете вота :)))) Нещо да допълниш :)

70

Анонимен

преди 2 години

Човек първо трябва да си зададе въпроса кой ще може да управлява държавата без парите от Европа и едва тогава да реши за кого ще гласува... Повтаря се ситуацията от 4 април. Остава варианта с Фигуранта и марионетките му да уволняват и крадат.

69

Путин

преди 2 години

До Анонимен 69 "Почти невъзможно е да се хакне през интернет, защото са няколко облаци." Прогнозата за изборите е за облачно време. :))))

68

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 54: "На всички избиратели се отнема демократичното право на избор как да гласуват"? Вече има решение на Конституционният съд за това. Никакво право не се отнема - бюлетината е със същото съдържание. Когато гласувахме само с бюлетини отнемаше ли ни се правото на избор как да гласуваме?

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 Почти невъзможно е да се хакне през интернет, защото са няколко облаци. Дори и ако хакнат някъде, веднага ще сигнализира на другите. А така с машините са изолирани и няма да се разбере или много по-късно ако изобщо се разбере.

66

Анонимен

преди 2 години

Тука има един *** където много успокоява! Ти от кои беше бе приятел?

65

Путин

преди 2 години

До Анонимен 63 Чавес е гений. Знаех си. И да не забравите да гласувате с безаналоговите непробиваеми машини. :))))

64

Герб активист

преди 2 години

Абе пичове, Божков в момента на живо в Дневник представя бронзова хидрия от колекцията си, дето му конфискува Гешев. Откупил си я на свободния пазар....

63

Анонимен

преди 2 години

Нещо ми подсказва че резултати няма да има! Всички уреди почват да бъркат при студ или горещина и влага! Всичко е по просто от смяна на софтуер!

62

Нищо ново

преди 2 години

До ЦИК пак манипулира: По-точно ти се опитваш да манипулираш читателите. Резултатите от изборите винаги са отивали в ЦИК. Но когато се гласува с машини манипулациите са по-трудни, защото винаги може да се сравни това, което ЦИК е получил с това, което се съхранява в машината след края на изборният ден. Проверките са много по-бързи, няма да се броят пак бюлетини. В САЩ пробили системата (тяхната). Добре, ние какво общо имаме с това?

61

Анонимен

преди 2 години

От клетвена декларация за пред съд на свидетел присъствал на презентацията на софтуера пред Чавес: "Smartmatic software was designed in a way the "system could change the vote of each voter without being detected" by the voter as they are voting. The affidavit goes on to describe the exact instructions for fraud that Chavez gave Smartmatic, while this affiant was present." За лъжа в Афидавит се ходи в затвор в щатите.

60

Путин

преди 2 години

До RADEF Знаех си, че има интелигентни визионери в България. :))))