31

Анонимен

преди 2 години

всички диктатори - на марс

30

Случаен

преди 2 години

Глупости.

29

Анонимен

преди 2 години

Борбата е безмилостно жестока. Добре, че тук никой не се боде, защото там където изглупиха, вече започна насилствената "ваксинация". Току що, моя позната от Италия ми каза, че армията е започнала насилствено инжектиране от врата на врата в едната зона.

28

Анонимен

преди 2 години

Каква реклама и какви пропаганди са ви в главата. Това е елементарно, има епидемия , трябват мерки. Не може постоянно локдауни, дистанционно обучение ,пълни болници , умиращи, само защото някой го е страх от ваксини. Аман от въстанически лозунги и конспиративни пропаганди. Единственото ни оръжие срещу инфекцията са ваксините в момента. Проумейте го!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Ай-сега пак напън до пръсване да пласираме недоизследваните химикали на учителите! Очаквам вече ковид***** да плъзнат по къщите и като евангелистите от 90-те години да увещават хората да ползват таз позалежала вече стока,за да не й изтече срокът на годност! Наглеци, няма да се ваксинират повече хора! Не го ли схнавахте?! Каквито и заплахи да отправяте, както и да се мвъчите да тормозите населението - който бил наивеин-хванал се и това беше. Най-много по някой единичен шаран още да хванете.

26

Кацаров

преди 2 години

Нареждам откриването на опрация ,,Балдахин". Откривам ваксинационни пунктове на всички плажове на Територията. На всеки доброволец за ваксина се полага безплатен цялостен масаж тип тайландски с щастлив край. Масажите ще се извършват от специално обучени медицински сестри, по желание медицински братя.

25

Анонимен

преди 2 години

ИЗНУДВАЧКА

24

Анонимен

преди 2 години

аман от изкукали антиваксъри.

23

Анонимен

преди 2 години

Явно с писане по форумите няма да стане....Жалко.Зорлем ни правите побойници

22

Анонимен

преди 2 години

Еееййй значииии, какво ли няма да направят та да принудят хората да се ваксинират и да набоцкат и децата.Това е пълна ПРИНУДА!!! За 1% смъртни случаи, по-малко дори от сезонния грип-само стъкмистика и само промиване на мозъци и дискриминация. Сега, като имам мърсол и кашлица лятото и ми мине за една седмица дори не се замислям, какво е точно, обаче ако беше зимно време, край ще рухнеш психически-то нали други болести не останаха. Всичко се връща да знаете и то винаги там, където най-ще боли!

21

Умен, красив и интел

преди 2 години

Мисля че вече стана демоде да се пише и коментира за ковид и ваксините.

20

Анонимен

преди 2 години

Ами да изчакаме първо наесен какво ще стане в страните с ваксинирани учители. Ако има вълна там нашите учители да ги запазим неваксинирани. Така е умно. Виждаме и ако има вълни на запад да обяеим ваксините за неефективни и да ги подарим на желаещи други държави.

19

Стига вече

преди 2 години

Оставете ги тия учители бе, само за тях слушаме. Ако искат да се ваксинират, да ходят на работа като всички нас и да си поемат риска, какво само ги дундуркате, нима техния живот е по-важен от този на всеки друг човек. Да работят там, пък ако ще да са ти ваксинирани.

18

Анонимен

преди 2 години

Оставете учителите, мазни лъжци. Ваксините са експериментни. Като ги тествате и одобрите и носите отговорност, ще се ваксинираме. Може би. Ако стават за нещо

17

Анонимен

преди 2 години

Защо не се прилага в тези случаи закона за тероризъм?Това е тероризъм, кога ще подведете под отговорност и медиите затова, че са съучастници в терора?Кога ще премахнете извънредното положение? Вече не са налице условията заради които го въведохте.Абе изобщо" Има ли пилот в самолета?"

16

Анонимен

преди 2 години

не мога да повярвам, че още плащате на такива за пропаганда на ваксините. Нима не се усеща, че именно агресивната реклама в съчетание с опита да се насажда страх и истерия у хората доведе до почти пълния отказ от ваксини? То едно нещо се предлага 1 , 2 ,3..10 пъти! Когато почне на ден по 100 пъти да ти повтарят едно и също ,ефекта винаги е обратен

15

Средно малък град

преди 2 години

Добре че бай Га -ньо не взема пример от богатите и цивилизовани държави, защото тук има по 55 заразени, а там по 30 000 на денонощие.

14

Анонимен

преди 2 години

Е и?

13

АХА

преди 2 години

Е щом са гарантирани, защо да се ваксинират!!!!!!!!!! ХАхахахахахахаахахахаха

12

Анонимен

преди 2 години

"Нашата цел е да повишим информираността."..........................................Вече сме достатъчно информирани. Защо вече не ни оставите на мира?