18

234

преди 2 години

те тия майстори като е София и си мислят, че е пълно с балъци с пачки.. те почнаха да алчнеят повече от политиците. били вдигнали тази година пак цениата за работа.. било София.. игонор за тия. да не говоря, че освен пари и адски много време и разговори и нерви губиш, за да му дадеш на майстора 3-на премия от това, което заслужава, защотот е София

17

Анонимен

преди 2 години

Пак статия изсмукана от пръстите. Цена от 60-80 лева за кв. м. плочки няма защото няма кой да плати тази цена, това че преди година за същото цената е била 25 лева също не е вярно, около 35 лева, да. Шпакловка за 6-8 лева, да но само за финна шпакловка, цялостна такава с подравняване на стени и тавани струва 12-15 лева на квадрат.

16

Анонимен

преди 2 години

Че аз по-добре да напусна работа и сам да си направя ремонта. Една година ще бачкам, после още 3 ще харча спестеното от майсторите.

15

Бойкот!

преди 2 години

Тази година, ако можете не купувайте жилища и не правете големи ремонти, цените и без това са много високи.Нека всички ударим икономически служебното правителство и Румен Радев като не наливаме пари в приходите им. Нотариалните такси отиват директно в държавата т.е. у хора като Божков, които си строят по 19 апартамента на наш гръб!

14

Кредит за забавление

преди 2 години

Кредит за забавление: хахаха, гольо видял и чул, че други хора така правят, и той така ще прави. Нищо, че ще мизерства после. Тръгнал на почивка и сватба да дига на кредит... Това са нещастните хора, които се сравняват с другите, а не си знаят прослойката. Вечно бедните.

13

Анонимен

преди 2 години

Правя ремонти всякакви. Веднага след договора ми превеждат аванс 100%, а работата я започваме през 2025-та.След като така се строят магистрали, то нека и ние строителните майстори се възползваме от това нововъведение

12

Анонимен

преди 2 години

Цената на алуминия скочи на няколко пъти в последните месеци, като спрямо миналата година увеличението е 30%. ------////------- Тьпотата ни залива!

11

Анонимен

преди 2 години

До 13 циникОтдавна пиша, че почти всичко е по скъпо в бегето от германия а заплатите са в пъти по ниски

10

Анонимен

преди 2 години

Че то само една баня излиза 6 - 7 к, за да стане нормално, без да се влагат най- скъпите неща.

9

Анонимен

преди 2 години

10000 друг път! Истински ремонт от А до Я излиза 50 процента от стойността на жилището! Гадно, но факт!

8

Кико

преди 2 години

Ха-ха. Брокерите смениха подхода, сега ни промиват мозъците, колко скъпо било строителството, та да купуваме на високи цени и да мълчим. Абе, къде видяха плочки в ново строителство? На шпакловка и замазка, по БДС -ха-ха ! Професионални лъжци сте ей! Само дето вече никой не вярва на брокери...

7

Мислете глобално

преди 2 години

Има много знаци,че инфлацията настъпва трайно.Следете Централните банки.В момента има едно изчакване.Инфлацията с всеки изминат ден оказва напрежение в икономиката.Вдигане на лихвите ,ще окаже охлаждане,като цяло.Счупиха веригите на доставки,производства,като съхраниха търсенето.Цените на жилищата са в абсолютен балон.

6

Анонимен

преди 2 години

Живейте под наем, много по-евтино е и друг ремонтира.

5

Анонимен

преди 2 години

Ремонта ще ви излезе толкова, колкото сте склонни да платите,само се пазете от майстори. Една позната, за да й излезе ефтинко, викнала един да сменя контакти, електроуреди и бойлер на ток. Два месеца мърля нещо, защото можел само вечер, че денем бил голяма работа - ченгесар,един вид часпром. Такъв неук тупань се оказа майстора-милиционер, че едва не ги уби тока. А документ за майсторлъка, за заплащането, за гаранция, се оказаха мръсни думи нямащи място в полицейската му устица. Пълна трагедия.

4

...:::ИСТИНАТА:::...

преди 2 години

Турят мо един латекс и го дават под наем, като ремонтиран ЛУКС за 900 лв двустайния.

3

Анонимен

преди 2 години

Много ремонтират и още повече купуват ако слушаме брокерите на имоти- най вървели 50/60 г панелки.

2

Анонимен

преди 2 години

че кой ремонтира?

1

Анонимен

преди 2 години

скъпо, а като купиш апартаменти за ремонт - още по-скъпи