17

1071 - 1453

преди 2 години

Турската нация е с млада кръв. За тези няма 4 века от Малазгърт в Анадола завладяват целите Балкани и пада Истанбул. Това в символът на християните до този момент. Събитие на хилядолетието. Ердоан накара тези хора отново да вярват, че развитието на тази част от света зависи от тях, и само от тях. И този проект е стъпка към тотална власт в черно море. Нещо, за което руснаците са мечтаели, а сетне и англосаксите. Чак от Зеландия и Австралия дошли, но намерили гроба си в Чанаккале. Славна история.

16

Бългериа

преди 2 години

Една нищожна държавичка в процес на изчезване(в съвсем буквален смисъл). Просякинята и слугинята на Европа. Всеки я подритва с презрение като мpъcна изтpивалка. Не усещате ли, че сте смешни от тази позиция да коментирате Турция, още по-повече Русия?

15

Анонимен

преди 2 години

До ХмЗащото каквото и да тръгнем да правим в Българи все някой ни спира , не виждаш ли , че постоянно сме спъвани във всичко и не знам дали политиците не могат да се договорят или нещо друго, но всички български проекти се стопират - ЮП(който даже е не само български,но и европейски, а сега ще плащаме такси на Турция ,вместо те на нас и ще получваме по-малко газ), АЕЦ Белене ни го спряха, а Ердоган построи четири АЕЦа и т.н. и т.н. ,постоянно сме прецаквани за всеки проект и хората са отчаяни.

14

Анонимен

преди 2 години

Панамския канал беше демократичен и не застрашава екосистемата, но ердогановия не е демократичен защото купува тоталитарни руски противоракетни системи!

13

Анонимен

преди 2 години

До Life или жизньКазаха ,че ако наистина мисли да го реализира, ще струва 85 милиарда ,дали е на сметка, как мислиш? И това е земетръсна зона.

12

Чекмедже паша

преди 2 години

Да живей чалгата.

11

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЛуд е проекта, там е земетръсна зона.

10

Панкратиев

преди 2 години

До Анонимен 16Мераците му са по големи от възможностите, но електората оценява мерак му, а не резултата.Хе-хе добре казано, това в пълна сила важи и за тиквата.

9

Дановски

преди 2 години

Оставям на вас да решите дали Канал Истанбул е "луд проект" на Ердоган, но много внимавайте с името на Черно море. Помислете дали е политкоректно това название и дали, ако упорито продължаваме да го наричаме Черно море, няма да си навлечем гнева на БЛМ и отново да ни наложат санкции по "Магнитски".

8

Анонимен

преди 2 години

Казаха, че така отклонявал опозицията, с приказки за канала. Но няма да се учудя и ако наистина започне да го строи ,луда работа, сега гледах картата там има лагуна,обикновено в лагуните има природа и жовотни - "Лагуните често са уникални природни биотопи. Те служат за приют на водни птици, диви животни и риби,корали."

7

Анонимен

преди 2 години

Проекта въобще даже не е луд, а си е грандиозен транспортен такъв. Въпроса е, че Турция сама няма да се справи в обозрим срок, а условията ако се опита да привлече съдружие, няма да се харесат на Ердоган.Ще поживеем, ще видим.Ердо е типичен Турчин. Мераците му са по големи от възможностите, но електората оценява мерак му, а не резултата.

6

Сата НАТО

преди 2 години

Аз виждам само ползи за България. България и Турция са двете страни на една монета.

5

Life или жизнь

преди 2 години

Браво...........руснаците са в Нок -Аут....................Никога няма да стигнат проливите. А турчина си е направил сметката как да си върне парите за сметка на несъстоятелните и жалки руснаци.

4

да попитам

преди 2 години

абе рашкОФ днес няма ли информации от звездите , за купуване на гласове ?

3

Чекмедже Ага

преди 2 години

хасмукар на мотокар!

2

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Не можеш да наруши екосистемата на този цирей върху лицето на Земята като го разрежеш, просто ще вони повече, но ще си остане все същата ГНЯССС.!.

1

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали може да заплаши екосистемата, но турците са гневни на Ердоган, заради луксозната му къща за почивка.