231

Анонимeн

преди 2 години

ИТН започва да прилича на някаква секта. Разни "Ангели на Слави" говорят за линч срещу всеки който им е посочен, и едва ли не всички трябва да минем през чистилището на чалгаря, да целунем ръка и тогава да продължим да живеем на тази територия, но задължително без собствено мнение. Ако има тема, ще ползваме мнението на сценаристите.

230

Тошко

преди 2 години

Премиер за един ден!

229

Остават 4 дни

преди 2 години

Четири дена до изборите. Това ще е краят на гербаджийската дружинка. Много се задържаха, три мандата държаха България на опашката на ЕС - най-бедната и корумпирана държава с най-бързо намаляващо население. По времето на Станишев бяхме поне на нивото на Румъния, а сега сме далеч назад с 30% по-малък БНП на глава от населението. Трябва да се оттървем от Бойко и дружинката му за да се отлепим от дъното.

228

Тошенцеееее

преди 2 години

Хептен ще ни забатачиш.

227

Qwerty

преди 2 години

Аз пък искам да има коалиция и правителство без значение от резултата на изборите. Следователно няма да гласувам за ИТН.

226

нормален гербер

преди 2 години

СТАР ГЕРБАДЖИЯ...Явно ГЕРП и бае 0ня си отиват... Аз, а и призовавам всички да са против партия КУ-КУ и да гласуват за БСП единствената нормална партия способна да изведе Бг от батака!!!!!Това е спасението...

225

До 259

преди 2 години

Да видят и снимката на "Мата Хари"на яхтата на Божков!

224

Анонимен

преди 2 години

252 БСП, не ви ли стига, че ИТН, ви вкара във властта през задната врата, искате и коалиция. Никога нямаше, да спечелите на избори. Може би, Нинова за премиер? Обърнете се към спонсора на протеста и преврата Божков. Накрая, пак ще се скарате за министерски постове. Освен Слави, Нинова и Радев иска най-важните министри. А и БПС точи зъби. А ИТН /Слави, уж, бяха против всички казионни партии? Сеир, голям.

223

Анонимен

преди 2 години

255 Виж на Божков снимките от библиотеката му, които се разпространяват в нета. На тях, зад него, на полица стои златно кюлче, любим "сувенир". Ясно е, кой е авторът на намещалката "чекмедже гейт", спонсорът на преврата и криминално проявен бизнесмен, беглецът от закона, който доведе комунистите на власт- Васил Божков.

222

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ +ОП мнозинство и правителство!! Това е единственият шанс на България!!

221

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ +ОП мнозинство и правителство!! Това е единственият шанс на България!!

220

Анонимен

преди 2 години

Според Тошко, нямало да е лошо, да има втори, трети избори, както каза. Кой ще ги плати обаче? Изборите струват десетки милиони. Българските данъкоплатци, на тях ще натежи сметката, от "избори до дупка" и дълъг живот на радевото правителство. Заради болните амбиции на руския човек Радев, Слави, ДС- ченгето Рашков, синьо червения Хр.Иванов- Маджо и главния спонсор- Божков.

219

Надблюдател

преди 2 години

До цялото тролско войнство...Опрат ли до "чекмеджета" и се разнася смрад на ченгеджийска постановка! Даже и Фигуратът взе да задава опорки на троловете Хайде подменете ги малко..."Боко", "Ердоган", "Пеевски"..., и всякакви там евтини постановки! ГЕРБ "крадяли", само че при ГЕРБ и се строеше, и пари имаше, а сега нито се строи, нито пари има, но виждаш ли ,"не се крадяло"! Верваме ви...

218

Анонимен

преди 2 години

Дааа много отговорно! Връщат мандата пак.

217

обикновен пияница

преди 2 години

И още нещо да ви кажа, разлика мебду управлението на Чекмедже Паша и бившата тройна коалиция предвождана от Станишоглу ефенди почти няма. Ако някой може да ми посочи, ше ударя още едно по този повод.

216

Анонимен

преди 2 години

Тошка когато имахте 136 гласа не ви стигаха сега се надявате на 121 ли. Не разбрахте ли че без БСП коалиция не става. Да не би да си мислите че онези мижави партии на кюстендилката и на онези отровните ще съберат гласове. Ще съберат от трите най дългото. Сега щеви пратят да дробите зейе. Патриотарите се обединиха и ще минат 4 процентовата бариера и пак ще крепът на бибитко тааците с памук а вие ше си праите чикиичикчирик. Врабчето само веднъж каца на рамото. Уж сте отворени ама това не го знаете

215

обикновен пияница

преди 2 години

требе да ви кажем че толко долни приказки дет Бойчето ги приказва и у селската кръчма не съм чувал. Тоя човек е жив пример че бивши мутри нема.

214

пияница мистик

преди 2 години

Ще ви кажа какво ще стане. Официално Славуцата ще направи коалиция и правителство на малцинството с "човека на Маджо" и със сестра Галева, дето уж не е статукво от "Седни! Мутрите влизат!" Негласно обаче ще има задкулисна уговорка с БСП и ДПС да ги подкрепят срещу определени договорки. Като да оставят комунистическият фашист Бойко Рашков начело на МВР. И гея ЛСавуца ще клекне и ще каже: "МНого добре се справя, затова го оставям на поста му". Това е

213

Реялист

преди 2 години

СТАР ГЕРБАДЖИЯ...Явно ГЕРП и бае 0ня си отиват... Аз, а и призовавам всички да са против партия КУ-КУ и да гласуват за БСП единствената нормална партия способна да изведе Бг от батака!!!!!

212

Признава,че не бяха!

преди 2 години

Тоше,кво стана - май си признахте,че предния път постъпихте крайно БЕЗОТГОВОРНО! Това на практика струваше на бедна България десетки милиони за нови избори със същия резултат..загубеното време, забавянето на ремонта на отсечката за морето и спиране на всичко в държавата(чийто бизнес функционира на българския пазар, знае какво имам предвид) не го броим..Та значи само от това България вече е милиони назад..Вие умишлено не съставихте правителство,за да преподредите листите си.. НЕ ставате за там!!