116

Истината

преди 2 години

По-долу има някаква изкукала училтелка. Синът ми преболедува. НЯМА ДА ПОДПИША ЗА ДА СЕ ВАКСИНИРА !

115

Анонимен

преди 2 години

еи, измяха дедовците и бабите заради неграмотните им внуци. няма кой да ги заведе да се ваксинират. никой за никого не мисли и не ще да се грижи.

114

Учителка

преди 2 години

ПОДПИСКА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ и ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ НА ВСИЧКИ ДЕЦА ОТ ВСИЧКИ КЛАСОВЕ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ НЕ ВАКСИНИРАНО ДЕТЕ ДА НЕ ПРЕКРАЧВА ПРАГА НА УЧИЛИЩЕ И ДЕТСКА ГРАДИНА.

113

сина

преди 2 години

не пипайте децата, те един ден ще раждат ! Не на експерименталните ваксини !!! не!

112

Скоро ще свърши. ХА!

преди 2 години

Колко нелепо изглеждат сега хората, които се опитваха да ни убеждават преди две години как всичко скоро ще свърши. Само трябваше да правим малки компромиси като спазвай тези заповеди, носи маска и пази дистанция. Сега вече сме на фаза сложи си една, две експеримнтални ваксини, изчакай още една вълна докато си ходиш с маската на 30 градуса. И така до днес цирка си продължава, а *** ваксинатори още не могат да схванат аджеба защо не свършва всичко. Или можеш да мислиш или не можеш.

111

Анонимен

преди 2 години

До РАЗУМ ДАСКАЛСКИ Нещо разумът ти е избягал, ама то е нормално при даскалите! Няма никаква нужда децата да се ваксинират, след като в предните 2 вълни почти всички изкараха грипчето.

110

Анонимен

преди 2 години

И като са в къщи децата не ходят ли в парка, магазини, по площадките, в градския транспорт, но според вас заразяват и носят заразата от училище? Или вирусите се произвеждат от училищата? Безмислица и вмеяване на вина на деца/ученици.

109

Анонимен

преди 2 години

Ако може адвокат шаркова и днес да ме стимулира орално за ваксинация, ще бъда благодарен. Вчера не останах много доволен от д-р ботев, не ми действа някак...

108

Анонимен

преди 2 години

Такова животно ковид няма! Това е вид бронхо-пневмония! А вас ви лъжат, че имало някакъв нов вид вирус "ковид" за да могат да ви забият иглите!

107

Вретимир

преди 2 години

Вече има много доказателства, които показват, че ваксинираните стават магнитни и им се лепат всякакви железни неща по тях. За това нормалните хора не се ваксинираме и знаеме че няма никакъв корона вирос.

106

Тялото

преди 2 години

До Светозар"0.01% смъртност"20 000 делено на 0.01% = 200 милиона българи са се срещнали с вируса.Дори Мангъров не е толкова неграмотен.

105

Анонимен

преди 2 години

Все си мисля, че по-строгите мерки вече ще станат по-трудно. Тая "пандемия" изпусна парата.

104

РАЗУМ ДАСКАЛСКИ

преди 2 години

Напълно логично и разумно следните два вариант масова задължителна ваксинация на децата или нулева учебна година. Ред и контрол в тая държава трябва. Който не иска за детето си ваксина няма да ходи на училище просто е.

103

НЕ Е ГЛУПОСТ

преди 2 години

ДА ЗНАЕ ЧОВЕК ЧЕ Е СМЪРТЕН. СЪЩО ТАКА ДА СЕ ЗНАЕ ВСЕКИ ДЕН ОБЩО КОЛКО ХОРА УМИРАТ. ЗА България естествената обща средна смъртност на ден е около 300 починали независимо от и по каква причина.

102

ъъъ

преди 2 години

Даа. И аз това забелязвам - най-информираната нация е подложена на тотално информационно затъмнение и цензура. Всеки, дръзнал да изкаже и най-леко съмнение в правата вяра, бива моментално заклеймен и сатанизиран. И всеки ден поредният професор ни запознава с вярванията и надеждите си, свързани с ваксината, естествено представени като абсолютен научнообоснован факт. Само дето вярващите се свършиха.

101

Samo minavam

преди 2 години

Мислете за Епсилона, които се задава на хоризонта.

100

SMILE

преди 2 години

Най-хубавото нещо на ваксините са ,че запушват устите на мрънкалниците които само умиране им е в главата.Винаги са умирали хора ежедневно и винаги ще умират и да не е от това ще е от друго.Трябва ли да живеем с тази глупост каквато и да е тя...Да пропилеем живота си в страх нещо да не ни убие когато има хиляди начини да умрем е нелепо и не е никакъв живот.

99

ДА ТОЧНО ТАКА

преди 2 години

Както за детска градина така и за всички училища ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНАЦИЯ С ПО 3-4 дози иначе никакво допускане. Ваксинационни картони за децата е ежегодне ре-имунизация.

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110 - училищата и вируса.Още някой да забележи тенденцията - предишните две вълни бяха точно така засяти. И не само тук - а във цяла европа, най-вече във екс-соц държавите. Май 2020 - НА ЕСЕН НЯМА ДА ИМА ПРИСЪСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ. ЮЛИ 2020 - НА ЕСЕН ОБРАТНО в класните стаи.Всички помним НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 2020. 2021 - Януари-Февруари -поетапно завръщане в класните стаи - края на МАРТ 2021 (точно преди изборите) - хайде на локдауна.Никой не може да ме убеди че не нарочно тази постановка.

97

Анонимен

преди 2 години

Родители, след като давахте толкова много зор училищата да се затварят, понеже са "развъдници", тогава децата ще се ваксинират!