324

Анонимен

преди 2 години

Това изследване кога е правено?Преди да иде Пурко да се снима пред две турски знамена или след?

323

Анонимен

преди 2 години

Много ясно че ГЕРБ ще са първи, и в демокрацията който спечели управлява. Да не сме режима в Иран или Северна Корея че някакво малцинство от чалгари ще казва накъде ще върви държавата

322

!

преди 2 години

Г-н Борисов е нашият лидер, достоен да бъде лидер. Ако чалгата и комунистите си мислят да вземат властта можем да ги уверим че ще има нова ОРЕШАРСКА ЕСЕН но този път ще изритаме комунистите към раша. Само г-н Борисов нашият лидер, доказал се е че е лидер може да въведе ред в хаоса. Време е отново да прегърнем евроатлантическите ценности за правата и свободите на човека, за толерантността между религиите и половете. Да кажем не на азиатският див комунизъм и още по дивите фашизъм и национализъм.

321

Анонимен

преди 2 години

много добре се нацепи народа.протестерите мразят останалите, останалите се мразят по-между си.е това е най-важното от изборите - да се мразим.а после македонците ни мразели...

320

хахо

преди 2 години

на *** от итн много им се искадае така но напразно си хвърлят парите герб ще ги из4егъртат та ще им се завие свят , хората не са глупави . 4алгари плюс резани няма да оправляват бг

319

Анонимен

преди 2 години

Не забравяйте един *** факт : Който се е наял и е пострадал от преяждане , едва ли ще повтори същото упражнение , докато огладнелия ще усъвършенства методите на преялия и трудно ще го хванете. Който мисли , че някой властимащ мисли за народа е пълен гл-у-пак , имало ги е някога , а сега всички са овълчени и като го питат нещо за народа си мисли - народа да го д-у-ха , а на глас декларира че служи вярно на народа .

318

Анонимен

преди 2 години

хахахаха ,не ви е срам ей,герб нямат и 10 процента .всички са принудени да гласуват за тях-фирми дето плащат рекет и държавни служители. нормален човек,няма ка кда гласува за тях

317

ИТН

преди 2 години

Слави -Премиер !!!

316

Aluminum basebal bat

преди 2 години

Еми екстра, пак ще има избори след тези :)). Винаги ми е било интересно да се стигне до 'избори до дупка'. Само в провинцията да спрат с тия дивотии със забраната на алкохола в изборния ден, 'щото само мъчат и изнервят хората.

315

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

На 11.07 ще пеем Шат Шат Шат ..........................на Тиквата главата

314

Едно и също

преди 2 години

Са всички и ГЕРБ и БСП и Да-Бг и ИМВ и ИТН са американски слуги и изпълняват една и съща политика, а ДПС са турски слуги. Единствено ПП Възраждане моеже да донесе просперитет за БЪЛГАРИЯ!!!

313

БЛАГОЕВГРАД

преди 2 години

Тук ГЕРБ също ги смятаха за първа сила, но дори и за балотажа не можаха да се класират.

312

Анонимен

преди 2 години

бсп - в основата на падението на българите.дано изгният в ада, където им е мястото.

311

Анонимен

преди 2 години

Ако съм прав, Слави пак ще свири на ушенце на Бойко. Брей... големи тарикати се оказаха...Накрая ще дойде официално БКП-то.

310

Анонимен

преди 2 години

Вие наистина ли мислите че бандата мошеници, в които е пълната власт ще ставят най-важното нещо в тази държава на случайността? Мислите ли че ще ви позволят вие да решавате бъдещето им вместо тях? Всичко вече е решено, а вие си гласувайте за който си искате.

309

Анонимен

преди 2 години

От ЦИК вече са готови с резултатите. Сега само чакат да минат изборите за да ги обявят официално.

308

Анонимен

преди 2 години

Народа е разделен, защото народ не остана. Изнесе се в чужбина. Останаха най-корумпираните, най-***, турците и пенсионерите. Затова всеки дърпа чергата към себе си, вместо да направи разумен избор.

307

Анонимен

преди 2 години

И какво? БСП, ГЕРБ и ДПС в коалиция за да управляват? И без това всичките са дърти ***.

306

Реалист

преди 2 години

Досега който и да избирахме, към по-добро не тръгнахме. Все по зле ставаше. Мислите ли, че сега ще е различно? Пак ще ни увеличават цените, за сметка на заплатите, пак ще вкарат еврото без да ни питат искаме ли го. Пак ще си правят каквото си искат и ще формират нови партии от същите мошеници.

305

Анонимен

преди 2 години

докато партията - майка бсп не изчезне, производството на нови комунисти няма да спре.