72

Тошко

преди 2 години

Повсеместната чалгаризация ще спаси България и ще донесе просперитет!Който е против е герба-джия и теро-рист!

71

хахо

преди 2 години

Да не говорим, че господин новоизбрания кмет е преминал през Глас народен, ДРОМ, Вот консерватори, Синята коалиция, СДС, ГЕРБ, пак СДС, избран е общински съветник от Глас народен и след няма и една година избира да е зам-кмет в Петрич от ГЕРБ. Това е политическо хамелеонство висш пилотаж.

70

може да провериш

преди 2 години

до 77Повечето от нещата ги има в предизбоното му клипче, което още стои най-отгоре на фейсбук страницата му.

69

Анонимен

преди 2 години

Баси кефа да победиш и да те поздравят със песен на Слави. Надявам се много хора да го осъзнаят това.

68

ИТН

преди 2 години

До Диана "Като кои българи искате да сте вие, значи?! да чакате някой да ви даде?!." Ами, ето, казват, че ГЕРБ крадат и затова имат, а не че са заслужили. Преди това БСП крадяха, а преди това в соца всички крадяха. Сега ИТН обещава да накара всички да се съобразяват и ние искаме социална справедливост. За никого не е тайна, че такава няма, тъй че българите е крайно време да започнат да ни поверяват повече неща. В Благоевргад ще се получи благодарение на ИТН. ИТН победа!

67

Анонимен

преди 2 години

Много нови работни места могат да бъдат създадени , като се отворят много нови чалготеки !

66

Новият

преди 2 години

Бившият заместник кмет на Петрич от Герб е новият кмет на Благоевград от партията на Трифонов

65

Анонимен

преди 2 години

Искам чалга !Повече чалга !Само чалга !Да живее чалгата !Учиндол е центуъра на вселената !

64

Боби

преди 2 години

Чакаме сега 10000 работни места :) То няма толкова работна сила в тоя град. Поредния популизъм в който хората вярват и винаги са вярвали на чудеса и спасители а не на себе си.

63

А. Георгиев

преди 2 години

Жалко, хората гласуват за партия а не за личности. Б.Б. ще се върне на бял кон на 11ти, вярвайте.

62

Анонимен

преди 2 години

До ДО 72/77 "Не ти вярвам защото тези неща ги има в Благоевград сега" Кво кво? Ти чуваш ли се какви ги говориш? Благоевград е на дъното по заплати от областните градве и МНОГО ДАЛЕЧ от 2000 евро, да не говорим за останалите абсурдизми.

61

ДО 72

преди 2 години

Това обещание на кмета е изненада за мен - не съм чул тези неща .Не ти вярвам защото тези неща ги има в Благоевград сега .Човека каза че ще надгради тези цифри - в Банско има всеки ден по 20 000 туристи , има ИТ фирми - човека каза че ще събира данъци от цялата тази простотия .

60

ИТН

преди 2 години

До Диана Виж сега. Българите също не работят еднакво, даже доста чакат някой да им даде, тъй че само това, че обвиняваш други в това, показва проблема. Ние не искаме нищо друго, освен да сме като тези българи. Ето, сега се говори, че ГЕРБ крадат и ще ги махат. Значи може да има справедливост за всички, а това включва да се признае нашата роля и да има грижа и за нас. Затова трябва повече хора в общински служби за малцинствата! ИТН ще ни я даде, както я даде на Благовеград! ИТН победа!

59

протестъри

преди 2 години

как няма да спечели, готини танцьорки, шоу, сценаристи, мутри, само чалгата ще ни оправи

58

До 68

преди 2 години

Постът на седмицата.Браво.

57

мдааа

преди 2 години

Искам само да видите с какъв замах ще управлява номия кмет на Благоевград. Из обещанията му: 10 000 нови работни места; 2000 евро средна заплата в града; изграждане на IT хъб с 3500 работещи със средна заплата 4000 евро; изграждане на 4 индустриални зони; изграждане на 4 СПА зони и 7000 туристи дневно. София (че и Виена) ще дишат прахта на Благоевград.

56

Сър Стенли

преди 2 години

Славун Чалгарев какво прави през последните месеци? Някакво интервю с Волгин, на което беше надрусан или махмурлия. Една среща със студенти в Пловдив, които го натириха където трябва и пред които пелтечеше. Оттогава лежи на дивана под климатика и от айфона управлява държавата, така ли? Да ви имам и народа, това е срам на този кроманьонец да му давате власт.

55

Анонимен

преди 2 години

Ами с такива като радетелят за капитализъм Иво Христов, БСП съвсем се разкри що за стока са.

54

Тодор Живков

преди 2 години

Слави, поздравления, за 12 години ти си първият, който ще ме накара да гласувам за ГЕРБ.

53

Сезонна вирусология

преди 2 години

Интересно ще бъде управлението на новоизбрания кмет - ще има 0( нула) общински съветници зад гърба си.......... Обещаващо ! ! ! !