15

НАТО е непобедим

преди 2 години

Русия ще си изпати сериозно този път

14

Анонимен

преди 2 години

Ех,хубаво си беше нашето Черно море.Ама дойдоха американците от Доналд Кук-усраха го.Оная седмица някакви англичани се направиха за малко на мъже-и пак усиране.Онзи ден и някакви надрусани холандци си изпоусраха.А сега ще има евроатлантически микс от усирания.Е,как да не ни фалира туризма.То не море,а натовски препълнрн нужник стана.

13

***

преди 2 години

ваtник - въш.лясал руски войник*** *** , *** *** ***.

12

раша говнаша

преди 2 години

Тези учения са опасни, сандъците на вatниците са ръждясали и падат като круши

11

раша говнаша

преди 2 години

Тези учения са опасни, сандъците на *** са ръждясали и падат като круши

10

Голям Българолюб

преди 2 години

Браво на Путин ,поздравления .Да се знае кой е господаря в този район .Що чинят ингилизите отдавнашни врагове на България около руски Крим.А сетих се скимтят и се близват и си скубят косите ,че преди 5 години не можаха да направят база на нАТО в Севастопол.Там с много кръв братята руснаци избиха фашистите.А сега новите украински фашисти искат да минат Хитлер.Никога няма да се забрави когато изгориха бременни жени и деца в театъра в Одеса.Историята помни.

9

Анонимен

преди 2 години

НАТО - Кошмарът на кремълската хунта ! Башибозукът на Путин непрекъснато топурка, сън не го лови.

8

Анонимен

преди 2 години

Само да не падне някой от тях и после да обвинят НАТО, че са го свалили те.

7

Анонимен

преди 2 години

Колхозните при мати са мнопго жалки

6

не го ебават Путин

преди 2 години

за слива никой по света и се опитва като зло джудже да привлече внимание.Ама постига обратен ефект и става за смях пред цял свят..ха.ха

5

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Само антибългарин може да кликне негативно на по-долу публикуваният ми коментар, в който изрично се казва всепризнатата от светновните научни катедри факт, че Крим е легитимна Кубратова земя. Позор за админите в този вестник, които тласкат българските читатели към избор без избор,сиреч да подкрепят или американското или руското еврейство. Еврейството е едно и то е в ущърб на Цялото Човечество. Да живеят Чистите Човешки Раси! Долу пomazите,сиреч meлеzите ! Да живее Царство България !

4

Диков пита бившПилот

преди 2 години

- Как може да оцелееш в самолетна катастрофа с руски боен самолет на учение?- Влез в черната кутия.

3

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Съобразно чувствата по заграбен от руснаците Български Кубратов Крим, руснаците нямат морално право да извършват военни учение от позицията на един Творчески ,Миролюбив и Тракийски,а не хазаро-викингски Български Кубратов Крим. С американците, понее са ноо развити и одат из Космоса, да отидат на Луната и си мерат еврейските пишленца там. Да оставят на мира Човешките Раси ! Еврейски никакъвци !

2

Анонимен

преди 2 години

Имайте в предвид, че някои изтребители са въоръжени с хиперзвукови ракети. Никоя друга страна няма самолети въоръжени с хуперзвукови ракети.

1

Анонимен

преди 2 години

тия същите учния случано да не са уцелили нещо.. само питам аз съм про ст човек и от нищо не разбирам