95

izh

преди 2 години

Коджа крадена пара е изконсумирана на поляните. То и други работи могат да се консумират в храсталака, ама ишиаса, лумбагото, паркинсона и т.н. Само спомените остават докато деменцията им изтрие петолъчката от челото. Та някои мисли напират, НО - както е казал др. Ленин "религията е опиум за народа" Така че остава само колективното скандиране от конгресите, макар че и то избледнява пред бирата и кебапчетата

94

Анонимен

преди 2 години

*** на всички тези изпаднали хора няма ли да раздадеш от откраднатият милиард за строежа на магистрала Хемус. За празноглавите хорица само лъжи, за наглите хищни комунисти милионите.

93

до 105

преди 2 години

Това троловете сте много зле!Ако ви плащат според щуротиите дето ги дращите,направо сте безнадеждни!:))))))

92

Анонимен

преди 2 години

Вдигнете кирки, знамена...

91

Т.Живков

преди 2 години

"Някои другари говорят, че властта се клати! Те и на коча ***** се клатят,ама не падат!"

90

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов не знае как да си отиде с достойнство. Затова ще си отиде без достойнство.Отдавна вече е станал за посмешище, не смее да си подаде носа на публично място в София и големите градове, не участва в дебати (защото от нищо не разбира), крие се в Зайчарника и се обгражда като Тодор Живков с режисирани групички от дай-хард привърженици (зависими от копанята и чекмеджето), като чака, облян в студена пот, деня, когато ще му свалят охраната и Йоца Амстердама ще го навести да му каже БАУ...Не съм си представял, че политическата му агония ще бъде толкова зрелищно гнусна.

89

Цървул

преди 2 години

Хиляди сеирджии се събраха на върха! Бъдещето на БСП все повече прилича на миришещата на кебапчета партийна монументална руина, която очаква за срамота да я ремонтират чужденци, а не собственичката - Бабата на българските партии!

88

1

преди 2 години

Дори руснаците разбраха, че традиционните леви партии като БСП са бита карта, затова се прехвърлиха на хибридна война, в която с всички сили опитват да се скрият зад разни "независими" проекти (като Фигуранта, ИТН, Воля, Атака, ИМВ и т.н.).

87

Хехе

преди 2 години

А дъжд валя ли на Бузлуджа? Това е единственото, което БСП не обещава, защото не зависи от нея..

86

Някой

преди 2 години

Тази се ориентира вече към пета политическа сила , и продължава да вряка! Нея не я бръснат за *** нито Зелените чорапи,нито Цялото Чалга Войнство, нито псевдо -десните! В интерес на истината , само Борисов лобира за нея , като приканва да се гласува за традиционните партии, защото са предвидими, а не за еднодневки, които щели да правят "друго"! Ама къде толкова акъл от първосигнална, дошла от с.Крушовица ?

85

Анонимен

преди 2 години

Емоционалната мутрра Борисов ще емоционира емоционално. Този ляв съединител много емоционален.

84

Анонимен

преди 2 години

Колко банки ще фалира сега БСП като дойде на власт?

83

Сланина и дзурла!

преди 2 години

Всички партийки и партии и нпота ,всичко е бкп.Без изключение.А гербавите са ортодоксален бкп.Те са по *** от бсп бе.

82

Анонимен

преди 2 години

Га ГЕРБ направят 130 години, тогава се хвали. Ама с лидерските авторитарни партии е така. С вожда си отива и партията, всичко живо се разбягва като няма какво да папка.

81

пияница мистик

преди 2 години

"Хиляди социалисти се събраха на традиционния събор на левицата, за да отбележат 130 години организирано социалистическо движение в България." Е на това му викам нова партия, която не е от статуквото :))) А ГЕРБ, дето са от 2009 са стара партия на статуквото....Мухахахахахахаха

80

Анонимен

преди 2 години

Тия от БСП докато не се разграничат от БКП и не станат НОРМАЛНА партия-са обречени на спихване и агония...Прав им път.....

79

Анонимен

преди 2 години

Тази защо не е в затвора?

78

Анонимен

преди 2 години

Селските картофаджии пак оплитат в мрежите най бедните и необразовяни. Защо няма такива неща в София, Пловдив или Варна ?:)

77

Orban

преди 2 години

съюз със афроазиатския расистки германистан-deutschlanistan ха-ха колко смешно

76

Анонимен

преди 2 години

Тъй и тъй са на Бузлуджа, да се качват на летящата си чиния и да отлитат веднъж за винаги!