247

Мечо Кух

преди 2 години

9 от 10 човека прекарват грипоидчето като лятна хрема.Тоталната медийна пропаганда за масова ваксинация и последващото налагане на рестрикции и ограничаване на права на мнозинството, прикрито удобно като грижа за малцината, които го прекарват по-тежко си е чиста проба налагане на медицински фашизъм.

246

до 262 от славянин

преди 2 години

Истинският качествен естествен имунитет е този който се настройва и пренастройва максимално бързо за обезвреждане на всякакви патогени - вируси, бактерии, токсини, ракови клетки! Максимално бързо адаптиращият се имунитет!

245

Анонимен

преди 2 години

Всичко казано от доцент Мангъров е болезнена истина и е абсолютно прав .

244

славянин

преди 2 години

На тезата на зомбиваксърите и въобще на средностатистическите зомбита, че понеже целия свят правел нещо, затова и ние трябва да го правим, ще им отговоря с едно изказване не на мъдрец или духовен водач, а на съвсем светски човек и материалист - Арнолд Шварценегер: ''най-лошото нещо, което можеше да ми се случи в този живот е да бях като всички останали''! И това е ТОЧНО ТАКА, няма по-голяма глупост и слепота от това да бъдеш като всички останали, за да не се цепиш от колектива!

243

Сатир

преди 2 години

До Анонимен Няма да си първия или последния борещ се за глътка въздух и крещящ че трябва да се грижат за тебе. Нети го пожелавам, ти сам си го пожелаваш.

242

Анонимен

преди 2 години

В РУСИЯ ПРОВЕЖДАТ МАСОВА ВАКСИНАЦИЯ, А В БЪЛГАРИЯ РУСКИТЕ АГЕНТИ ПРОВЕЖДАТ АНТИВАКСИНАЦИОННА ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ.

241

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

До до 257 от славянинГоворя за естествен имунитет срещу определени заболявания, който други хора нямат. Такива случаи се проявяват при епидемии, някои хора просто не се разболяват. Виждам, че си открила произхода на заболяването рак, браво ти си истински славянски професор, може да си измислил и водката.

240

до 257 от славянин

преди 2 години

Естествен имунитет има всеки човек, без естествен имунитет човек не може да преживее и един час, защото всяка минута в организма хиляди клетки се превръщат в ракови и безброй патогени попадат в него и имунитетът е този който ги обeзврежда! От решаващо значение е обаче силата и ''гъвкавостта'' на естествения имунитет!

239

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

В момента е много трудно да срещнеш човек в България който да не лъже че е прекарал коронавируса, боледувал е тежко и да почне да ти разказва драматични истории за своите мъки.

238

Анонимен

преди 2 години

МАНГЪР = ФАЛШИФИКАТ, МЕНТЕ.ДОЦЕНТ МЕНТЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ

237

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Прав е Мангъров, когато човек прекара инфекция образува антитела. Но ваксината е затова - за да не му се налага да образува антитела по трудния начин, чрез заболяване. За да си спести мъките. Освен това доцента забрави да спомене че има хора с естествен имунитет, случва се да има такива хора.

236

до 254 от славянин

преди 2 години

Този въпрос е като въпроса: ''доцент Мангъров да обясни защо след като целия свят воюва той говори за мир''!? Истината винаги се е говорела от малцина, затова, тиквичке!

235

Анонимен

преди 2 години

Какво предложение иска да му направят, тоя за пари ли говори или за какво? Наистина не го разбирам. Странен човек.

234

Анонимен

преди 2 години

ДОЦ. МАНГЪРОВ ДА ОБЯСНИ ЗАЩО ЦЕЛИЯ СВЯТ СЕ ВАКСИНИРА САМО ТОЙ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ.

233

Анонимен

преди 2 години

Доц. Мангъров - адмирации, точно в целта, хубаво е като има хора които да кажат реалната истина, за сметка на лъжците които им плащат да всяват страх, стрес и паника

232

Грип

преди 2 години

А ако си прекарал един грип означава ли, че не можеш да прекараш друг. Егати и доцента. Има хора, които му вярваха и изкараха Ковид много тежко. А други не го и изкараха.

231

Анонимен

преди 2 години

Не зачитат преболедували за сертификат, защото целта е да се ваксинират с препаратите. Преболедувалите са с траен имунитет, но новият световен ред иска само ваксинирани. Вече ни следят по и летищата. Има незаконно монтирани устройства за разпознаване на ваксинирани (дори на някои в България). Смятай какво започва - 24/7 мониторинг и контрол е крайната цел на господарите, сега са в началото.

230

ПИТАНКАТА

преди 2 години

Като са толкова велики ЗАЩО НЕ СА направили ВАКСИНИ ЗА ОБИКНОВЕН ГРИП и ПРОСТУДА, ЗАЩО НЯМА ЗА ХЕПАТИТИ, ЗА ХИВ / СПИН ???

229

до 242 от славянин

преди 2 години

''Търговско дружество''! Знаеш ли какво е това!? Цедилка на пари от балъците! ''ЛЕЧЕБНИТЕ'' ЗАВЕДЕНИЯ ДОКОЛКОТО ЗНАМ ОТ 2005-ТА НАСАМ СА ТАКИВА ДРУЖЕСТВА!

228

IQ 2.28

преди 2 години

До До анонимен 169доцянт мангър е с "титла по заслуги" и е директор на отделение в детска болница - тоест педиатър. а вие го наричайте инфекционист, вирусолог, ваканцувофил и непротивоконституционалел ако искате.