129

=

преди 2 години

Тиквун беше,но си замина.Сега е наред хунтата на льотчика под мъдрото ръководство на черепа.После ще дойдат цяла орда ди ви селяни начело със чалгата,корнелия,мая костинбродската татяна ванко1 и ще ви разкажат играта

128

Истината е!

преди 2 години

Това са историите на Радевото служебно правителство! Те вече заграбиха 1 милиард от парите за строежа на магистрала Хемус и продължават да грабят каквото докопат! ИДЕ ГЛАДНАТА РАДЕВА ЗИМА!!!

127

ЦИНИК

преди 2 години

Зимъс е твърде възможно дъ играй сопата. Жа ви дам язе едно увеличение ! Еииий кожата ни съдраха .Срама няат бря. Май ми съ струва ,че сопа жа играе !

126

р0бе

преди 2 години

БецХален и Честита 100-дишнина на Китайската Кови Партия!

125

Ф

преди 2 години

Ваня Григорова някога е била красива жена. И сега е де, но е поувяхнала от нерви и ядове вече.

124

В тоя

преди 2 години

сайт дори не прочетох статия за новата Лудост на ЕС, наречена Import One Stop Shop (IOSS) - в резултат вече малките и средни бизнеси в САЩ отказват да продават на Европейски граждани. Скоро и останалите бели държави ще последват САЩ. Поредният Закон за увеличаване но Небето печалбите на Китайските компании, които могат да си позволят разходите за ненормалното ниво на бюрокрация в ЕС и тоталното обедняване на европейците!

123

Анонимен

преди 2 години

А Белене не се строи!

122

до 132

преди 2 години

В грешка си! Иван Иванов е от ДСБ, тоест от ДБ!

121

aqsw

преди 2 години

Тате вече не може и душата искат да ми вземат.

120

До един Робовладелец

преди 2 години

Скоро ще го изду.хате всичките "бизнесменчета", защото народа наистина няма да работи за ниски заплати. Тогава ще гледаме вой и сеир по медиите.

119

Само Така

преди 2 години

Никаква Милост, ЛокДауни, но Данъци и Такси до Небето, е дори да можехме, как да ги изкараме, тия пари под карантина?!

118

Когато фактите ...

преди 2 години

пазача на Тато не е ли бил и той комунист, а?

117

пена

преди 2 години

Гарантирано от Радеф :-)

116

Бойкова стратегия

преди 2 години

Шкембето бърка кашата - всички след него сърбат! Истинска мутра!

115

Анонимен

преди 2 години

И к'во точно ми казваш бе другарке? Все неща дето ги знам

114

Анонимен

преди 2 години

Тепърва ще берем плодовете на 12 години крадене,

113

Тиква- комунист!

преди 2 години

Тука бойковите празнотиквеничета пак дигат Бойкови лозунги "комунистите са виновни"! Само да питам пазача на Тато не е ли бил и той комунист, а? И веднъж комунист - завинаги комунист!

112

Румен Владимиров

преди 2 години

Гласувайте пак за лаици в политиката и икономиката като звездата на чалгата и просташката музика в България -Слави Трифонов, мутрите на промяната, рекетьорката на бизнеси Мая Манолова, транс *** сороспиите на Христо Иванов, американският пациент Цв. Цв., недоразумението наречено Жан Виденов-известен в обществото като Блян Рибенов и останалите знайни и незнайни нехранимайковци на Върховният Фигурант на Републиката и ще питате на зима къде акат гладните!

111

Работодател

преди 2 години

До НЕРЕАЛНО "То и цената на труда тука е по нереални цени! Айде приравнете освен цените на консумативите и цената на човешки труд а!" - - - Ами като ти е нереална цената, не се продавай на пазара на наемния труд, стой си в къщи. Кой те принуждава, свободен си, сега сме демокрация и пазарна икономика, не си задължен да се продаваш за нереална цена.

110

Анонимен

преди 2 години

Пишете си тука някакви глупости а сензацията е, че комунистите глътнаха един милиард спестен и отделен от нашите пари за строежа на магистрала Хемус и се оглеждат за още. Посред бял ден ви ограбиха и не разбрахте.