152

А МСТ е отпуска

преди 2 години

Малкия свестен тип е отпуска, но аз не съм. В смисъл трябва да знаете, че филма за Симеон 2 няма да е трагикомедия, а ще бъде филм на ужасите с елементи на трагедия.Българската национална телевизия представя:Филмът е базиран на истински събития и свидетелски показания на очевидци. Една копродукция на САЩ и Трилатералната комисия - Симеон 2 и последният лагер на смъртта. In English: Simeon 2 and the last death camp. The biggest manace of the 21 century.

151

Ей

преди 2 години

Мек,ере червено, стига си заблуждавал народа - първо, живеещите в РСМ с българско гражданство трябва да имат право да гласуват у нас, а и 15 000 гласа не са толкова решаващи ! От какво ви е страх, нали сте ''народно'' правителство, народът би трябвало да ви обича и да гласува за вас !

150

питане !

преди 2 години

До Прожекция:... а защо ТВ-СЕВДА спря своите предавания за Винету-2 ?

149

до ГЕРБ

преди 2 години

Ами спрете да купувате гласове , и всичко ще е точно , Рашков няма да ви привиква ?!Но нали сте свикнали на безобразия , и си повярвахте че ще управлявате повече от бай Тошо !

148

Анонимен

преди 2 години

Рашков моментално да бъде освободен и подведен под отговорност за КОРУПЦИЯ В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ !!!!@

147

БЪЛГАРИН

преди 2 години

Тоя кабинет ми напълни душата , по всички фронтове атакуваха крадците от герба , а най-''подготвения'' , най-''можещия'' , най-''добрия'' , ''ВОЖДА'' СЕ СКРИ , ТРИ ГОДИНИ ТОЙ СКИТА СЕ БЕЗ ДОМЕН , И ОЩЕ СЕ КРИЕ !Алоо , ГЕРБ , заминавате си , на какво се надявате , и да сте първи на изборите , нама да управлявате !

146

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с изборните машинации? Изборите предстоят, а Рашков вече е намерил виновни за купуване на гласове!!!

145

П.Д.

преди 2 години

Рашковввв... скрий се белеке, ОТДАВНА трябваше да си си подал оставката !!!

144

моч

преди 2 години

Този побеснял болшевишки копой е прекия отговорник по дейностите целящи опорочаване на изборния процес и последващото фалшифициране на резултат от вота.

143

Прожекция:

преди 2 години

Българската национална телевизия представя американският игрален филм Симеон 2 Белята.Филмът е по-действителни събития за най-голямата беля България в 1300 годишната и история!

142

Dinosaurus

преди 2 години

А Зеления чорап за кво се мазни на макетата, а после се уплаши и сви ушите за кандидатурата им в ЕС? Това хич не беше предизборна кампания, и то от действащ президент! Ама някой си нещо си искал... Активен борец, щото "знаял, ама не казал". Чорапа пък иска сичкото македонец да гласува за него, щото те повечето са с двойно гражданство заради достъпа до ЕС. Нашия се надява да засмуче електората на Патриотите, ама си прави сметката без кръчмаря

141

Васко

преди 2 години

Привиква се в полицията всеки по някакъв начин заподозрян за купуване на гласове. Стари ченгеджийски номера познати само на червените. Крадците викат дръжте крадците.Сплашване и респектиране по сталински!А ТИЯ ДЕТО ЩЕ ПОДМЕНЯТ СОФТУЕРА И ФЛАШКИТЕ КАКВО ДА ГИ ПРАВИМ?

140

Анонимен

преди 2 години

Герберастите да ми се обадят...за по-малко от една банкнота от шкафчето на Бойко няма да гласувам за тях...

139

Рашков я кажи

преди 2 години

Как ги натрупа тези имоти?

138

Купен вот

преди 2 години

Черепа е купил чалгарите за да изкара повече турски гласове , а сега е купил макенонците за да изкара още повече гласове за чалгарите и Външните Мутри на Майчето.Бай Рашков да ходи в Дубай и да се увери.

137

Къде е проблема

преди 2 години

Ако е български гражданин може да гласува където си иска.

136

Койчо

преди 2 години

Вътрешният министър е мето маринов и за него е питал бай Ставри

135

До 159

преди 2 години

За какви адвокаъи говориш?Не разбра ли че любимата ти мутра нарежда кой да бъде ликвидиран и кой не.Тук няма адвокати.Обажда се мутрата на гешев и му нарежда. И да си невинен и виновен измъкване няма.Ти в такава държава ли искаш да живееш?

134

Пян_Гъ

преди 2 години

Рашкоов, Рашков, излагаш се. Кво стана с разследването на Узунов? С апартаментите на Радев? С фирмата на Спецов? С твоите имоти? КОГА ЩЕ РАЗБЕРЕМ? И виж какво, и с фалшиви новини, и без тях ще изгубите изборите. Търсете си адвокати отсега. 132Да не кажеш, че не съм те предупредил...

133

До 149

преди 2 години

Какво сплашване бе, ?Човека ти говори за изборни машинации...На теб сплашване ти в главата.Гербокомунисти сте всички.