64

Анонимен

преди 2 години

То социално битови статус не само, че няма да е същият, но и ще е още по занижен при тази висока инфлация, която служебното парвителство стимулира с повишаването на всички цени по административен път.

63

До пенсионер-избират

преди 2 години

Факт е, че населението се стопявя със всяка изминала година. Какво направиха за демографската криза за 12г управление, другарите от ГЕРБ? ЕДНО НИЩО. Статистиките за 2050г. не са изобщо розови, ще сме се стопили до 5 млн и малко души. Съответно ромите ще се увеличат двойно. ГЕРБ ги интересува само сега и на момента да се окрадът едни пари и това е. Няма да се очудя, след 11.07 Баце да не избяга тайно в Дубай. Напълно възможно е това да се случи!

62

Анонимен

преди 2 години

Радев ще ти вдигне заплатата, той мисли за бедните и онеправданите и въобще не е взимал комисионни от Грипен.

61

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно какво ще говорят тези,които сега така гласно реват за чекмеджета,корупция,джипки,мутри,ако след година социално-битовия статус,стандарт,икономика,демография си останат същите,а темповете на развитие при новите управляващи не се ускорят.Аз съм уверен в това,защото тоя филм го гледам 30та година.Борисов направи много за България и начина ,по който бе опетнен той и манипулацията над народа на тези жадни за власт реваншисти е престъпен ! Дано някой ден си платят !

60

Анонимен

преди 2 години

Всички тези години на управление на Румен Радев е имало постресаваща корупция след като се вижда с какво са се занимавали неговите министри. Един журналист случайно стига до информацията за имитнито състояние на министъра на МВР Бойко Рашков и огласява имитното му състояние. Рашков се оказва имотен крал с над 19 вписани негови имота - 8 апартамента в София, 4 гаража, две тераси, огромно имение в с,Антон включващо и басейн.Борците срещу корупцията се оказаха част от корупцията!

59

пенсионер-избирател

преди 2 години

До 55 Никого не защитавам - търся най-доброто. Ти кого защитаваш - Прокопиев или човекът с трите джипа?

58

Анонимен

преди 2 години

А ЗАПЛАТИТЕ КОГА ЩЕ ВДИГНАТ? ВСИЧКО СЕ ВДИГА САМО НЕ И ЗАПЛАТИТЕ ! ОТ 6 Г ЗАПЛАТАТА НЕ МИ Е МЪРДАНА И СЪМ - МОЛ А ВЗЕМАМ 700 ЛВ - НЕ СЕ ИЗДЪРЖА

57

Анонимен

преди 2 години

"Възраждане", Ляв съюз, ГЕРБ, ИТН, ИСМВ, ВМРО и "ВОЛЯ" са заедно ,ДПС също е с тях.ГЕРБ няма да падне от власт, но и по-добре , ние си искаме статуквото БСП,ГЕРБ,ДПС , защото не се знае, дали ако дойде нещо ново ,няма да е много по-лошо от БСП,ГЕРБ,ДПС!

56

Анонимен

преди 2 години

Само с администрация, без производство и никаква конкуренция това ще е дереджето. Няма откъде да дойде.

55

Анонимен

преди 2 години

До Има Такъв НародА пък плешивецът ходещ на срещи със студенти с 3 джипа мутри щял да разпределя милиардите честно. Нали?

54

Анонимен

преди 2 години

До АзДоказателства?

53

2-та сантима

преди 2 години

асфалт са полагани по времето на Станишев от фирми на НОВЕ ХОЛДИНГ/В. Божков/

52

1

преди 2 години

До пенсионер-избирател,може обратното да е,много защитаваш,приятеля на мис бикини.

51

Румен Корупцията

преди 2 години

Всички приказки на Румен Радев преди изборите как ако той бил на власт нямало да има корупция отидоха на бунището след като президентския му съветник Пламен Узунов беше заснет в столичен ресторант да приема поредният подкуп от корумпиран митничар и да го отнасям директно в президентсвото.Тива са парите за пенсии на старите хора, които в момента се крадат!

50

Анонимен

преди 2 години

То защо и макетата ни отсвириха. Знаят какво представлява тази територия. Последната дупка на кавала и в африканския свят.

49

Аз

преди 2 години

До пенсионер-избирателФакт е, че правителствата на ББ взеха много милиардни кредити, от които до българското стопанство,а оттам и до хората стигнаха не повече от половината. Другите са разпределени за ОПГ ГЕРБ и преведени в офшорки.

48

1

преди 2 години

До Анонимен-38, Всичките заедно,са направили по-вече,от тиквата самохвалко.

47

Има Такъв Народ

преди 2 години

Нормално е да "строи" основно пътища, както се видя, няма никакъв контрол върху изразходването на публичните средства в "Автомагистрали". Една фирма с 40 работника разпределя милиарди без поръчки, затова калинката Беличев, съда, медиите и кой ли още не бранят неуморно смяната на ръководството. Похарчени са авансово над половин милиард за нещо, което даже не съществува на хартия. Евентуално ще се мисли след години, ама на кой му пука, като има такива балъци като теб.

46

пенсионер-избирател

преди 2 години

Чекмеджето е постановка. още ли не си разбрал? Пълно е пликчето за радев.

45

Анонимен

преди 2 години

До До пенсионер-избиратТо фактите са, че пликовете, които Узунов предава в президенството са пълни. Видя ли ги на видото колко тежаха?