12

Някой

преди 2 години

Нали видяхте сега защо Англия напусна евросъюза за да може Сащ да ги използват на световната сцена

11

рашков

преди 2 години

имаме информация че англичаните са искали да нападнат москва . верно че немаме доказателства ама

10

!

преди 2 години

Баширов и Петров сигурно са на екскурзия в Англия :)

9

ПроСоТо

преди 2 години

Казах ви че операцията е била планирана да ПРОВОКИРА Русия!..За това са и качили репортера на ББС на борда!..Демек,"От мястото на събитието" медията да ни извести за.."Грубата реакция на рашъните"..Но вероятно са целяли и други,ШПИОНИРАЩИ мероприятия...Абе,ДИВОТИИ НА КУТИИ...Кой и как ще спре Побеснялите,дори и на мен не ми е ясно..

8

Светозар

преди 2 години

Не се връзвайте на такива фейкове. Наистина ли мислите, че строго секретни документи ще се разхождат по автобусни спирки ? И то пък точно от нашумелия случай с Дифендър ? Никакви служители, нито висши, нито низши, нямат право да изнасят секретни документи навън. Колкото и да е разсеян въпросния служител на военното министерство, няма как да изнесе такива документи, че да ги забравя по автобусни спирки.

7

Анонимен

преди 2 години

Строго секретни документи на наглосаксонското министерство на отбраната, съдържащи подробности за разрушителя "Дифендър", мисията му в Черно море и очакваната реакцията на Русия, са били намерени подгизнали на автобусна спирка в графство Кент. Най-вероятно ги е загубил силно пиян висш служител в Министерството на отбраната.Потвърди се хипотезата ми от 23.06. Нагла и подла провокация.

6

Анонимен

преди 2 години

На ингилизите не им се получи театралната постановка. Какво ли ги очаква по-нататък. Да раздават *** ***.

5

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: И защо пък да са Руски ? Български са ! Стара България ги е владяла доста по дълго от руснаците. Така,че водите са Български. В други ден руснаците ще завземат и Варна и ще казват,че 200 хиляди руснаци имат апартаменти там :)Ама ББ е наистина прави и 80% от матряла в България не става !!!

4

Анонимен

преди 2 години

Г-н Путин, при война не ви ли е страх че ядрените оръжия ще затрият планетата?- Путин : на планета на която не ни искат, какво ще става без нас не ме интересува.

3

Анонимен

преди 2 години

Рано или късно Русия ще бъде принудена да пусне "горещия картоф" Крим, защото на Кървавия Пигмей вече му припари под трътката...

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4Това по международното право в което постоянно се кълне твоята матушка ли е?Или по провото на по-наглия?

1

Lainqna mediq

преди 2 години

НЕщо не ми се вярва ДО 2 :)