161

Анонимен

преди 2 години

Попитали радио Ереван: "Какво ще стане, ако комунистите се преселят в пустинята Сахара?" Отговорът бил: "Ще има дефицит на пясък!"

160

Анонимен

преди 2 години

Да вкараме дебелата нагла буца мас от СИК в наказателна колония!

159

Иво

преди 2 години

Абе тоя изобщо не ходи предизборно из България.Само на събори,празници на лавандулата,може да има и празник на лайкучката.Още колко ли празници ще има до изборите?!А на всеки празник нали се сещате какво има-обилни трапези ,приказки, хорца,танцисближава те си се.Добре измислено за балъц.те.Тоя е като Ляпчев пипа хитро- Со кротце, со благо.Шмекер

158

Додо

преди 2 години

Никой не пише за клането в Германия. Явно, че слогана 'Бежанците добре дошли' хич не отлежа добре! Общество, което се надява да оцелее в сегашния си вид, не трябва да отваря границите си за бежанци (от друг народ). Бежанците носят война, смърт и разруха в обществото, което преди това не ги е имало. Дори военна окупация е за предпочитане пред бежанци, защото е временна. Ангела Меркел има много кръв по ръцете си. Тя трябва да бъде подложена на трибунал за престъпления към германския народ.

157

Мишо

преди 2 години

Янев ,шампионите тичат бързо и винаги са първи,ментетата не могат да ги стигнат и се обединяват,безпомощни започват да хвърлят кал върху шампионите .Грзно,не спортменско

156

А

преди 2 години

Това на кого се дължи бе - на вас ли, дето сте още "с жълто по устата'', или на десетгодишната добре замислена и последователно водена политика ?!

155

Анонимен

преди 2 години

Бойко Рашков: Цветан Цветанов = 19:6

154

Анонимен

преди 2 години

Ще гласуваме, но ще е за ГЕРБ!

153

Анонимен

преди 2 години

Конфликтът на БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ е между патриархалната закостенялост и желанието да бъдат в крак с времето.Ами като искате да сте съвременни хора-ПОРАСНЕТЕ, ***-*** ВИ ПРО-СТА, БЪЛГАРСКА!Не сте само вие на този свят! С вас или без вас светът ще се развива и върви напред, а вие си се изчегъертвайте от лицето на планетата!

152

До 185

преди 2 години

Свобода и независимост от какво? Глобално всички сме зависими и това е тенденцията, а именно всеки да осъзнае, че е заедно с всички на една лодка. Конфронтацията е отживелица. Революционерите са хора от 19 век. Стана въпрос за НЕПРЕКЪСНАТА ЛОГИКА, която е изходът от сегашното състояние. Няма никаква логика в рестарт, изчегъртване, подмяна на администратори. Логиката е корекция на курса, КЪДЕТО ТРЯБВА, ъпдейт на системата, постоянно обучение и развитие на индивида, екология-просто е!

151

Анонимен

преди 2 години

Мачкай ГЕРБ българино! Тази партия на Борисов,доказа че е крадлива!-:(( И заслужава да бъде издухана от политическата сцена на България! Амин! Гласувай масово на тези избори! Твоят глас е значим! Нищо че 12 г те убеждаваха в обратното!!!! Гласувай!

150

Симо

преди 2 години

Вярвам ти.Хазната Борисов ви я остави празна според лъжите ви и вие за 1 месец я напълнихте много пак с лъжите си.Между другото днес си празнувал деня на лавандулата ей така не предизборно просто си почел лавандулата.Толкова сте смешни и жалки ,че отвръщавате нормалните хора

149

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ умре отдавна! Така както бившето СДС след 1989 г! Толкова ли е трудно да се проумее от Гербавите " войници"?! Старшината Борисов умре бре Гербери! Какво следват? Ами свобода и Независимост! Както това СДС с Христов! Един файтон хора са кариеристи въртящи се около ГЕРБ щото сами са кръгла нула! -:) За това ГЕРБ не взе повече от преди! Нищо че е със " СДС"!-:) Вдявате ли вече реалността?-:)) На изборите ще ви издухат както вятър слама!-:))) Събудете се еййй!-:)

148

КуКлус

преди 2 години

В Сливен-ска област правят ремонти на пътища които бяха прфектни .......това незнам защо е ......май не им харесва стария издражлив асфалт .....Има къде къде разбити пътища тях не ги виждат явно ......

147

Анонимен

преди 2 години

Вземах 4 декара имот в една махала 2005 година за 10 хил лева с право на строеж. сега се оценява на 150 хил лева.

146

Анонимен

преди 2 години

Абе аз обикновен работник имам състояние за около 400 хил лева днешно време, какво толкова. Тогава като ги взимах преди години струваха смешни пари, щото никой не ги искаше.

145

Анонимен

преди 2 години

Големия проблем на Бибитков е че не е разбрал за гаража и мазето на Рашков, и го е яд че не е могъл да вземе част от тях хахахаха.

144

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ е национална катастрофа.

143

Анонимен

преди 2 години

Нашата Родина е земен рай и затова завистниците са много. Но небето вижда.

142

ХХХ

преди 2 години

България е изгнила от десетилетия ......всичко е гнилоч .....Това лесно няма как да се поправи !