55

Анонимен

преди 3 години

Да живее Велика Македония от Охрид до Варна! Всичко е северно македонско мнозинство!

54

Анонимен

преди 3 години

За Мицкоски смятам,че е много вреден и за Македония и за отношенията с България.За Заев също знам ,че много манипулира,но той като чели му е трудно в момента.Той убеждаваше Македонците ,че България е най-големия приятел на Македония.След като ние им наложихме Вето ,Мицкоски се възползва от това и го натисна.Заев се изплаши и започна да говори по различен начин и това го прави не стабилен.Стана пълна каша.За съжаление много отрицание се създаде.

53

Диана

преди 3 години

До Анонимен50Щом знаеш, че съм мъж, значи нищо не знаеш, защото съм жена. Мен не ме интересува какво мислят македонците от РСМ! Тебе не те ли дразнят всичките им лъжи и мръсотии тук - не виждаш ли този сме.шко който се нахвърля върху нас, че сме били лъжели как напълно открито ни манипулира? Ти това за знак на уважение ли го приемаш или за подигравка с елементарния разум?Такива като тези тук смачкват нашите макета където и да са, смачкват и българите където и да са - ти доволен ли си от това?!

52

Анонимен

преди 3 години

Сърбите си мълчат, обаче макетата се обаждат :))) Това ако не е обида към нас, не знам :)) Ако искат вето до края на живота си, да продължават в същия дух :))

51

Анонимен

преди 3 години

Макетата не са закърмени с омраза към България.Абсолютни лъжи са това.Аз съм от Македония и знам ,че не е така.Хората които мразят всичко са около 10%. С поведението на Българските политици може да станат повече.Македонците не се различават от нас,те са като нас.Не искат обаче да им се налага мнение.Според мен подхода ако беше различен,можеше и да се обединим,но с вето,блокади и обиди няма как да се случи.Когато някой го чувстваш като сънародник може да му го кажеш с добри чувства,а не с обиди.

50

Пернишката секта

преди 3 години

Казват на Македония какво да прави при условие че в Перник България ЕС има Нацистки Концлагер!Потвърдено е от чужди служби!

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50 Добре е че има и разумни хора като вас, но всички са така. Какво ще кажете за ДПМНЕ. Утре Заев пада и те се обръшат срещу България с антибг пропаганда и лъжи и отричане на България.

48

Анонимен

преди 3 години

Внимавай с говора.Смърдльо е обида.Не съм Сърбин,а Българин.Не виждам лошо в това човек да е Сърбин.Писането ми е различно от вашето,защото имам различни виждания от вашите,а ако ще се обиждаме и аз мога,но интелекта не ми го позволява.Само човек,който не може да убеждава ползва обиди.И да смятам ,че Васил е забъркал с Български флаг в официалния му Клип,в момент когато ние налагаме вето.А това с Азис е само пример,аз нямам нищо против него.Може да дам пример и с друг певец.Малко реклама за Азис

47

Истукан

преди 3 години

Македония се опитва да се прави на по-велика от България, а забравя, че е отцепена от България.

46

Диана

преди 3 години

До Анонимен48Разбира, разбира аз много добре сръбски северномакедонецо! Е, ако не си чист сърбин и се смяташ за македонец кореняк, то си се оставил на сръбските внушения, говорейи като сърбин-защото ако един македонец мисли със своята си глава, той няма да мисли като един сърбин, значи! А ако открият българско съкровище някъде по света ще кажат това е българско съкровище открито на тази и тази земя, сме.шко! Ако си мислиш, че плачем за такива него.дници като теб, лъжеш се! НО! ИМА ЕДНА ИСТИНА!

45

Анонимен

преди 3 години

Не можем да кажем, че всички обикновени хора там са срещу България, но на политиците им определено не може да имаме доверие и ако не се поправятм винаги ще има най-малкото подозрение в България към СМ за някакви игри и планове срещу България..

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48Остави го сърбето, на един удар живот е :)) Дианчето понеже се дава лесно, не знае за българската пропаганда, колко пот се е изляла за да бъдем призната държава от целия свят, за разлика от макетата, големата ни грешка че ги сложихме под крилото си :))

43

Анонимен

преди 3 години

Диана знам,че си мъж.Но ти от къде знаеш за Македонците какво мислят?Аз съм от Македония и да има хора там ,които мразят всичко,включително и себе си.Но не е коректно да пишеш за всички Македонци.Мнозинството от Македония преди ветото харесваше България и почти нямаше Македонец, който да не е идвал в България.Не са идвали само тези които нямат пари.По скоро мнозинството харесваше България.Сега не знам какви са им чувствата на мнозинството към нас Българите, след ветото.

42

Диана

преди 3 години

До Анонимен42Това което виждам тук е само един озлобен сърбин пред лицето на фактите - НЕ ИЗВЪРТАЙ НЕЩАТА, смръдльо! Никой никога не е казвал нещо по-различно нито за ВАСИЛ, нито за ВИКТОРИЯ нито за композитора!Покажи ми някой някога да е казал нещо по-различно от това,че сте знаели тези хора!Не е проблемът в знаенето, а в вашето отношение към българското самосъзнание-едно знаме на чужда държава не означава нищо като част от фон за част от секундата!-да кажеш добро за Бълг. не значи лошо за РСМ

41

Анонимен

преди 3 години

Илиев дай да видим това видео за Заев от преди няколко години с обиди за България.

40

Анонимен

преди 3 години

Нека тогава да изберем Азис за Евровизия и да направи декор с Турското или Македонското знаме за няколко секунди.

39

Диана

преди 3 години

До Анонимен39Много тенденциозно пишеш, за да ти вярвам, но ще се опитам! Макетата в РСМ са закърмени с антибългарски бълвочи на сърбите там - това не е от вчера! Сърбите се борят яростно за подсъзнанието им от първия ден на окупацията им! Васил е показал българското знаме за части от секундата като част от самия него с двойното му гражданство и тук моментът няма нищо общо - ние не пречим на макетата нищо, те сами си пречат! Азис с каквото и знаме да излезе, никога не бихме го посрещнали така..

38

Илиев

преди 3 години

По време на изборите за кмет на мисля че беше гр. Струмица,големият балкански хитрец и демагог З.Заев,е наричал българите с най долни *** квалификации,днес лицемера,иска същите тези българи,които за него са монголи,окупатори,хора от ниска порода,да се съгласят,да кажат да за ЕС,като изглупяхме тези шовинисти да ги натикаме в НАТО! Абсурд е тези от Македония,да се доберат до Брюксел с идиотското си отношение към нас българите!

37

Анонимен

преди 3 години

За Васил който беше представител за Евровизия се знаеше че е Българин преди да бъде избран.Виктория която беше наш представител тази година,преди няколко години беше представител на Македония за Евровизия като бек вокал.Преди това Българин беше композитор на текст и музика за Македонска песен и всички в Македония знаеха за това.Спрете се малко с лъжите.За Васил се знае ,защо имаше протести.Няма как да сложиш Македонски флаг в официален клип на Българска песен за Евровизия.

36

Истукан

преди 3 години

Щом има Северна Македония, ще има и Южна Македония. Ще се цепи тази малка държавица, докато изчезне от картата и се затрие.