53

Машалах

преди 2 години

Нинова: Имаме мащабна програма за увеличаване на доходите на ИБ на БСП.

52

Винаги имат!

преди 2 години

БСП винаги представят добре звучащи програми и мощно се сгромолясват при осъществяването им!

51

Тикволандия

преди 2 години

До До: И коя е европейската партия? Тази на бат'ти Бойко, заради която сме най-бедната и корумпирана държава в ЕС? След като преди Бойко бяхме на едно ниво с Румъния защо сега сме далеч зад тях? Заради тези ли "успехи" да изберем пак некадърната и корумпирана гербаджийска дружинка. Бойко, ако му е останал малко акъл, да си изпразва чекмеджето и да се изнася докато още може.

50

Анонимен

преди 2 години

на Славун менторката

49

Анонимен

преди 2 години

Техноимпексова припадни веднага казах

48

Анонимен

преди 2 години

Мачкай хунтата Корни

47

До

преди 2 години

В Румъния изчегъркаха комунистите и дойде Кьовеши.В България ще изчегъртват европейската партия,за да дойдат червените дето искат оставка на Гешев.

46

Анонимен

преди 2 години

На чии доходи? На вашите или на нашите?

45

Време за промяна

преди 2 години

До ПЕНСИОНЕР: Бойко е спасението ни? Не е зле да си пиеш хапчетата преди да ги пишеш тези "открития". Преди управлението на ГЕРБ на кое място беше България? По времето на Станишев влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния. Даже искахме да не ни пакетират с нея, защото сме били по-напред. А сега те са далеч преди нас, с 30% по-голям БНП на глава от населението. Това са "големите успехи" на Бойко и гербаджиите. Докато не се оттървем от тях няма да се отлепим от дъното.

44

БСП

преди 2 години

Не е важно кой е първи на изборите. Важното е кой управлява след тях. ГЕРБ като бяха първи на предишните избори, да не би да управляват в момента??Ние управляваме!!Разрушихме модела на ГЕРБ, който печели изборите, той да управлява.

43

Hristo

преди 2 години

30 години вече имате програма за увеличаване на доходите ,ама само на Вашите доходи.Вярва ли им още някой на тия шушумиги.

42

Време за промяна

преди 2 години

На тези избори БСП ще има по-добри резултати. Не е толкова важно дали ще бъде на второ или трето място, по-важно е че без подкрепа на БСП т.н. партии на протеста няма да могат да съставят правителство.

41

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 45: Нещо да си пропуснал в съчинението? Вилата на бат'ти Бойко в Барселона например? Стига г'лупости.

40

С ГЕРБ към небитието

преди 2 години

До нострадамус: Точно това е коалицията на Бойко с остатъчното на остатъчното СДС - един файтон хора, които ако се явят на избори сами няма да минат и 1 %.

39

Анонимен

преди 2 години

Борба с бедността?!!Същия Иво Христов на страниците си на своя пасквил за прехода е написал нещо подобно:"Народът вече е разбрал,че прехода е в полза на номенклатурата и не е актьор на съдбата си".Пита се как с такива глашатаи на мафията вие ще се правите на лява партия?А може и да сте наистина д...ли щом тоя човечец е народен представител от БСП.

38

Анонимен

преди 2 години

Шумкарски изпълнения ....Народа е гладен, не глупав !

37

Анонимен

преди 2 години

Вицепремиерът и вътрешен министър на България Бойко Рашков е натрупал баснословно богатство, въпреки че цял живот е карал само на държавна заплата.19 имота, цяла резиденция в полите на Витоша, апартаменти на морето, окрупнени в цяло имение, къщи в Стара планина, фитнеси, басейни, сауни, гаражи колкото мезонети, ниви, складове, луксозни автомобили...Как става това? Има ли по-богат политик в държавата от г-н Рашков?

36

нострадамус

преди 2 години

Коалиции с нищожни партии ,само и само за да вземат властаа.

35

Малко за политика

преди 2 години

До Краси: Бат'си Бойко ли имаш предвид? Този, които изтегли заем от два милиарда евро от Саудитска Арабия за на направи газопровод за руска газ до Сърбия? От САЩ вече го отсвириха за това.

34

Анонимен

преди 2 години

Да ограбите доходите.