194

Бач Кике

преди 2 години

До До 199 ...Нали тия, като теб, дето ги е много страх са се ваксинирали, носят маски, презервативи, противозачатъчни и тн, а ако толкова много те е страх и нали си много умен, защо не се затвориш вкъщи и не излизаш за да ти е по-сигурно, промит ***

193

Анонимен

преди 2 години

В Израел ваксинираните с две дози са 56,9%, а с поне една доза са 60,8%. За последните седем дни в Израел няма нито един починал, а новите случаи са повече от два пъти по-малко от новите случаи в България на човек от населението. Явно ваксинирането работи.

192

Шугър деди

преди 2 години

На година по Света умират 184 000 човека от прекомерна употреба на захар...

191

До 199 ...

преди 2 години

Написал си "Така и не разбрах аз защо трябва..." и това обяснява много. Само най-неумните не разбраха, че при такива зарази пазиш другите, като насиш маска, като се ваксинираш и т.н., а другите пазят теб. Не е проблем ти да се заразиш, проблема е, че като ти се заразиш започваш да заразяваш останалите, а това вече е голям проблем. Ако беше само до тен, заразявай се щом искаш, умирай щом така предпочиташ, но не увреждай останалите.

190

Анонимен

преди 2 години

До Ковид 19:Определено има пик там - смъртните случаи са 10 пъти по-малко, отколкото в началото на годината. Да.

189

Анонимен

преди 2 години

По въпроса с починалите от делта варианта на вируса във Великобритания, въпреки че са били ваксинирани, Околийски заяви, че това не значи, че ваксината не работи. А какво значи? Само като им чуеш приказките, да си противоречиш в едно изречение, само и само да изкараш колко е велика ваксината. На такъв би се вързал само някой с много ограничени умствени възможности, каквито са повечето ваксинирани.

188

Антрополог

преди 2 години

В областната болница на областния град Сливен пет дена не могат да диагностицират апендицит.Жертвата умира ...Да жертва е не е нещастен случай или болест ,а жертва 5 дена в болница и умира от апендицит.Та на такива лекари как да им се доверяваш за други неша всичко работи на мъгия и на плещите на 2-3 стари лекаря и сестри ,които все още имат знания и морал.Всичко ново са чалгари и чалгарки жадни само за параа и наркотици.

187

Клоунски Свят

преди 2 години

До Не!То няма смисъл да мислим за делтата - нали като беше онази fanariotsko-jidovska *** миналата седмица на визита тропнаха че в Плевен имало ВРЕМЕННО ПРЕБИВАВАЩ (сигурно от Streetshitia-Индия да учи медицина тука) чиято проба е взета още преди великденските празници (края на Април) и е позитивна за Делта варианта.КЪДЕ ГО СТРЕМГЛАВОТО УВЕЛИЧЕНИЕ? Елементарна сметка - 50-ца беше миналата неделя (20-ти) - значи близо 2 месеца откакто бразилеца се е развявал с делта-та.А държавата - в зелено

186

Анонимен

преди 2 години

Стигнах до там, че е " експерт" от СЗО. Нататък е ясно какво ще говори.

185

някой

преди 2 години

Боцкайте се и ме оставете да умра в страшни мъки.

184

...

преди 2 години

Така и не разбрах аз защо трябва да се ваксинирам? Ваксини има за всички, който иска се ваксинира, а такива, като мен, които не искат - си носят отговорността.

183

Анонимен

преди 2 години

България и като манталитет и като култура е очевдидно по-близко до анадола отколкото европа, някакви твърдоглави варвари.

182

Ковид 19:

преди 2 години

А Великобритания и Израел като се ваксинираха като улави ЩО имат пик на заразени??!!

181

..

преди 2 години

Слагайте си ваксинити прости хора такива

180

анти-ковидваксър

преди 2 години

Ноември декември ще съм се заредил с пуканки и ще гледам филма Страданията и Смъртта на Антиваксъра. Умрял за да изкупи собствената си глупост.Oкъде си сигурен, че ще си още жив тогава!?

179

до 192

преди 2 години

"Ноември декември ще съм се заредил с пуканки и ще гледам филма Страданията и Смъртта на Антиваксъра. Умрял за да изкупи собствената си глупост."---------------------------------------------Тази песен вече я слушам две години. Междувременно се оказа, че съм прекарал вируса без изобщо да разбера, че съм бил болен. Гледай да не се задавиш с пуканките когато и ноември ме видиш тук неваксиниран.

178

Анонимен

преди 2 години

заглавието на статиата е като "ЗАПЛАХА", или/или, за тяхна сръбна вест обаче, ще трябва пак да пръскат и така докато видят, че ефект няма да има, колкото и да се опитват да го налагат

177

Анонимен

преди 2 години

Ноември декември ще съм се заредил с пуканки и ще гледам филма Страданията и Смъртта на Антиваксъра. Умрял за да изкупи собствената си глупост.

176

Не!

преди 2 години

До До 188Съгласен съм, така е!

175

До 188

преди 2 години

А представи си следния вариянт - нямаше телевизор и от никъде не беше чул за "делта вариант", сега ти нямаше да знаеш, че има "делта вариант"