265

моч

преди 2 години

Сега болшевиките начело с радефф и тум_ба_та от чалгаро-мутраци , след изборите като овладеят на 100% държавата , няма да сме най-бедните в Европа...ще станем най-бедните в Африка....тогава ще се конкутираме с куба , венецуела и северна корея.

264

Анонимен

преди 2 години

Най-бедни, но за сметка на това най-рекетирани, най-корумпирано управление и най-санкционирани за парички.

263

Анонимен

преди 2 години

Фактическото индивидуално потребление не отразява ли кой как харчи, не кой как печели?Повечето българи са си спестовници и дори и да получават добри доходи я карат разумно и спестяват.Повечето де, хаймани и прахосници също има.

262

до Стар емигрант

преди 2 години

А пък ти си хайлайфа на обществото в Англия айде стига се хвали, някой те е дръпнал преди 20 години в чужбина и сега плюеш по сънародниците си

261

Стар емигрант

преди 2 години

Живея във Великобритания от 20 години и винаги мога да позная българина от далеч-озлобен с тревожни очи, намръщено потъмняло лице и нервни и трескави движения. Затова съм се капсулирал със семейството си в крайно ограничен кръг от хора. Нямате си и престава какъв мизерен живот водят нашенците там-на дъното на обществото, по 12 души в къща с една баня и тоалетна плюс най-долнопробната и ниско платена работа е за тях. Не се заблуждавайте от хвалбите им, в Англия те са утайката на обществото!

260

Анонимен

преди 2 години

ТАКА Е НАЙ БЕДНИ СМЕ В ЕВРОПА, НО СРЕДНАТА КЛАСА В РУСИЯ ВЗИМА КОЛКОТО НАШИЯТ ГАРАНТИРАН ЖИЗНЕН МИНИМУМ - СПОРЕД СВЕТОВНАТА БАНКА СРЕДНАТА КЛАСА ВЗЕМА ЕДНА И ПОЛОВИНА МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА- Е ТЕ ТАМ МИН ЗАПЛАТА Е 118ЕВРО ТАКА ЧЕ НИКАКВА ЕВРАЗИЯ.

259

Анонимен

преди 2 години

А бе, потреблението на *** и наркотици коя инстанция го отчита ?

258

SHEFA

преди 2 години

Д0 270-ЗАЩ0 ДА НЕ МИЯ ЧИНИИ?-МЕН НЕ МЕ Е СРАМ 0Т РАБ0ТА.-П.П-Е ДАЖЕ СЕГА ЩЕ ИЗМИЯ ЧИНИИТЕ В МИФКАТА-А ЖЕНА МИ ШЕ НАРЕЖЕ САЛАТКА.-АЙДЕ ЧА0 ЗА СЕГА.

257

Анонимен

преди 2 години

Не може всички да са първи трябва да има и последни

256

Анонимен

преди 2 години

Ако знаят, тея дето са правили статистиката колко от потреблението в България не се отчита.................. Масово се крият продажби. А при услугите - там почти нищо не се отчита. Потреблението е поне двойно на отчетеното, ама се гледат официалните данни.

255

До 273

преди 2 години

А ти пък трябва да разбереш,че това,което ти считаш да успех,не означава, че задължително е такъв.Това че някой е успял в чужбина, не го прави по-успял от този,който е успял в България. Това е ценност само за емигрантите. Да не говорим, пък че повечето емигранти са бачкатори и мизерстват, което пък въобще не е никакъв успех .И каквото повикало-такова се е и обадило.Ако си мислиш, че като си в Германия, ще ти позволя безпроблемно да ме обиждаш,много си се объркал.

254

Сифилиско

преди 2 години

Не отчитат пазаруването в чужбина, което ми е около 40% от общите харчове за мин година. В БГ само по необходимост и за храна давам пари.

253

Анонимен

преди 2 години

И кво потребяват тея на запад, дето тук не го потребяваме?

252

Анонимен

преди 2 години

Не може да миеш коли и да очакваш хиляди лева заплата.

251

До 176/ до 141

преди 2 години

Страни като Испания, Франция, Холандия с огромен туризъм - богати хора които купуват храна, вещи, дрехи, бижута...това е потребление! То е част от тази статистика. Поне да кажат колко % от населението е броят на туристи и средната продължителност на престоя, за да се направят някакви изводи колко от потреблението е местно. Освен това, къде са френските туристи къде са българските (ох, ще дойдат ли руснаците). Като разделиш оборота на бизнесите на брой население- естествено, че потреблението е по-голямо за популярните туристически дестинации.

250

Анонимен

преди 2 години

До До 265/271 Трябва да се нучиш да мислиш, да гледаш по-малко в чинийката на другия и по-малко да злобееш за сметка на хората, за които си въобразяваш разни неща или за тези, които смяташ за по-долу от теб.

249

Анонимен

преди 2 години

До всички миячи на чинии и общаци! Никой не ви е виновен за ниските заплати.

248

До 265

преди 2 години

По какъв критерий нищо не става от мен?Не съм осъждан, с висше образование, женен с две деца, имам добри доходи за българският стандарт, с престижна професия.Какво трябва да постигна,за да стане нещо от мен?

247

Анонимен

преди 2 години

Shefa Ами да си учил повече, за да осигуриш бъдеще на децата си. С миене. А с миене на чинии нема да прокопсаш. За миене на чинии никъде не дават много пари.

246

SHEFA

преди 2 години

До ГРЪК-ТИ ТРАЙ-ЗНАМ ВИ ВАС БАР0ВЦИТЕ.