22

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 27 - бате, ти ако си с маска на улицата, имаш тежко психическо заболяване, последна грижа ти е ковигрип.

21

Стойчо Кацаров

преди 3 години

Преди, когато обещавах разни работи, не знаех че ще мога да изкарам пари.

20

Анонимен

преди 3 години

Вярвах, че Кацаров ще донесе така желаната ни свобода. Да се отмени извънредната обстановка - понеже няма НИКАКВО ОСНОВАНИЕ ДА ИМА ТАКАВА и никога не е имало! Надявах се да махнат маските, ограниченията и цялото това безумие с пЛандемията, както и да се заклеймят инжекциите които се наричат ковид ваксини! Но не би! Този бок- лук докато се кълнеше че е против маски и ваксинаци когато захапа министерското кресло, все едно някой го подмени с друг. Стана по заклета дуп- едавец дори от Ангелов.

19

Анонимен

преди 3 години

Едва до делта ли стигнаха? Следват епсилон, зета, ета, тета ... и така до омега.

18

ПЛАНдемия

преди 3 години

Станете и те ще паднат

17

Виготура

преди 3 години

Като спрат да бачкат овцете и спрат да плащат данъци, ще може да си заврете мерките на едно много специално място, където слънце не огрява

16

Анонимен

преди 3 години

Стиснали са го тоя коронавирус за гушата и го изстискват до последно като паста за зъби. Много дойна крава се оказа за някои. Старият коронавирус вече е демоде и хоп, веднага се намериха мутации. Коя от коя по-страшни и заразни.

15

Анонимен

преди 3 години

Ако ИЗМИСЛЕНАТА ЛЪЖЛИВА "делта мутация" съществува, защо в Индия от 3.7 милиона активни случая на 14 май, имат 730 хиляди днес? Защо обективната реалност се отрича в името на скапаната ковиприказка? Събуждайте се ей, това не е сън, това е кошмар!

14

Живот тук живеят

преди 3 години

новобогаташите на партията-майка.Останалите мизерстват или като техни слуги, или като работят на по 2 места, за да избягат от банковото робство.

13

Анонимен

преди 3 години

Никой нормален човек не би го написал по този начин. По-скоро не е "животът се завръща", а "малоумщината си заминава"

12

С пушка в ръка?!

преди 3 години

~500 години с пушка в ръка не можаха да се освободят нашите от турския ред.Руската армия го отмени.После с пушка в ръка се бориха срещу монархизма.Пак руската армия го отмени.След това пък руснака Горбачов ви пусна на свобода, веднага я обърнахте на слободия и се трепете дори с голи ръце.ВИЕ сте само (чети внимателно) за Военен режим!Тогава пушките са в правилните ръце, а айдуците биват ликвидирани !!

11

Анонимен

преди 3 години

Няма никакви мутации лъжливи боклу ци такива! Кога ще ви обесят вас??

10

Анонимен

преди 3 години

Животът се завръща? Кой го е писал това? Някой 12 годишен жендър ли?

9

В ДНК-то на нашенеца

преди 3 години

е мутацията КиК - кражба и корупция.Това доведе до ограбването от българи на бащината си земя.Даже в чужбина цивилизовани хора пропищяха на умрЕло от крадлив *** !!!

8

Анонимен

преди 3 години

А бе някои хора май още не сте разбрали! Връщане към нормален живот само като бабите и дедовците ви. С пушка в ръка и смъртно наказание в името на народа за всички участвали в цирка Кромид. Ваксинираните не ги бройте, те са вече мъртви-душевно, скоро и физически. Цинизма на ционистките гадове няма край. Гоним духове- болен ама без симптоми, хахаха така всеки неудобен отива изолация. 1984 трева да пасе. Ще стигнете и до пушките, съвсем скоро. Убеден съм.

7

АНОНИМЕН

преди 3 години

Делтата е заразен, защото кихаш и вадиш сополи и кашляш, гърлото те боли - до тук с общото с настинката. След няколко дни идват усложненията, уж си бил с настинка, пък имаш пневмония и ти трябва кислород - красота, дотук с леките симптоми, ако си късметлия ще се разминеш, ако си ваксиниран също, иначе виж зимата.

6

лигма

преди 3 години

*** и порнографията, делта сигма омега, какви глупости говорят. В Индия си дойде "вълната" по абсолютно същия начин, както в Германия, Италия, Франция и България, така си и замина. Ако се погледне населението и се сравнят данните, излиза че дори е била по лека ситуацията в Индия. 200 пъти е по-голяма от България, а ние имахме дни с 4000 случая, те нямаха 800 000. Германия е 17-18 пъти по-малка, имаха над 30 000, Индия нямаше над 500 000. Обясняват, било като настинка, не е като, ами е.

5

Анонимен

преди 3 години

И какви спешни мерки ще ни натрапите пък сега? Не се набесняхте.

4

Анонимен

преди 3 години

Да връщаме Годжи, Кантарджията и бариерите по пътищата.. И най важното, да върнем главния борец с вирусите Д-р Боко. Какво ще кажете?

3

Ник

преди 3 години

Свободата е една. или я имаш или я нямаш. щом нямаш право на нещо елементарно без да си бил съден И осъден, се намираш в ситуация на зависимост / робство. и такива малки ялови фюрерчета ще те командорят кога можеш да излизаш на плаца да се разхождаш за 1 час, а скоро и кога да спиш, да ядеш, да се евтаназираш и самозагробиш.