65

До Маке

преди 2 години

Хайде, няма да доказваме българския произход на болшинството от населението там - да речем, приемаме, че българите вече ги няма. В такъв случай, обясни ни какво е станало с тях - около 1 200 000 (2/3 от цялото население) само за 40-50 години, и откъде са дошли другите на тяхно място ! Целият съм в слух... и не само аз !!!

64

До маке

преди 2 години

Международното право сочи среден пръст на ръката изкуствено северномакедонската ***. Новосъздаденото "албанско" Косово има повече достойнство от РСМ. Новите " косовари" поне не отричат, че тези земи са сръбски, а безродниците в РСМ отричат или крадат Българската история!

63

х

преди 2 години

До МакеКато България е на 800г., кажи например, кой спря нахлуването на арабите в Европа през 717-718г? Интересно е да покажеш, какви международни договори има подписани С Македония и през кои години?

62

До маке

преди 2 години

България иска своята си земя, исторически днешната изкуствено създадената РСМ е част от България. Ламтеж ли е това, когато безродното население на северномакедонската *** краде българска и европейска история? Албанците имат повече години история от самозваните "македонци"

61

No Coment

преди 2 години

Македонците са толкова древни,че не знаят дори от къде са долазили в Скопие.А историята им е толкова древна,че дори не си спомнят имената нито на първия сицар,нито на последния.Знаят само че между първия и последния цар,всички царе са били български.И понеже са влюбени в своята най-древна история,едни руснаци са направили в Ю-тубето филм за древното Скопие.Такава подигравка от риснаци кум историята не съв виждал и чувал.Цялото Скопие е покрито с ,,древни'' гипсови статуии на гръцките царе.Смях.

60

Анонимен

преди 2 години

Заври си македонските земи кдето слънце не изгрява. Проста *** македонска чутура. Всъщност по-добре, че ви отделиха от нас, да не се срамуваме като ви гледаме простотията.

59

Еврика, професоре

преди 2 години

Ти откри Америка !

58

До маке

преди 2 години

И какво са вашите жалки 70 години пред 1300 годишна България?

57

Македонец

преди 2 години

До 57 "Не ви ли е страх ,че сте запланувани от Бога като българи,а тук разни гадни сърби и руснаци и не знам си какви,ви казват какви да сте.Помислете от какъв зор толкова мразите Българите? Защо?"Да ти одговорам. Тие не прифааат такви какви што сме - Македонци кои зборуваат македонски азик. Од друга страна вие блгарите само не навредувате и ни кажувате какви да сме, по ваша замисла и желба.Едноставно нали?

56

Анонимен

преди 2 години

Хеее, ква македонка идентичност? Да си измислен от един сатрап Сталин, за да може по-ласно да управлява Балканите, като разделя и владее, хич не е за хвалба. И най смешното е, че вместо да са се съпротивлявали на тоя геноцид кротко като овчици навели глави и се оставили да ги нарекат македонци.. всичко читаво, което се е съпротилявало е било избито от титовите удбаши. Останали са само б---клуците.

55

Ами

преди 2 години

До Маке Претенциите на СМ са и върху личността на Цар Самуил! И да случили са се много неща, като измислянето на нова писмена норма, за да различава от българската в манастира "Прохор Пчински" и създаването на СР Македония в състава на СФРЮ. Обявяването на починали хора за македонци и т.н.

54

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Опитът от страна на някакви скучни полутурци -полугърци ,окупирали с разширените си по типично александромакедоновски ромейски начин заdни халки Българска Македония да саботират за пореден и окончателен път Българска Македония ще се окаже весел път към окончателната Българска победа за тази изконна и подарявана често от руските роми на сръбските роми Българска земя. Ниш също е Български. Очаквам мъжество от страна на сърбите и честност в признанието за зулумите срещу Българският народ. Няма врем

53

До маке

преди 2 години

Северномакедонската кочинааа няма и полов век съществуване и е на път да бъде Албанска, тръгнал си да се съмняваш в съществуването на 1300 годишна България. Албанците са по - стари от вас, антибългарски ***!

52

До маке

преди 2 години

Турците не ви признават, нито изкуствено създадената ви антибългарска ***. Проблемът е, че сте българи, които сте се отрекли от истинската си Родина България, от българското и българщината. ***, робуващи на глупави измислици. Вашите антибългарски помагачи от Русия и Сърбия няма да ви помогнат, нито пък ще ви погледнат.

51

Маке

преди 2 години

България е на не повече от 800 години и между първообраза и и днепното и състояние няма много общо Македонската цялост и принадлежност са гарантирани от международните договори и подчине и на международното право

50

До маке

преди 2 години

България е повече от 1300 години държава, а т.нар " Македония" е от втората половина на 20 век

49

До маке

преди 2 години

Днешната РСМ е Българска, исторически е доказано. Ако отричаш, значи вървиш и срещу историята. Не България, а Албания ще ви лапне без война вашата антибългарска ***.

48

Анонимен

преди 2 години

Сърбоманите също като руснаците и западняците,свършиха своята антибългарска работа в Вардарска България.

47

Маке

преди 2 години

С израза майка България искяш да кажеш че Македония е българска тоест не признаваш РСМ и нейните граници а бе ти война ли искаш бе глпк?!

46

Анонимен

преди 2 години

Новосъздадената Северномакедонска *** няма нито история, нито народност, но простото й население има неистова и необяснима злоба към България и българите. А 1300 годишна България е една от малкото европейски държави с история. Северномакедонската *** няма бъдеще ако продължава да мрази майка България. За съжаление и прекалената русофилия и западнофилията свършиха мръсната си антибългарска работа.