198

Анонимен

преди 3 години

много *** народ и държавата - същото дередже.най-прости сме на балканите, значи в целия свят.

197

протестъри

преди 3 години

всички знаем, че само славчо чалгата ще ни оправи, заедно със сценаристите от шоуто му и танцьорките.

196

Хайдеее,

преди 3 години

Райчев и той понесе жълтата фанелка като Червен Кольо! Превърнаха го на *** сватба в наддаването! Черепът плаща! Хайде да не забравяме , че дъщерята на Андрей Райчев е в борда на директорите на Галъп, пък и кандидат депутат в ИТН!

195

А ако....А

преди 3 години

А ако БСП е втора (което е много вероятно), а защо не и първа и състави правителство... славчовци е ли ще подкрепят това нормално протестърско мнозинство... все пак в протеста имаше повече БСП отколкато ИТН!!!!

194

203

преди 3 години

ГЕРБ са обречени поради много причини, но от външно-политическа гледна точка: ЕС и САЩ. Това за Русия - фундаментално си се объркал.

193

Анонимен

преди 3 години

203 И от кого ГЕРБ са обречени, от петата колона на Русия у нас. За да се задържи на власт червената хунта превзе цялата власт и ще опита, да манипулира изборите. Западът може и да си затвори едното око, за руския човек Радев, но ние не трябва, да допуснем втори мандат на руския слуга, както и правителство на БКП/БСП/ДС. То ще е пагубно за държавата, ще я върне години назад. Стагнация и застой, се случва винаги, след управлението на руската БСП.

192

Анонимен

преди 3 години

Само не гласувайте за ГЕРБ, БСП, ДПС и за т.н. "патриоти".

191

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ няма друга алтернатива освен да вярва във фантазиите, че може пак да са на власт. Толкова много пари от народа са си раздали, че Има Такъв Народ ще национализират поне 4 милиарда "честно откраднати от народа". Във вечерта на изборите ББ ще си тегли куршума, защото няма да понесе униженията от неговите собствени калинки, начело с Гешев. И това е една от причините "соц агенции" да не казват истинския резултат за ГЕРБ, искат да предпазят *** Борисов от самоубийство, защото без него...

190

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са обречени, каквото и да направят, дори и да са на първо място. Нямат работещ ход. Оттук само надолу. Те нямат идеология, а са събрани около един авторитарен и по народному хитър водач. Но вече белята беше видяна от цял свят и няма как да стане. Дали ИТН ще бъде на първо мяст, не знам. Добре е ДБ да водят, защото те имат истински поотенциал.

189

Анонимен

преди 3 години

Единственият начин на " патриотите" да съберат 4 процента е да организират един голям протест пред къщата на Борисов и да го изгонят при Ердоган

188

Анонимен

преди 3 години

Махнете Михаил Константинов докато е време!

187

Странджата

преди 3 години

Естествено е че червен Кольо /не познал нито едни избори/ отписа БСП и сега е яхнал да слави Чалгарската партия . Все пак най добре е за Герб да поседи в опозиция и след като другарите пообрулят държавата хората ще ги търсят както сега търсят бай Тошо !

186

Анонимен

преди 3 години

Смятайте, щом и агенциите на статуквото отписаха Баце, а това дори не включва вота от чужбина. ГЕРБ приключиха - ако има още останали заблудени интересчии там, сега е момента да се омитат.

185

До 188

преди 3 години

Аха, ама само ако се състави ново. Ако ГЕРБ спечелят, нямат никакъв шанс да съставят правителство и служебното остава за още... неясно колко. Единственият полезен ход на ГЕРБ е сами да се оттеглят от тези избори (тактическо отстъпление) и да започнат подготовка за по нататъшни. Ама те нямат толкова мозък да го направят и затова се надяват на някакво чудо. Например ВМРО да спечели 20%, а пък те 30... Или да се коалират с ДБ, което не е толкова невъзможно като знам продажните им душички.

184

Хахаха

преди 3 години

Клоаката в която ни остави да живеем ГЕРБ е най голямото доказателство....

183

Анонимен

преди 3 години

192 Какви присъди, като нямате доказателства, а ГЕРБ имат срещу вас?

182

Стоян Колев

преди 3 години

Думкайте се отзад чакали !!!

181

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ трябва, да засили кампанията си, мощтно, разумно, законно, организирано, масово. Да направи достояние, престъпленията на Радев,БСП,ИТН-Божков, ДБ-Маджо, на всеки българин в градове и села. Да поиска от Брюксел, повече наблюдатели и помощ, срещу хакери. Защото, червената клика ще пусне руските хакери срещу ГЕРБ, за изборите.

180

Изобщо

преди 3 години

Какво коментараме изобщо ГЕРБ....арест присъда и затвор за всички тях !!!

179

ЗАКЛЮЧЕНИЕ НА

преди 3 години

ЯНАКИ СТОИЛОВ- СЛЕД КАТО МИНА АНАЛИЗ И ПРОВЕРКА НА ВСИЧКИ МИНИСТЕРСТВА- ЯНАКИТО КАЗА НЕЩО НЕЧУВАНО- ГЕРБ СА НАРУШАВАЛИ ЗАКОНИТЕ ЗАКОННО....КАТО НЯМАШ ДОКАЗАТЕЛСТВА И ТОВА Е НЕЩО...БНТ- ВЕЧЕРНИТЕ НОВИНАРСКИ ЕМИСИИ...