12

Анонимен

преди 2 години

Герберугите пак са измислили нова велика лепенка с перфорация.

11

Анонимен

преди 2 години

Конкурс по малоумие. Кой ще грабне първото място?

10

Анонимен

преди 2 години

Още една лепенка по български изисквания не съобразена дори с производителя на колата. За да работи на някой "честен" бизнесмен фирмата и да прави от въздуха пари.

9

ceneto

преди 2 години

До Анонименами не може да се унифицират и да са едни и същи,защото тука голям %от автопарка няма да може да мине едно е да минеш преглед в Германия друго е тук

8

Анонимен

преди 2 години

Сега ще ви принудят да лепите стикер след стикер по стъклото докато съвсем се ограничи зрителното поле на шофьора. След година ще решат,че "еко стикерите" не са достатъчни за справяне на замърсяването от ромските махали и ще гласуват закона за четни и нечетни номерации т.е. в понеделник право да се движат ще имат само МПС със четни номера, вторник само с нечетни.Невярвате ли, хохохохо, стойте и гледайте как ви стягат синджира тия червени маскари

7

Анонимен

преди 2 години

Вие по-добре се радвайте,че са решили така. Ако трябва да отговарят на параметрите зададени от производителя 90 процента от колите ще са аут или за скъп ремонт.

6

Анонимен

преди 2 години

Целта е да скубнат още пари. Предлагам стикери и за цвета на автомобилите. Тъмните да заплащат допълнителна такса, защото се нагряват повече от слънцето и допринасят за глобалното затопляне, топенето на ледниците и намаляването на популацията на белите мечки.

5

Анонимен

преди 2 години

Пореднат глупост, като се почне от това, не са съобразени с европейските. Какво прават колите с чужда регистрация? Ще минават тех. преглед? То не стига че сеа всяка страна има собствени и стъклто е като циркаджийски куфар. Толкова не могат да се унифицират и да важат едни и същи навсякъде...

4

Анонимен

преди 2 години

Давате ли си сметка колко нагли са тия "законотворци"?

3

Анонимен

преди 2 години

Всички некадърни милиционери, бойко ли се казват? Тази гламава потомствена ***, какво разбира от еко норми. Народа го е казал, ***, по-***, най-***, шофьор, охранител, милиционер.

2

Коментар

преди 2 години

Тикварска к0чина мачкаща народа без никакво производство и издържаща се само от данъци които отиват за кражби и заплати на огромната държавна хранилка !Всичката пара у свирката на локомотива и той стои на едно място и не може да мръдне!

1

Анонимен

преди 2 години

Цитат:Тези категории не отговарят на европейските - от 1 до 6, зададени от производителя, а са определени от българските власти. По-голяма глупост не е правена в България. Кои са тези власти? Ако са тези от ДАИ - та там работят все бивши катаджии, за които всечки знаем, че не се отличават с особен интелект. Някъде публикувани ли са изследванията как са определени тези категории, противоречат ли на европейските, защото един обикновен адвокат ако ги атакува в Европа и веднага ще отпаднат.