115

Съгласие

преди 2 години

Много правилно казано от Спасение???, какво спасяват единствено. Лакомията за пари ни постави в тази насадена пандемия!

114

Съвет

преди 2 години

До Гларус. Ей, като ти видях никнейма, и ми стана ясно, колко ти е умственият багаж. Ковид пандемията ще отмине, като натикат в затвора, виновниците за нея, т.е. производителите на ваксините. Тези трябва да бъдат съдени за престъпление срещу човечеството. Колкото до ваксините, и производителите не знаят, какъв ще е техният ефект върху хората, след ваксинацията.

113

спасение???

преди 2 години

Ваксините/Ковид/ не спасяват животи, а спасяват банковите и политически сметки на някои

112

?!?!

преди 2 години

След като ваксините не защитават от индийския щам и " Делта"варианта пробива имунитета,защо да се ваксинираме и какво това ще спомогне за общата заболеваемост, а?!Защо в държави с висок процент ваксинирани отново е бум на болни. Двама познати се разболяха 3 месеца след ваксина /февруари/-имунинет -0, а единият стигна до болница на кислород.Е**** агитацията за биологични експерименти.

111

Анонимен

преди 2 години

Аз лично много им се радвам на ваксинираните. Така светът ще се отърве от глу"павите хора и ще можем най-после да си живеем на спокойствие.

110

Zeitgeist

преди 2 години

Чили:Население: 18млн.Ваксинирани с две дози: 60%Ваксинирани с една доза: 75%От април до сега имат дневно межди 7 и 8 хиляди болни на ден!От седмица са обявили тотален локдаун, тъй като не могат да се справят с пандемията!Ваксините спасяват животи...хахаФакти!

109

Гларус

преди 2 години

От всичките ми познати само глупавите не са се ваксинирали.

108

Д-р ОхБоли

преди 2 години

Лошото е че тези които пробутваха лафовете, че вируса е грипче, че от само себе си ще отмине и всякакви други фантасмагории се ваксинираха. А *** шараните го отнесоха и наесен ще го отнесат.

107

Анонимен

преди 2 години

Хайде де.Не думай.Само ***'алите не били се ваксинирали.Във България всеки ,който му скимне ходи и се ваксинира.Голямо геройство,няма що.Мой познат австриец скоро ми сподели,че от фирмата им предложили ваксини.От хиляда човека само десетина се ваксинирали.Много хора са подозрителни и се опитват да мислят със собствените си глави.

106

Анонимен

преди 2 години

Българина не желае да се ваксинира, той е най-умният, най-информираният и най-хитрият в целия свят. Ако може всички други да се ваксинират и да го пазят , това е идеята на ***.Когато не достигнаха ваксини псуваше, че нямало и не можел да се ваксинира, сега има поне 4 вида ваксини и то абсолютно за всички, но *** пак не е доволен. Е за това наесен, по-скоро Около Ноември ще има нова вълна и всички страни ще въведат ограничения за бг гражданите, защото отново ще сме рискова държава.

105

абе циркаджии

преди 2 години

Защо не се чака ноември-декември?През семптември все още е ЛЯТО.

104

???

преди 2 години

Около мен почти всички се ваксинираха и са вече с две дози. Само едно семейство не го е направило, но те и лекарства не употребяват от край време. Интересно ми е кой още не се е ваксинирали освен избирателите на ГЕРБ от маалите?

103

Анонимен

преди 2 години

Прави ми впечатление,че първи се ваксинирахс мои познати,които не полагат грам грижи за собственото си здраве.Все чакат някой друг да им реши проблемите.Все още нямам доверие в противовирусните ваксини.

102

Анонимен

преди 2 години

Що ви е страх от ваксините? Че ще умрете ли? Ама не се тревожете - първо - все някога ще умрете и без тях, второ и след вас земята ще върти, трето - и без това няма да оставите траен спомен за съществуването си, така че няма да има всенародна скръб, а ако случайно пропуснете да се размонижите - планетата ще ви е благодарна. Така че айде, дайте малко по-смеличко в живота, мъже сте все пак, макар и да не ви личи.

101

пена

преди 2 години

И ск*паните антиваксъри кипнаха пак. Но те си знаят, че те са страхливите и*иоти. И да им е приятно чакането по опашки за тестове преди всяко пътуване...

100

Онзи

преди 2 години

Горките ваксъри, на есен още 2 игли.

99

Леша

преди 2 години

Ще се върна да злобея наесен. Чао ваксъри.

98

новината е стара и

преди 2 години

неточна. Още преди 10 тина дена обясних ,че на базата на сложен алгоритъм съм сметнал че Октомври-Ноември изведнъж заболелите ще се вдигнат и до 10 Ноември са затворили търговците и половината ученици и услуги.

97

анонимен

преди 2 години

и така до края на света

96

aa

преди 2 години

и натебе ти пожелаваме да се случи същото