314

сминдух енд чесън

преди 2 години

Много хора ,много ресурс срещу този министър,голям страх .А той за съжаление е прав

313

Анонимен

преди 2 години

Словения е с 81% съотношение дълг към БВП и е повече от три пъти над нашето. Доста трябва да си вдигнем политическата корупция за да ги стигнем в организираното ограбване на бюджета! Нормата в еврозоната е 60%. Министърчето е черногледо, но му се иска, мераклия е!

312

Анонимен

преди 2 години

Корупцията ако спадне с 50%,ние ще живеем почти като швейцарците.Обаче сме на Балканите,да не го забраавяме!

311

Анонимен

преди 2 години

Тази празна бутилка от безалкохолно е изпълнявала ролята на поплавък , а това че язовира е бил без вода няма нищо, като завали , ще те напълни. За два милиона-толкова

310

Анонимен

преди 2 години

Ако Бойко още беше шеф, щеше да накаже виновните .

309

Анонимен

преди 2 години

Трудна работа Кирчо.Сега ще закрият фирмите лицата от списъкаи ще "съфнат" с нови имена и подставени собственици.По места са дерибеи и имат хора навсякъде по етажите.В тази територия с това племе -Всяко чудо за 3 дни.

308

Фен на прайда

преди 2 години

Веднага свалям гащите.

307

Това ли е Кеймбридж?

преди 2 години

Този пак се изока! Съвсем неуместно и некоректно се опитва да очерня едно от новите лица на Герб Даниел Митов. Нарича колегата си адвокат на Божков и Пеевски. Ама какво общо има пък точно Митов със спонсора на Манолова и триото, а и на целите т.н. протести? Не му отива на млад и както твърди на образован човек, който, влизайки в политиката би следвало да носи нов морал. Нагледахме се на наглост и безкрупулност. Трябват ни нови лица, с нова култура и цивилизованост, каквито не очаквам и от ИТН!

306

Анонимен

преди 2 години

Сурови присъди за 300-400 човека и всичко ще си дойде по местата.

305

Анонимен

преди 2 години

Долу ГЕРБ. Партия на корупцията - захранила Пеевски, Вълка и Домуса с милиарди от ББР. Допуснала 68 милиона загуби в Александровска болница. Управлявала 12 г и оставила Божков да не плати 700 милиона данъци. Не промени ГЕРБ нищо в корумпирания модел

304

Истукан

преди 2 години

При ИТН няма как да станат нещата, ще има избори след избори като се доверявате на тях и нищо ново под слънцето, защото изборите не решават нищо, а само повтарят резултатите. Дали ще избереш едните, или другите, няма значение. Всички са еднакви.

303

Гербер

преди 2 години

До 324. Големи глу.пости си написал. Ама така е, когато си обладан от огромна завист и злоба.

302

Гражданин

преди 2 години

До 318. Глу.пав си. Защото мислиш с долната си част от днес до утре. Искаш президентска република, ама с президент радеф. И ако следващият не ти харесва, вече няма да я искаш, нали? Виждаш ли колко си елементарен?

301

bo

преди 2 години

Е, няма по-загубено твърдение от това заглавие. Ако този човечец наистина ги плещи такива глупости, не знам дали БСП-то ще стигнат 5%. като са толкоз чифте акълии, що не дадоха рецептата как да станем богати преди 20-30 години? Видяхме що некадърници са, или дори да е имало разумни, то те не могат да виреят между продажници, близачи и тъ.унгери. Така,че избора е само един за да не станем още по-бедни....ГЕРБ и Патриоти. Всички други са *** на един и същи господар от Москва.

300

Гледна точка

преди 2 години

А бе този наистина не е добре. Няма си понятие от манталитета на ***, ама така е като идваш отнякъде си с фантазиите си.

299

Анонимен

преди 2 години

По големи глупости които наговори този, не бях чувал.

298

Анонимен

преди 2 години

Нинова разгони стрите Кадърни кадри

297

Анонимен

преди 2 години

БСП изкара мниго слаби кадри

296

Анонимен

преди 2 години

Ако Баба беше Мъжка сега нямаше да съм тук

295

Анонимен

преди 2 години

Народа не иска Диктатура