34

Анонимен

преди 3 години

До Българин////// Просия никога няма да направи добър ремонт на натовски самолет, Който твърди обратното, просто е за лудницата.

33

Анонимен

преди 3 години

И що е кара посред нощ без фарове ? Като ги знаят че наще не са много добри и през деня даже ;) И що праят учения като при всяко учение губят по един самолет които и без тва са кът :)

32

Анонимен

преди 3 години

Миг 29 отдавна трябваше да се продадат за музейни експонати. Тиквата за да саботира НАТО, отказа да вземе Ф-16 от Португалия. Ремонтирането в държава, различна от Просия означава, че руснаците ще прилижат максимум усилия да саботират ремонта - по време на самия ремонт или след връщането. Също така не изключвам да са го свалили по някакъв начин

31

Анонимен

преди 3 години

Мдаа, ако бяха купили 8-те грипена (+2бр. бакшиш), сега нямаше да четем това.

30

Анонимен

преди 3 години

Банкянския крадлив оскотял кофпомпаджия има ли мнение по въпроса, или търка билетчета с черепахата в дубай?

29

Българин

преди 3 години

По-добре самолетите да падат демократично, отколкото да им се прави тотолитарен недемократичне ремонт от вражеска комунистическа Русия.

28

шуши му

преди 3 години

МиГ 29 вече са стари, с почти никаква подръжка, а пилотите имат крайно нисък нальот... И така от години... Резултатите са налице...

27

Анонимен

преди 3 години

Пишете го в Ковид листата бе,кво го издирвате...не искал да се ваксинира и станала белята..

26

за какво?!

преди 3 години

Излезе инфо, че зеленият чорап тайно е искал още пари за армията и оръжие. Цялата ни държава втасала, сега на власт са шепа генерали, които искат да се въоръжаваме. С кого ще се бият тези психопати? Околко нас има или армии, срещу които нямаме шанс - Русия, Турция, Гърция, или такива, които са с малко подарена скрап от този и онзи, като Македония. Та, за какво ще умират невинни ХОРА. За егото на идЕоти с два пръста чела ли?!

25

Владо

преди 3 години

Корупцията убива

24

Кауня

преди 3 години

Съболезнования! Морето край Шабла е 14 градуса. 2 часа макс. За съжаление пилотите ни от ВВС никога към парашута не са имали надуваем сал и неопрен.

23

Анонимен

преди 3 години

Къде сте тръгнали с тези ръждясали ретро антики да се правите на голямата военна хунта? За смях сте с тезифатмаци от СССР, където ги избирате да ви управляват. Превърнахте си държавата в бананова република за скрап и рециклиране.

22

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

внезапно изчезнал от радарите и не е подал сигнал -навярно е получил подарък ,ракета от полуостров Крим.

21

Анонимен

преди 3 години

Ще ни вкарат във война тези.Защо се разгласява тази информация?А защо преди 25 години не разгласихте че дрогирания Иво Карамански стреля по военен камион, който се запали, и изгоряха 14 момчета с командира си ???

20

Krom

преди 3 години

Дано пилота да е оцелял! И дано има късмет да го намерят.

19

Русофилът Радев

преди 3 години

Президентът Румен Радев с инициативата си Три Морета гарантира ядрени инвестиции от страна на Русия когато тук загърмят искандерите от Крим.

18

радев оставка!

преди 3 години

Къде е главнокомандващия да понесе отговорността за тази трагедия?

17

У

преди 3 години

Досега няма случай, самолет да е останал във въздуха и да не се е приземил/ приводнил по някакъв начин. В случая, ако пилотът е късметлия и е успял да катапултира, трябва да има късмет да оцелее при падането, после да има късмет да го открият. Много е трудно, да се намери човек в морето, ако няма някакъв радио- буй, ярка жилетка и т.н. Изобщо, много късмет му е нужен...

16

Анонимен

преди 3 години

Сега на 11 юли, по договор с Локхийд Мартин, трябваше да получим първите два самолета F16. Само, че няма да получим абсолютно нищо.

15

Анонимен

преди 3 години

Радеф съсипа ВВС и държавата. Толкова инциденти никога не е ималп откакто този некадърник пое нещата в свои ръце.